Domov / Ovratni trakovi, etuiji, priponke / Enobarvni ovratni trak s karabinom in varnostno sponko

Enobarvni ovratni trak s karabinom in varnostno sponko
(ID artikla: 1668)

ZNIŽANA CENA
Ovratni trakovi z varnostno sponko so zelo primerni, ko jih uporabljajo otroci ali delavci v proizvodnih obratih, saj se ob močnem potegu samodejno odpnejo in preprečijo poškodbo.

Izdelani so iz prijetnega rebrastega materiala, ki je primeren za vsakodnevno uporabo. Dolžina traku je standardna in meri cca. 45 cm, širina traku je 12 mm, trak pa je cevaste oblike, kar daje še posebno udobje v primeru dolgotrajne uporabe.

Zaključek traku je standardni karabin, ki se lahko uporabi za pritrditev ID kartic z okroglo ali ovalno luknjo ter za pritrditev na rinke ali druge dodatke.

Ponudimo vam lahko tudi ovratne trakove s potiskom in v tem primeru nam pošljite povpraševanje, pišite na info@mave.si ali pokličite 031 586 049.
Cena/kos: 1,26 EUR (z DDV 1,54 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Izberite barvo trakov:

(ID artikla: P4-1, D4, S3-paleta)
ID artikla: 1668

Količina:

Naročite lahko od 1 kosa dalje. Vpišite željeno količino in se bo prikazala cena za izbrano količino.
Skupaj:
31,50 EUR

Skupaj z DDV:
38,43 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 1,50 EUR
≥ 10 1,30 EUR
≥ 25 1,26 EUR
≥ 50 1,23 EUR
≥ 75 1,19 EUR
≥ 100 1,16 EUR
≥ 150 1,12 EUR
≥ 200 1,09 EUR
≥ 300 1,05 EUR
≥ 500 1,02 EUR

OPIS

Ovratni trak z varnostno sponko je izdelan iz trpežnega rebrastega poliestra, zaključen s kovinskim karabinom, ki omogoča enostavno pripenjanje luknjanih kartic ali etuijev.

Trak ima na sredini tudi plastično varnostno sponko, ki omogoča hitro odstranitev traku, če je to potrebno (pri močnem potegu traku se varnostna sponka odpre).

Trak za okoli vratu je primeren je za nošenje akreditacijskih in identifikacijskih kartic na koncertih, sejmih, v podjetjih, za nošenje ključev, mobilnega telefona, ipd. 
 
Lastnosti
Dolžina: 2 x 45 cm
Širina: 12 mm
Material: cevasti poliestrski trak
Priključek: standardni karabin
Dodatek: plastična varnostna sponka, ki se v primeru potega samodejno odpre

Barve:

Črna - Pantone Black
Modra - Pantone 2748 C
Zelena - Pantone 3415 EC
Rumena - Pantone Yellow
Oranžna - Pantone 165 C
Rdeča - Pantone 186 EC
Siva - Pantone Cool Gray 11 C

Če potrebujete čim cenejše ovratne trakove, si oglejte ponudbo Enobarvnih ovratnih trakov (brez varnostne sponke)

Če potrebujete potiskane ovratne trakove z logotipom vaše organizacije, si oglejte stran Ovratni trakovi s potiskom.

Potisk opravimo, preden so trakovi izdelani in zato je v tem primeru barva ozadja in vsebina potiska poljubna. Za izdelavo potiskanih trakov potrebujemo le nekaj dni.

V ponudbi imamo tudi enobarvne ovratne trakove z dvema karabinoma, ki so primerni za nošenje večjih akreditacijskih kartic in etuijev z dvema luknjama.
Te trakove lahko naročite na strani Enobarvni ovratni trakovi z dvema karabinoma

Razne plastične ovitke iz mehke plastične folije, za nošenje akreditacijskih kartic si lahko ogledate na strani Mehki etuiji za identifikacijske kartice 

Trdi etuiji za nošenje službenih kartic so predstavljeni na strani Klasični trdi etui za nošenje identifikacijskih kartic

Če potrebujete tudi izdelavo akreditacijskih kartic, si oglejte stran Akreditacijske kartice za udeležence na dogodkih

V primeru vprašanj pošljite e-mail na naslov info@mave.si ali pokličite številko 031 586 049 in z veseljem vam bomo pomagali. 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?