Domov / Tisk kartic / Kartica za prvo pomoč - majhna kartica za veliko pomoč v nujnih primerih

Kartica za prvo pomoč - majhna kartica za veliko pomoč v nujnih primerih
(ID artikla: 1478)

Na kartico enostavno napišete kontaktne podatke za nujni primer in svoje zdravstvene posebnosti...
Cena/kos: 1,50 EUR (z DDV 1,83 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni
ID artikla: 1478

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
1,50 EUR

Skupaj z DDV:
1,83 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 1,50 EUR
≥ 5 1,30 EUR
≥ 10 1,10 EUR
≥ 50 1,00 EUR
≥ 150 0,85 EUR
≥ 300 0,75 EUR
≥ 500 0,50 EUR
≥ 1000 0,40 EUR

OPIS

Kaj je kartica za prvo pomoč?
 
Kartica za prvo pomoč je ustvarjena z namenom, da vam pomaga v primeru nujne medicinske pomoči, saj nudi osnovne informacije v izjemno dostopni obliki. Kartica za prvo pomoč vam zagotavlja, da je vaša bližnja oseba kontaktirana ter medicinsko osebje informirano o vašem zdravstvenem stanju, ko je to nujno potrebno. Kartica je prepoznavna in priročna.

Kartica za prvo pomoč je PVC kartica standardnih dimenzij bančne kartice, obojestransko, barvno potiskana. Na sprednji strani je natisnjena grafika, na hrbtni strani kartice pa se nahaja prostor namenjen vpisu osebnih podatkov, ki jih imetnik kartice dopiše ročno z vodoodpornim pisalom.

V primeru nesreče kartica za prvo pomoč daje medicinskemu osebju ključne informacije o predhodnem zdravstvenem stanju osebe, kot so npr. alergije, kronične bolezni in krvna skupina.  
 
Komu je namenjena?
 
Vsak bi moral imeti Kartico za prvo pomoč, predvsem pa ljudje s posebnim zdravstvenim stanjem, ki bi moralo biti znano v primeru nesreče ali drugih nujnih primerih.
 
Vedno nosite s seboj kartico na kateri so vaši osebni podatki, kontaktna oseba ter vse potrebne informacije o vašem zdravstvenem stanju, kroničnih boleznih (sladkorna bolezen, astma, epilepsija, različne alergije, ipd.), alergijah na določena zdravila, idr.
 
Posebno je priporočljiva za:
*Otroke
*Starostnike
*Kronične bolnike

Uporaba?

Medicinsko osebje se pogosto znajde v situaciji, ko bolnik ne more posredovati ključnih podatkov o svoji zdravstveni situaciji, zato je lahko za njih Kartica za prvo pomoč neprecenljiva. Tako lahko osebje nujne medicinske pomoči hitro dostopa do vseh potrebnih zdravstvenih informacij in kontaktira vaše bližnje.

Enostavno izpolnite vse potrebne podatke in jo vstavite v denarnico ali torbico.

Kartici za prvo pomoč ne bo zmanjkalo baterije, se ne pokvari in nima gesla za dostopanje. Ne zanašajte se samo na telefon in pametno poskrbite za svojo varnost in varnost vaših bližnjih!


Rok dobave: na zalogi

Kartice so avtorsko delo in zaščitene pod številko R-002/16.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Feb
26
2021
Katere RFID kartice se da skopirati in še več zanimivih vprašanj naših strank
V tem prispevku smo na kratko odgovorili na pogosta in zanimiva strokovna vprašanja naših strank. Če potrebujete strokovni nasvet, smo na razpolago na info@mave.si ali na telefonu 041 884 124.
Beri dalje
Jan
18
2021
Potrebujete potisk plastičnih kartic z brezstičnim čipom?
Tisk na plastične kartice in kartice z brezstičnimi čipi (RFID in NFC) spada v posebno kategorijo in običajne tiskarne niso specializirane za tovrstni potisk. Za potisk kartic, lahko kupite kartični tiskalnik ali pa to nalogo zaupate specializiranemu podjetju. Spodaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo koristili v obeh primerih. 

 
Beri dalje
Dec
10
2020
7 primerov za pravo izbiro naprav za kontrolo dostopa
Klasične ključe in ključavnice postopoma zamenjujejo elektronski ključi, ki jih hranimo v obliki RFID kartice, obeska, v mobilnih telefonih, prstnih odtisih...

Za dobro izbiro primerne rešitve za elektronsko kontrolo dostopa je potrebno dobro poznavanje računalniškega področja, kartičnih tehnologij in ključavničarskega področja. V tem članku smo pripravili nekaj konkretnih predlogov rešitev za različna področja uporabe.

 
Beri dalje
Nov
12
2020
7 najpogostejših razlogov zakaj RFID čitalnik ne bere čipov
V preko 10 letih delovanja na področju RFID tehnologije smo svojim strankam pomagali rešiti številne težave in spodaj je opisanih 7 napogostejših razlogov za nedelovanje RFID  čipov ali čitalnikov. Če potrebujete strokovni nasvet, smo na razpolago na info@mave.si ali na telefonu 041 884 124.

 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?