Domov / Kontrola dostopa / SDC-M60TMF Naprava za odpiranje elektromagnetne ključavnice z RFID čipom

SDC-M60TMF Naprava za odpiranje elektromagnetne ključavnice z RFID čipom
(ID artikla: 3497)

ELEGANTNA IN ROBUSTNA
Samostojna naprava za nadzor dostopa in odpiranje vrat s pomočjo brezstičnih kartic ali obeskov.

Registrirani RFID obesek (ali kartica) sproži impulz, ki odpre elektronsko ključavnico, elektromagnetni odmikač ali vklopi določeno napravo.

Naprave SDC-M60T odlikuje kovinsko ohišje, so vodoodporne, zelo kvalitetno izdelane, vanje lahko registritrate kar 10.000 uporabnikov in uporabnike je možno prenesti tudi na novo napravo.

Primerne so za domačo uporabo, stanovanjski blok ali pisarno.

Pristopne kontrole z oznako SDC-M60TEM delujejo na frekvenci 125 kHz in za vstop lahko uporabite čipe EM4200, TK4100, sprogramirane T5577, EM4102, H4100...

Naprave z oznako SDC-M60TMF podpirajo 13,56 MHz čipe, kot so Mifare Classic in kompatibilni.

Registracijo in brisanje uporabnikov lahko naredite s pomočjo administratorskih kartic, vse nastavitve pa lahko nastavite s pomočjo posebnega daljinčka za programiranje naprave.

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate kakšno vprašanje nam lahko pišete na info@mave.si ali pa pokličete na številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.
Cena/kos: 59,00 EUR (z DDV 71,98 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Model:

(ID artikla: M1-2)
ID artikla: 3497

Količina:

Skupaj:
59,00 EUR

Skupaj z DDV:
71,98 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

OPIS

Čitalniki SDC-M60T so samostojne naprave za nadzor dostopa in odpiranje vrat s pomočjo brezstičnih kartic ali obeskov.

Registrirani RFID čip sproži rele za določen čas (1-99 sekund) in s tem dobi elektronska ključavnica impulz ter vrata lahko odprete.

Na razpolago sta dva modela in sicer SDC-M60TEM deluje na frekvenci 125 kHz in za vstop lahko uporabite čipe EM4200, TK4100, sprogramirane T5577, EM4102, H4100...

Naprava z oznako SDC-M60TMF podpira čipe, ki delujejo na frekvenci 13,56 MHz čipe, kot so Mifare Classic in kompatibilni. Ta naprava ni primerna za uporabo čipov tipa Mifare Desfire in NFC čipov NTAGxx.

Branje čipov poteka na razdalji 3-6 cm. Za odpiranje vrat lahko uporabite RFID kartice, RFID obeske, zapestnice, ter nalepke in druge medije.

Pristopne kontrole SDC-M60T imajo kovinsko ohišje, so vodoodporne in zelo kvalitetno izdelane. Lahko jih pritrdite tudi na kovinski steber ali drugo kovinsko podlago.

Primerne so za domačo uporabo, stanovanjski blok ali pisarno.  

Registrirate lahko kar 10.000 uporabnikov in le te je možno prenesti iz ene naprave na drugo napravo.

Prenos podatkov se izvede tako, da se medseboj poveže obe napravi in sproži funkcijo za prenos uporabnikov iz stare na novo napravo.

To je še posebej primerno, če uporabljate napravo za odpiranje vhodnih vrat v stanovanjskem bloku in želite naknadno dodati še dodatno napravo naprimer za odpiranje kolesarnice, saj s to funkcijo ni potrebno ponovno pridobiti vseh RFID obeskov od stanovalcev.
 

Relativno veliko ohišje, ki meri 115 x 75 x 23 mm prekrije tudi luknje v fasadi ali električne doze.


Tehnična specifikacija

Model SDC-M60TEM deluje na frekvenci 125 kHz in podpira čipe EM4200, TK4100, sprogramirane T5577, EM4102, H4100...


Model SDC-M60TMF podpira 13,56 MHz čipe, kot so Mifare Classic in kompatibilni.


Dimenzija:115 x 75 x 23 mm
Frekvenca: 125 kHz ali 13,56 MHz (izberite ustrezni model naprave)
Ohišje: Kovinsko, vodotesno,
Način delovanja: Samostojna naprava z vgrajenim kontrolerjem, RFID čitalnikom in relejem
Način identifikacije: RFID čipi
Največje število uprabnikov: 10.000
Indikatorji: Led, piskač
Delovna temperatura: -20°C do 60°C
Vlaga: 0% do 95 %
Doseg branja čitalca: 3-6 cm
Razširitev: možnost priklopa dodatnega Wiegand čitalnika (ali Wiegand izhod) 

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate kakšno vprašanje nam lahko pišete na info@mave.si ali pa pokličete na številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?