Domov / Kontrola dostopa / SDC-8TEW Samostojna naprava za odpiranje vrat z mobilno aplikacijo RFID čipom ali PIN kodo

SDC-8TEW Samostojna naprava za odpiranje vrat z mobilno aplikacijo RFID čipom ali PIN kodo
(ID artikla: 3488)

Samostojna naprava za nadzor dostopa in odpiranje vrat s pomočjo brezstičnih kartic, obeskov ali PIN kode.

Ko vpišete PIN kodo ali prislonite registrirani čip ali pritisnete gum v mobilni aplikaciji, se sproži impulz, ki odpre elektronsko ključavnico ali elektromagnetni odmikač in vam omogoči vstop v objekt.

Različica SDC-8TEW s 125 kHz čitalnikom ima vgajen tudi posebni modul, ki omogoča povezavo naprave z mobilno aplikacijo Tuya, ki združuje upravljanje številnih naprav različnih proizvajalcev in jih povezuje v infrastrukturo pametnega doma.

Ko povežete to napravo na svoje WiFi omrežje, lahko dodajate PIN kode z omejeno veljavnostjo tudi na daljavo in to je nepogrešljiva funkcionalnost, če svoje stanovanje oddajate v najem.

Povezava na internet in uporaba mobilne aplikacije ni obvezna, saj lahko napravo upravljate in uporabljate v offline načinu.

V tem primeru vpišete uporabnike s pomočjo administratorskih kartic, vse nastavitve pa lahko nastavite s pomočjo tipk.

Naprave SDC-8TEW imajo zelo kvalitetno izdelano kovinsko ohišje, so vodooporne (IP86) in s svojim elegantnim izgledom so primerne tudi za najbolj prestižne objekte.

Zaslon na dotik z osvetljenimi tipkami, vam bo omogočil enostaven vpis PIN kode tudi ponoči.

SDC-8TEW deluje z RFID čipi EM4200, TK4100 ter sprogramirani čipi T5577, ki delujejo na frekvenci 125 kHz. Vpišete lahko do 2000 uporabnikov in uporabnike je možno prenesti tudi na novo napravo.

Napravo je možno nastaviti, da deluje kot čitalnik, po protokolu Wiegand 26 in s tem lahko uporabljate enako napravo za vhod in izhod oziroma za odpiranje več vrat..

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate kakšno vprašanje nam lahko pišete na info@mave.si ali pa pokličete na številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.
Cena/kos: 64,00 EUR (z DDV 78,08 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni
ID artikla: 3488

Količina:

Skupaj:
64,00 EUR

Skupaj z DDV:
78,08 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

OPIS

SDC-8TEW je posebna izvedba zelo kvalitetne naprave za odpiranje elektromagnetnih ključavnic, saj nam omogoča poleg klasičnega offline delovanja tudi priklop na Wi-Fi omrežje in uporabo ter upravljanje preko mobilne aplikacije Tuya.

Za svoje goste lahko registrirate PIN kodo na daljavo ter omejite veljavnost kode za čas njihovega bivanja. Torej iz vašega doma lahko kreirate PIN kodo za vstop v apartma, ki velja na primer en teden in to kodo enostavno pošljete svojim gostom preko SMS sporočila ali emaila.

Po vpisu PIN kode se sproži impulz, ki odpre vrata in omogoči vstop v objekt, vi pa vidite na mobilni aplikaciji, da so goste prišli. 

Snažilke ali drugo osebje lahko za vstop uporabljajo tudi RFID obeske in s tem hitro vstopajo v različne apartmaje. 

SDC-8TEW deluje z RFID čipi EM4200, TK4100 ter sprogramirani čipi T5577, ki delujejo na frekvenci 125 kHz. Vpišete lahko do 2000 uporabnikov in uporabnike je možno prenesti tudi na novo napravo.

Povezava na internet in uporaba mobilne aplikacije ni obvezna, saj lahko napravo upravljate in uporabljate v offline načinu.

Napravo je možno nastaviti, da deluje kot čitalnik, po protokolu Wiegand 26 in s tem lahko uporabljate enako napravo za vhod in izhod oziroma za odpiranje več vrat..  Tehnična specifikacija

Model: SDC-8TEW
Dimenzija: 86x86x20 mm
Napajanje: 12-24 V
Frekvenca: 125 kHz
Podprti čipi: TK4100, EM4200, sprogramirani T5577
Ohišje: Kovinsko, vodotesno, IP68
Max število uprabnikov: 2000
Čas impulza na releju: 0-99 sekund
Max obremenite releja: 1A
Indikatorji: Led, piskač
Delovna temperatura: -40°C do 60°C
Vlaga: 10% do 90 %
Doseg branja čitalca: 2-5 cm
Razširitev: možnost priklopa dodatnega Wiegand čitalnika (ali Wiegand izhod)
Neto teža naprave: 300 g
Bruto teža našrave: 400 g


Za povpraševanje, ponudbo ali če imate kakšno vprašanje nam lahko pišete na info@mave.si ali pa pokličete na številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?