Domov / RFID in NFC mediji / Prozorna NFC nalepka v velikosti bančne kartice

Prozorna NFC nalepka v velikosti bančne kartice
(ID artikla: 1713)

Prenos dokumentov:
hitro in zanesljivo branje, velika antena dimenzije 76 x 45 mm, ki pokriva s signalom veliko območje ...
Cena/kos: 0,59 EUR (z DDV 0,72 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Velikost:

(ID artikla: P2-10)
ID artikla: 1713

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
59,00 EUR

Skupaj z DDV:
71,98 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 1,10 EUR
≥ 10 0,95 EUR
≥ 25 0,75 EUR
≥ 50 0,63 EUR
≥ 100 0,59 EUR
≥ 200 0,57 EUR
≥ 300 0,55 EUR
≥ 500 0,51 EUR
≥ 1000 0,47 EUR
≥ 2000 0,44 EUR

OPIS

Prozorno NFC nalepko dimenzije 86x54 mm odlikuje velika antena, ki meri 76x45 mm in omogoča hitro in zanesljivo branje čipa, saj pokriva veliko površino in hito reagira tudi če mobitel ali čitalec ni točno pozicioniran nad anteno. Branje NFC čipa se zgodi ža na razdalji cca. 5 cm od centra nalepke. Če je čitalec nad nalepko, je razdalja branja oz. oddaljenost med nalepko in napravo 3-5 cm. Razdalje branja so odvisne od naprav s katerimi uporabljate NFC nalepke in če gre za aplikacijo, kjer je razdalja zelo pomembna, jih je priporočljivo preveriti v pravem okolju uporabe.   

NFC čip NTAG213 je en izmed najbolj pogostih NFC čipov in za identifikacijo vam ponuja možnost uporabe edinstvene UID številke, ki je običajno 14 mestna koda v Heksadecimalnem formatu ter 144 bajtov spomina, na katerega lahko zapišete poljuben url naslov, tekst in druge podatke. UID koda je vidna in je ni mogoče skriti, vsebino spomina pa je možno zakleniti s ključem. Če je vsebina neka povezava, ki mora biti berljiva za druge NFC naprave, jo lahko zaklenete, da je ni možno spreminjati, če pa gre za vsebino spomina, ki ne želite, da bi bila vidna drugim, jo lahko zakodirate s svojim ključem.

Prozorne NFC nalepke imenujemo tudi NFC Wet inlay, kar pomeni, da gre za tanko prozorno samolepilno folijo in nanjo je nameščen NFC čip z anteno. Tovrstne NFC nalepke so izjemno tanke in primerne za uporabo pod drugimi neprevodnimi materiali. Te nalepke ne delujejo, če so nameščene na kovino. 
 
Čip: NTAG213
Funkcija in frekvenca: Read / Write, 13,56 MHz
Spomin: 144 byte-ov za uporabnika
RF protokol: ISO 14443A (NFC Type 2)
Dimenzija: 86 x 54 mm, debelina 0,1 mm
Za pritrditev na kovino: NE
 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Nov
22
2021
13 tipičnih primerov uporabe NFC tehnologije
NFC tehnologija je na trgu že nekaj desetletij in se ne razlikuje veliko od drugih RFID tehnologij. Načelo delovanja je zelo podobno. Ko majhen brezkontaktni čip z anteno sprejme signal od čitalnika, sporoči nazaj nekaj informacij. Ta tehnologija je v zadnjih letih pridobila še večjo prepoznavnost in uporabnost, saj jo zdaj v pametne telefone vgrajujejo verjetno že vsi proizvajalci telefonov. Ti telefoni lahko varno komunicirajo s POS terminali med bančnimi transakcijami, lahko kodirajo NFC čipe, berejo NFC oznake in komunicirajo tudi z drugimi NFC telefoni.

Ta tehnologija temelji na bližini, kar pomeni, da običajno deluje le nekaj centimetrov od čitalnika ali pa se morate dejansko dotakniti NFC oznak ali druge NFC naprave.

NFC čipe lahko vgradimo v različne izdelke, da jih lahko prepoznamo in preverimo njihovo pristnost. Ljudje lahko uporabljajo NFC ključke za odklepanje vrat, beleženje prisotnosti na delovnem mestu itd. NFC lahko zažene spletne strani, odpre video predstavitve, zadnja leta pa je ta tehnologija vse bolj prisotna v rešitvah za mobilno plačevanje.

Ker so možnosti uporabe tako rekoč neomejene, smo povzeli 13 tipičnih primerov uporabe NFC tehnologije.
Beri dalje
Okt
25
2021
Digitalna vizitka - poslovno darilo, ki ga lahko pošiljate tudi po pošti
V tem članku vam predstavljamo idejo za uporabno poslovno darilo - Digitalno poslovno vizitko.  Z digitalno vizitko hitro in brezstično prenesemo svoje kontaktne podatke v telefonski imenik svojih novih prijateljev ali poslovnih partnerjev. 

Digitalna vizitka je plastična kartica, ki vsebuje NFC čip v katerega prejemnik s telefonom vpiše svoje kontaktne podatke in ko spozna novega prijatelja ali poslovnega partnerja, lahko brezstično in hitro prenese svoje kontaktne podatke v prijateljev telefon. 
Beri dalje
Sep
07
2021
Najpogostejši RFID / NFC čipi za varno identifikacijo uporabnikov in plačevanje
Ali načrtujete NFC  aplikacije, ki zahtevajo varne izmenjavo podatkov? Želite uporabiti NFC čip za plačevanje ali zbiranje točk? Spoznajte najbolj priljubljene NFC čipe tipa 4 in v katerih oblikah so na voljo?

V tem članku vam bomo predstavili različne oblike RFID / NFC transponderjev s čipom MIFARE DESFire ter razlike med tremi generacijami čipov MIFARE DESFire EV1, EV2 in EV3.
Beri dalje
Avg
09
2021
Najboljša zamenjava za zelo priljubljeni NFC čitalnik ACR122U
NFC čitalnik ACR122U od proizvajalca ACS (Advanced Card Systems Ltd.) je zelo priljubljen brezkontaktni bralnik in se še vedno uporablja v številnih aplikacijah po vsem svetu. Podpira standard ISO 14443 A/B in je primeren za delo s čipi, MIFARE Classic®, MIFARE Ultralight®, MIFARE® DESFire®, NTAG, FeliCa in drugimi NFC čipi.
Prepoznaven je po svojem belem ohišju in modrem napisu NFC. Ker so se na trgu pojavili številni navidez identični ponaredki čitalnika ACR122U, proizvajalec ACS tega modela čitalnikov ne proizvaja več in številni dobavitelji so že razprodali originalne čitalnike. V tem članku boste izvedeli, katere so najboljše alternative originalnemu čitalniku ACR122U, da bo prehod na novo opremo kar se da enostaven.
 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?