Domov / Izbrana ponudba / Enobarvni ovratni trak

Enobarvni ovratni trak
(ID artikla: 1176)

POSEBNA PONUDBA
Iščete enobarvne ovratne trakove za nošenje identifikacijskih kartic, USB ključkov ali drugih obeskov? Jih potrebujete takoj?

Oglejte si enobarvne ovratne trakove iz naše zaloge.

Enobarvni ovratni trakovi so izdelani iz prijetnega rebrastega materiala, ki je primeren za vsakodnevno uporabo. Dolžina traku je standardna in meri cca. 45 cm, širina traku je 12 mm, trak pa je cevaste oblike, kar daje še posebno udobje za nošenje.

Zaključek traku je standardni karabin, ki se lahko uporabi za pritrditev ID kartic z okroglo ali ovalno luknjo ter za pritrditev na rinke ali druge dodatke.

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate vprašanje, pošljite e-mail na naslov: info@mave.si z želeno količino ovratnih trakov ali pokličite številko 031 586 049 in z veseljem vam bomo pomagali.
Cena/kos: 0,99 EUR (z DDV 1,21 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Izberite barvo trakov:

(ID artikla: P4-2, C3A,S3, S3-pal-1)
ID artikla: 1176

Količina:

Naročite lahko od 1 kosa dalje. Vpišite željeno količino in se bo prikazala cena za izbrano količino.
Skupaj:
24,75 EUR

Skupaj z DDV:
30,20 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 1,43 EUR
≥ 10 1,01 EUR
≥ 25 0,99 EUR
≥ 50 0,96 EUR
≥ 75 0,94 EUR
≥ 100 0,91 EUR
≥ 150 0,88 EUR
≥ 200 0,86 EUR
≥ 300 0,83 EUR
≥ 500 0,81 EUR

OPIS

Enobarvni ovratni trakovi so izdelani iz cevastega traku širine 12 mm in izdelani trakovi merijo 45 cm. Na koncu imajo karabinček, uporablja za pritrditev ID kartic z okroglo ali ovalno luknjo ter za pritrditev drugih dodatkov.

Naši trakovi so izdelani iz zelo kvalitetnega materiala, ki je bolj prijeten za nošenje, kot kakšen ceneni trak od drugih ponudnikov.

Ti trakovi so primerni za nošenje akreditacijskih kartic na konferencah, za nošenje službenih kartic, za nošenje ključev, abonmajskih kartic in za številne druge namene.

Na voljo so v številnih barvah (črna, modra, zelena, oranžna, rumena, siva in vijolična) in izberete barvo, ki najbolj ustreza vaši organizaciji.

Če potrebujete trakove za šole, bolnišnice, ustanove za varstvo otrok in proizvodne obrate, priporočamo, da izberete enobarvne trakove z varnostno sponko, ki omogoča, da se pri močnem potegu ovratni trak samodejno odpre.

Lastnosti
Dolžina: 2 x 45 cm
Širina: 12 mm
Material: cevasti poliestrski trak
Priključek: standardni karabin

Izbirate lahko med osmimi različnimi barvami:

Črna - Pantone Black
Modra - Pantone 2748 C
Zelena - Pantone 3415 EC
Rumena - Pantone Yellow
Oranžna - Pantone 165 C
Rdeča - Pantone 186 EC
Siva - Pantone Cool Gray 11 C
Viola - Pantone 266 C
Lila - Pantone 2582 EC

Enobarvni trakovi so običajno vedno na zalogi.

Če potrebujete potiskane ovratne trakove z logotipom vaše organizacije, si oglejte stran Ovratni trakovi s potiskom. Potisk opravimo, preden so trakovi izdelani in zato je v tem primeru barva ozadja in vsebina potiska poljubna. Za izdelavo potiskanih trakov potrebujemo le nekaj dni.

V ponudbi imamo tudi enobarvne ovratne trakove z dvema karabinoma, ki so primerni za nošenje večjih akreditacijskih kartic in etuijev z dvema luknjama.
Te trakove lahko naročite na strani Enobarvni ovratni trakovi z dvema karabinoma

Razne plastične ovitke iz mehke plastične folije, za nošenje akreditacijskih kartic si lahko ogledate na strani Mehki etuiji za identifikacijske kartice 

Trdi etuiji za nošenje službenih kartic so predstavljeni na strani Klasični trdi etui za nošenje identifikacijskih kartic

Če potrebujete tudi izdelavo akreditacijskih kartic, si oglejte stran Akreditacijske kartice za udeležence na dogodkih

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate vprašanje, pošljite e-mail na naslov: info@mave.si z želeno količino ovratnih trakov ali pokličite številko 031 586 049 in z veseljem vam bomo pomagali.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?