Domov / Tisk kartic / Kartica za prvo pomoč - majhna kartica za veliko pomoč v nujnih primerih

Kartica za prvo pomoč - majhna kartica za veliko pomoč v nujnih primerih
(ID artikla: 1478)

Na kartico enostavno napišete kontaktne podatke za nujni primer in svoje zdravstvene posebnosti...
Cena/kos: 1,50 EUR (z DDV 1,83 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni
ID artikla: 1478

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
1,50 EUR

Skupaj z DDV:
1,83 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 1,50 EUR
≥ 5 1,30 EUR
≥ 10 1,10 EUR
≥ 50 1,00 EUR
≥ 150 0,85 EUR
≥ 300 0,75 EUR
≥ 500 0,50 EUR
≥ 1000 0,40 EUR

OPIS

Kaj je kartica za prvo pomoč?
 
Kartica za prvo pomoč je ustvarjena z namenom, da vam pomaga v primeru nujne medicinske pomoči, saj nudi osnovne informacije v izjemno dostopni obliki. Kartica za prvo pomoč vam zagotavlja, da je vaša bližnja oseba kontaktirana ter medicinsko osebje informirano o vašem zdravstvenem stanju, ko je to nujno potrebno. Kartica je prepoznavna in priročna.

Kartica za prvo pomoč je PVC kartica standardnih dimenzij bančne kartice, obojestransko, barvno potiskana. Na sprednji strani je natisnjena grafika, na hrbtni strani kartice pa se nahaja prostor namenjen vpisu osebnih podatkov, ki jih imetnik kartice dopiše ročno z vodoodpornim pisalom.

V primeru nesreče kartica za prvo pomoč daje medicinskemu osebju ključne informacije o predhodnem zdravstvenem stanju osebe, kot so npr. alergije, kronične bolezni in krvna skupina.  
 
Komu je namenjena?
 
Vsak bi moral imeti Kartico za prvo pomoč, predvsem pa ljudje s posebnim zdravstvenim stanjem, ki bi moralo biti znano v primeru nesreče ali drugih nujnih primerih.
 
Vedno nosite s seboj kartico na kateri so vaši osebni podatki, kontaktna oseba ter vse potrebne informacije o vašem zdravstvenem stanju, kroničnih boleznih (sladkorna bolezen, astma, epilepsija, različne alergije, ipd.), alergijah na določena zdravila, idr.
 
Posebno je priporočljiva za:
*Otroke
*Starostnike
*Kronične bolnike

Uporaba?

Medicinsko osebje se pogosto znajde v situaciji, ko bolnik ne more posredovati ključnih podatkov o svoji zdravstveni situaciji, zato je lahko za njih Kartica za prvo pomoč neprecenljiva. Tako lahko osebje nujne medicinske pomoči hitro dostopa do vseh potrebnih zdravstvenih informacij in kontaktira vaše bližnje.

Enostavno izpolnite vse potrebne podatke in jo vstavite v denarnico ali torbico.

Kartici za prvo pomoč ne bo zmanjkalo baterije, se ne pokvari in nima gesla za dostopanje. Ne zanašajte se samo na telefon in pametno poskrbite za svojo varnost in varnost vaših bližnjih!


Rok dobave: na zalogi

Kartice so avtorsko delo in zaščitene pod številko R-002/16.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
25
2021
Digitalna vizitka - poslovno darilo, ki ga lahko pošiljate tudi po pošti
V tem članku vam predstavljamo idejo za uporabno poslovno darilo - Digitalno poslovno vizitko.  Z digitalno vizitko hitro in brezstično prenesemo svoje kontaktne podatke v telefonski imenik svojih novih prijateljev ali poslovnih partnerjev. 

Digitalna vizitka je plastična kartica, ki vsebuje NFC čip v katerega prejemnik s telefonom vpiše svoje kontaktne podatke in ko spozna novega prijatelja ali poslovnega partnerja, lahko brezstično in hitro prenese svoje kontaktne podatke v prijateljev telefon. 
Beri dalje
Sep
07
2021
Najpogostejši RFID / NFC čipi za varno identifikacijo uporabnikov in plačevanje
Ali načrtujete NFC  aplikacije, ki zahtevajo varne izmenjavo podatkov? Želite uporabiti NFC čip za plačevanje ali zbiranje točk? Spoznajte najbolj priljubljene NFC čipe tipa 4 in v katerih oblikah so na voljo?

V tem članku vam bomo predstavili različne oblike RFID / NFC transponderjev s čipom MIFARE DESFire ter razlike med tremi generacijami čipov MIFARE DESFire EV1, EV2 in EV3.
Beri dalje
Avg
09
2021
Najboljša zamenjava za zelo priljubljeni NFC čitalnik ACR122U
NFC čitalnik ACR122U od proizvajalca ACS (Advanced Card Systems Ltd.) je zelo priljubljen brezkontaktni bralnik in se še vedno uporablja v številnih aplikacijah po vsem svetu. Podpira standard ISO 14443 A/B in je primeren za delo s čipi, MIFARE Classic®, MIFARE Ultralight®, MIFARE® DESFire®, NTAG, FeliCa in drugimi NFC čipi.
Prepoznaven je po svojem belem ohišju in modrem napisu NFC. Ker so se na trgu pojavili številni navidez identični ponaredki čitalnika ACR122U, proizvajalec ACS tega modela čitalnikov ne proizvaja več in številni dobavitelji so že razprodali originalne čitalnike. V tem članku boste izvedeli, katere so najboljše alternative originalnemu čitalniku ACR122U, da bo prehod na novo opremo kar se da enostaven.
 
Beri dalje
Jul
21
2021
Kako izbrati najprimernejši NFC čip za svojo aplikacijo?
NFC transponderji, kot so NFC nalepke, obeski, oznake, kartice in zapestnice, vsebujejo NFC čip in anteno v različnih vrstah ohišij. Obstaja kar pet tipov brezstičnih NFC čipov, ki so skladni z NFC protokol, imajo pa svoje posebne lastnosti. V tem članku bomo pojasnili razlike med NFC čipi, da boste lahko izbrali najprimernejšega za vašo aplikacijo.
 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?