Domov / Napajalniki Pretvorniki Dodatki / Pretvornik za povezavo dveh Wiegand čitalnikov na en krmilnikov vhod

Pretvornik za povezavo dveh Wiegand čitalnikov na en krmilnikov vhod
(ID artikla: 3811)

NA
ZALOGI
Zanimiv pretvornik, ki nam omogoča, povezavo dveh Wiegand čitalnikov na en kontroler, povezavo enega Wiegand čitalnika na več kontrolerjev in še veliko drugih možnosti.

Modul se obnaša kot Wiegand pretvornik, kje se Vhoda WG1 in WG2 pojavita na izhodu WG3.

Za ponudbo nam pišite na info@mave.si ali nas pokličite na številko 041 884 124.
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:

OPIS

Modul za povezavo dveh Wiegand čitalnikov na en krmilnikov vhod je naprava, ki omogoča povezavo dveh ločenih Wiegand čitalnikov na en sam vhod na krmilniku za nadzor dostopa. Ta modul deluje kot pretvornik ali razdelilnik, ki združuje signale iz dveh čitalnikov in jih pošilja v krmilnik kot enoten signal.

Modul združi signale iz dveh Wiegand čitalnikov (običajno enega na zunanji in enega na notranji strani vrat) in jih posreduje krmilniku za dostop. 

Uporablja se v sistemih, kjer je potrebna povezava več čitalnikov na en vhod krmilnika, kar omogoča večjo prilagodljivost in učinkovitost sistema za nadzor dostopa.

Omogoča uporabo dveh čitalnikov na enih vratih, kar je koristno za sisteme, ki zahtevajo kontrolo dostopa na obeh straneh vrat.

Namesto nakupa dodatnih krmilnikov za vsak čitalnik, lahko uporabite en modul za povezavo dveh čitalnikov na en vhod.

Tehnična specifikacija

Dimenzije: 70x70x25 mm
Material: plastično ohišje, ABS
Delovanje: deluje kot pretvornik ali razdelilnik, ki združuje Wiegand signale iz dveh čitalnikov in jih pošilja v krmilnik kot enoten Wiegand signal
Napajanje: 12V
Podprti protokoli: Wiegand 26 bit ali 34bit, ostali po naročilu
Obratovalna temperatura -10~+80°C 
Vlaga:  0-80% 
Teža: 50 g

Za ponudbo nam pišite na info@mave.si ali nas pokličite na številko 041 884 124.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?