Domov / Napajalniki Pretvorniki Dodatki / USB-WG pretvornik za priklop USB čitalnika na kontroler preko Wiegand protokola

USB-WG pretvornik za priklop USB čitalnika na kontroler preko Wiegand protokola
(ID artikla: 3807)

NA
ZALOGI
USB-WG je komunikacijski pretvornik, ki omogoča priklop USB čitalnika na kontroler preko Wiegand vmesnika. 

S tem pretvornikom lahko priklopite poljubni USB čitalnik na kontroler za nadzor dostopa in za odpiranje vrat lahko uporabite obstoječe RFID kartice, črtne kode, QR kode ali magnetne kartice.

Za ponudbo nam pišite na info@mave.si ali nas pokličite na številko 041 884 124.
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:

OPIS

Primer uporabe USB-WG pretvornika

Če ima podjetje že vzpostavljen sistem za registracijo delovnega časa s posebnimi RFID karticami, lahko z USB-WG pretvornikom priklopite USB čitalnik, ki deluje kot simulator tipkovnice priklopite na kontroler za nadzor dostopa in uporabite obstoječe kartice tudi za odpiranje vrat.

Primer pretvorbe odčitka v formatu 10 DEC v Wiegand 26 bit ali Wiegand 34 bit:

4 bajtna ID koda: 1010795316 (10 DEC) = (hex) 3C3F8334 
WG26 input (hexadecimal) 3F8334 (zadnjih 6 mest)
WG34 input (hexadecimal) 3C3F8334 (vseh 8 mest)

Uporaba:
za priklop poljubnih USB čitalnikov na kontroler preko Wiegand protokola

Za ponudbo nam pišite na info@mave.si ali nas pokličite na številko 041 884 124.
 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?