Domov / Tisk kartic / Kartica za prvo pomoč - majhna kartica za veliko pomoč v nujnih primerih

Kartica za prvo pomoč - majhna kartica za veliko pomoč v nujnih primerih
(ID artikla: 1478)

Na kartico enostavno napišete kontaktne podatke za nujni primer in svoje zdravstvene posebnosti...
Cena/kos: 1,50 EUR (z DDV 1,83 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni
ID artikla: 1478

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
1,50 EUR

Skupaj z DDV:
1,83 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 1,50 EUR
≥ 5 1,30 EUR
≥ 10 1,10 EUR
≥ 50 1,00 EUR
≥ 150 0,85 EUR
≥ 300 0,75 EUR
≥ 500 0,50 EUR
≥ 1000 0,40 EUR

OPIS

Kaj je kartica za prvo pomoč?
 
Kartica za prvo pomoč je ustvarjena z namenom, da vam pomaga v primeru nujne medicinske pomoči, saj nudi osnovne informacije v izjemno dostopni obliki. Kartica za prvo pomoč vam zagotavlja, da je vaša bližnja oseba kontaktirana ter medicinsko osebje informirano o vašem zdravstvenem stanju, ko je to nujno potrebno. Kartica je prepoznavna in priročna.

Kartica za prvo pomoč je PVC kartica standardnih dimenzij bančne kartice, obojestransko, barvno potiskana. Na sprednji strani je natisnjena grafika, na hrbtni strani kartice pa se nahaja prostor namenjen vpisu osebnih podatkov, ki jih imetnik kartice dopiše ročno z vodoodpornim pisalom.

V primeru nesreče kartica za prvo pomoč daje medicinskemu osebju ključne informacije o predhodnem zdravstvenem stanju osebe, kot so npr. alergije, kronične bolezni in krvna skupina.  
 
Komu je namenjena?
 
Vsak bi moral imeti Kartico za prvo pomoč, predvsem pa ljudje s posebnim zdravstvenim stanjem, ki bi moralo biti znano v primeru nesreče ali drugih nujnih primerih.
 
Vedno nosite s seboj kartico na kateri so vaši osebni podatki, kontaktna oseba ter vse potrebne informacije o vašem zdravstvenem stanju, kroničnih boleznih (sladkorna bolezen, astma, epilepsija, različne alergije, ipd.), alergijah na določena zdravila, idr.
 
Posebno je priporočljiva za:
*Otroke
*Starostnike
*Kronične bolnike

Uporaba?

Medicinsko osebje se pogosto znajde v situaciji, ko bolnik ne more posredovati ključnih podatkov o svoji zdravstveni situaciji, zato je lahko za njih Kartica za prvo pomoč neprecenljiva. Tako lahko osebje nujne medicinske pomoči hitro dostopa do vseh potrebnih zdravstvenih informacij in kontaktira vaše bližnje.

Enostavno izpolnite vse potrebne podatke in jo vstavite v denarnico ali torbico.

Kartici za prvo pomoč ne bo zmanjkalo baterije, se ne pokvari in nima gesla za dostopanje. Ne zanašajte se samo na telefon in pametno poskrbite za svojo varnost in varnost vaših bližnjih!


Rok dobave: na zalogi

Kartice so avtorsko delo in zaščitene pod številko R-002/16.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
19
2020
Kaj so brezstične ali RFID kartice?
RFID kartice so plastične kartice standardnih dimenzij, kot bančne kartice (86x54x0,85 mm) ter v notranjosti vsebujejo brezstični RFID čip in anteno. RFID tehnologija (Radio-frequency identification) se nenehno razvija in vsako leto se pojavljajo nove vrste čipov...
Beri dalje
Sep
16
2020
Ali lahko mobilni telefon simulira ali skopira RFID ali NFC čip?
Številni kupci nas sprašujejo, če lahko telefon, ki ima NFC tehnologijo simulira čip v kartici in če lahko s telefonom skopirajo vsebino kartice in uporabljajo telefon namesto kartice, a zadeva je žal malo bolj kompleksna kot se zdi na prvi pogled... 
Beri dalje
Avg
10
2020
Kontrola dostopa s čipi, prstnimi odtisi, PIN kodo
Na trgu je na razpolago veliko različnih naprav za kontrolo dostopa, ki se med seboj zelo razlikujejo po ceni in po načinu delovanja. Ene naprave uporabljajo za identifikacijo pametne kartice, druge PIN kodo, tretje prstni odtis...
Beri dalje
Jul
27
2020
RFID oznake oz. RFID tagi in primerjava s QR kodo
RFID oznake (angl. RFID tag) so RFID mediji, ki vsebujejo RFID čip, anteno ter določeno ohišje iz umetne mase. Najpogosteje uporabljeni materiali za RFID oznake so: PVC, ABS, PPS, PCB, silikon, steklo in drugi.

Iz PVC-ja so običajno izdelani RFID diski premera od 13 do 80 mm ter debeline približno 1 mm. RFID Oznake iz ABS in silikona se uporablja...
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?