Domov / Napajalniki Pretvorniki Dodatki / Ojačevalnik Wiegand signala za povezovanje čitalnika na krmilnik v primeru velike razdalje

Ojačevalnik Wiegand signala za povezovanje čitalnika na krmilnik v primeru velike razdalje
(ID artikla: 3810)

NA
ZALOGI
Ta naprava ojača Wiegand signal čitalnika in zagotavlja zanesljivo delovanje tudi če je razdalja med čitalnikom in krmilnikom večja od 20-60 m.

Rešitev sestavljata 2 pretvornika, kjer se Wiegand signal pretvori v RS485 signal in nato na strani krmilnika z enakim pretvornikom ponovno v Wiegand signal.

Za ponudbo nam pišite na info@mave.si ali nas pokličite na številko 041 884 124.
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:

OPIS

Večina krmilnikov za nadzor dostopa uporablja za povezavo s čitalnikom kartic Wiegand vmesnik in največja razdalja med čitalnikom in krmilnikom je v praksi lahko med 20 in 60 m.

Če se srečamo s situacijo, kjer sta krmilnik in čitalnik kartic na daljši razdalji moramo uporabiti na strani čitalnika pretvornik, ki pretvori Wiegand signal v RS485 signal in na strani krmilnik še en enak pretvornik, ki pretvori RS485 signal ponovno v Wiegand signal. 

Z uporabo naše rešitve in kvalitetnih kablov (prepletene parice, 5 kategorija) je mogoče zlahka doseči razdaljo prenosa WG signala na 300 metrov ali več.

Pretvornik Wiegand na RS485 uporablja visokoodporni MCU procesorski čip z vgrajenim watchdog vezjem, ki samodejno zaznava stanje naprave in jo samodejno ponastavi, ko pride do napak.

Dimenzije pretvornika so 70 x 41 x 23 mm, uporablja industrijske konektorje, ki zagotavljajo enostavno in zanesljivo ožičenje, ter omogoča dolgoročno stabilno delovanje.
Pretvorniki so dobro preizkušeni in na številnih lokacijah delujejo neprekinjeno že več kot 7 let.

Ojačevalnik lahko samodejno prepozna večino formatov WG, od WG26 do WG80, vključno z različnimi originalnimi čitalniki kartic WG.

Namestitev in uporaba ojačevalnika signala WG
Ojačevalnik je sestavljen iz dveh WG pretvornikov, ki sta povezana z WG izhodom/vhodom čitalnika in krmilnika. D0/D1 pretvornika je povezan z D0/D1 čitalnika/krmilnika. Napajanje se lahko deli z napajanjem čitalnika/krmilnika. Pretvorniki so povezani z B-B A-A.

Napajanje
WG pretvornik uporablja napajanje 9-15V. Krmilnik dostopa lahko neposredno uporablja napajalni vhod 12V WG. Statični delovni tok je približno 20mA, prav tako pa se lahko poveže z zunanjim napajalnikom 9-12V. 

Povezava WG pretvornika
WG pretvornik ne potrebuje ločenega oddajnika in sprejemnika za povezavo, saj lahko katerikoli pretvornik samodejno prepozna in pretvori signalni vir. 

Za ponudbo nam pišite na info@mave.si ali nas pokličite na številko 041 884 124.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?