Domov / Čitalniki / Promag PCR 300MU-01 USB Virtualni COM 13.56 MHz HEX UID

Promag PCR 300MU-01 USB Virtualni COM 13.56 MHz HEX UID
(ID artikla: 1491)

PCR 300MU so USB čitalniki, ki berejo ID kodo na Virtualnem COM portu.
PCR 300MU-01 je vsestransko uporaben čitalnik, ki brebere kodo v formatu 8 HEX, model 300MU-10 pa je posebna različica čitalca in je namenjena le uporabi s starejšo programsko opremo WinLoq za vstop v računalnike.
Cena/kos: 75,00 EUR (z DDV 91,50 EUR)
Status: Ni na zalogi
Dobava: 3-5 dni

Model:

(ID artikla: A2)
ID artikla: 1491

Količina:

Skupaj:
75,00 EUR

Skupaj z DDV:
91,50 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

OPIS

Čitalci Promag PCR 300 MU so na trgu že več desetletij in jih odlikuje kvalitetna izvedba in zanesljivost delovanja. Gonilniki se namestijo samodejno, čitalci se napajajo preko USB in dajo UID kodo Mifare čipa na Virtualni COM port. Frekvenca delovanja je 13,56 MHz.

Model PCR300-MU-01 prebere UID v formatu 8H (8 znakov Hexadecimalno).

Model PCR300-MU-10 prebere 17 mestno UID kodo v posebnem, zakodiranem formatu in prebrana koda je vsakič drugačna. Ta naprava je primerna za uporabo s posebno programsko opremo WinLoq za vstop oz. login v starejše operacijske sisteme Win98SE, WinMe, Win2000, XP, Vista (samo 32 bit-ne). Novejše verzije Windowsov in operacijski sistemi za Mac računalnike niso podprti. 

Formata branja UID se pri teh napravah ne da spreminjati.
   
Proizvajalec: Gigatec TMC Promag    
Naziv: PCR300-MU
Frekvenca delovanja: 13,56 MHz
RF protokol: Mifare
Vmesnik: USB
Dimenzije: 100 x 65 x 24 mm (V/Š/D)


Novejši operacijski sistemi bodo samodejno namestili potrebne gonilnike.

Promag PCR 300 driverji za starejše sisteme se nahajajo tukaj

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Jul
21
2021
Kako izbrati najprimernejši NFC čip za svojo aplikacijo?
NFC transponderji, kot so NFC nalepke, obeski, oznake, kartice in zapestnice, vsebujejo NFC čip in anteno v različnih vrstah ohišij. Obstaja kar pet tipov brezstičnih NFC čipov, ki so skladni z NFC protokol, imajo pa svoje posebne lastnosti. V tem članku bomo pojasnili razlike med NFC čipi, da boste lahko izbrali najprimernejšega za vašo aplikacijo.
 
Beri dalje
Jun
02
2021
Tipi RFID čitalnikov, pregled protokolov in komunikacijskih vmesnikov
Mnogi uporabljajo izraz RFID čitalnik, vendar iščejo različne vrste bližinskih naprav, kot so namizni čitalniki pametnih kartic, stenski čitalniki brezstičnih kartic, mobilni čitalniki, NFC kodirniki, NFC bralniki, naprave za nadzor dostopa, rešitve za spremljanje delovnega časa ali celo pametne ključavnice.

Za izbiro primerne naprave je potrebno poznati različne vrste RFID naprav in razlike v delovanju. Velikokrat ima naprava identično ohišje, majhna razlika v oznaki modela naprave pa pomeni, popolnoma drugačen princip delovanja in posledično primernost ali neprimernost za uporabo v želeni aplikaciji. 

Za lažje razumevanje in pomoč pri izbiri ustrezne naprave preberite spodnji članek ali stopite v stik z nami. Pomagali vam bomo razjasniti, katera najbolje ustreza vašim potrebam. Za bolj zapletene projekte ponujamo tudi svetovalne storitve.
Beri dalje
Maj
05
2021
Kako izbrati primerno napravo za elektronsko odklepanje domačih vrat
Ponudba elektronskih naprav za odklepanje vrat in kontrolo dostopa je iz dneva v dan večja in izbira najprimernejših naprav je zelo zahtevna naloga.

Najprej moramo premisliti kateri način elektronskega odklepanja bi nam najbolj koristil in kako bomo novi sistem uporabljali. Potem moramo preveriti obstoječe stanje, torej tip vrat, način odklepanja in zaklepanja, bližino inštalacij, način odpiranja in na koncu moramo upoštevati še cenovne omejitve.

Nizka cena čitalnikov in drugih komponent sistema za kontrolo dostopa ni zagotovilo za cenovno ugoden sistem, saj lahko pride rešitev z uporabo poceni komponent po opravljeni montaži in nakupu potrebnih dodatkov dražja, kot na rešitev z uporabo dražjih naprav, ki delujejo brezžično in ne zahtevajo dodatnih inštalacij.

Poglejmo si 3 praktične primere za boljše razumevanje in lažjo izbiro primernega sistema za odpiranje ali odklepanje domačih vrat...
Beri dalje
Apr
12
2021
Test razdalje branja NFC medijev z majhno anteno z različnimi NFC čitalniki
Na zahtevo stranke smo preverili kako naši NFC čitalniki berejo naše najmanjše NFC medije in smo ugotovili naslednje...

 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?