Domov / RFID in NFC mediji / NFC nalepke MIFARE® DESFire® EV2 2K on-metal

NFC nalepke MIFARE® DESFire® EV2 2K on-metal
(ID artikla: 3177)

Plastične NFC nalepke z drugo generacijo NFC čipa MIFARE® DESFire®, ki so primerne tudi za pritrditev na kovinski podlagi. Za uporabo v aplikacijah, kjer je zahtevana visoka stopnja varnosti ali je potreba po večjem spominu.
Cena/kos: 2,60 EUR (z DDV 3,17 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni
ID artikla: 3177

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
260,00 EUR

Skupaj z DDV:
317,20 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 3,25 EUR
≥ 10 2,90 EUR
≥ 25 2,80 EUR
≥ 50 2,70 EUR
≥ 100 2,60 EUR
≥ 200 2,50 EUR
≥ 300 2,30 EUR
≥ 500 2,20 EUR
≥ 1000 2,10 EUR
≥ 2000 2,00 EUR

OPIS

Plastične NFC nalepke MIFARE® DESFire® EV2 2k on-metal so idealna rešitev za razvijalce in ponudnike, ki želijo združiti in podpirati več aplikacij na eni pametni nalepki z večjo stopnjo varnosti. Na zadnji strani je posebni feritni sloj, ki omogoča delovanje nalepk tudi na kovinski podlagi ali elektronskih napravah.

Te NFC nalepke so premera 38 mm, vsebujejo veliko anteno, ki zagotavlja hitro branje in zanesljivo delovanje. Uporabljamo jih lahko s sodobnimi mobilnimi telefoni, ki vsebujejo NFC tehnologijo, s pametnimi NFC tablicami ali z USB čitalniki, ki so priključeni v PC.

Specifikacija čipa MIFARE® DESFire® EV2: https://www.nxp.com/docs/en/fact-sheet/MIFARE-DESFIRE-EV2-FS.pdf
 
Čip: MIFARE® DESFire® EV2
Funkcija: Read/Write
Spomin: 2 K
RF protokol: ISO 14443A        
Frekvenca delovanja: 13,56 MHz
Dimenzije: premer 38, debelina cca. 0,5 mm                                                       
Primerno za pritrditev
na kovino:

Da
Kompatibilnost z 
NFC telefoni:

Da
 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Jul
21
2021
Kako izbrati najprimernejši NFC čip za svojo aplikacijo?
NFC transponderji, kot so NFC nalepke, obeski, oznake, kartice in zapestnice, vsebujejo NFC čip in anteno v različnih vrstah ohišij. Obstaja kar pet tipov brezstičnih NFC čipov, ki so skladni z NFC protokol, imajo pa svoje posebne lastnosti. V tem članku bomo pojasnili razlike med NFC čipi, da boste lahko izbrali najprimernejšega za vašo aplikacijo.
 
Beri dalje
Jun
02
2021
Tipi RFID čitalnikov, pregled protokolov in komunikacijskih vmesnikov
Mnogi uporabljajo izraz RFID čitalnik, vendar iščejo različne vrste bližinskih naprav, kot so namizni čitalniki pametnih kartic, stenski čitalniki brezstičnih kartic, mobilni čitalniki, NFC kodirniki, NFC bralniki, naprave za nadzor dostopa, rešitve za spremljanje delovnega časa ali celo pametne ključavnice.

Za izbiro primerne naprave je potrebno poznati različne vrste RFID naprav in razlike v delovanju. Velikokrat ima naprava identično ohišje, majhna razlika v oznaki modela naprave pa pomeni, popolnoma drugačen princip delovanja in posledično primernost ali neprimernost za uporabo v želeni aplikaciji. 

Za lažje razumevanje in pomoč pri izbiri ustrezne naprave preberite spodnji članek ali stopite v stik z nami. Pomagali vam bomo razjasniti, katera najbolje ustreza vašim potrebam. Za bolj zapletene projekte ponujamo tudi svetovalne storitve.
Beri dalje
Maj
05
2021
Kako izbrati primerno napravo za elektronsko odklepanje domačih vrat
Ponudba elektronskih naprav za odklepanje vrat in kontrolo dostopa je iz dneva v dan večja in izbira najprimernejših naprav je zelo zahtevna naloga.

Najprej moramo premisliti kateri način elektronskega odklepanja bi nam najbolj koristil in kako bomo novi sistem uporabljali. Potem moramo preveriti obstoječe stanje, torej tip vrat, način odklepanja in zaklepanja, bližino inštalacij, način odpiranja in na koncu moramo upoštevati še cenovne omejitve.

Nizka cena čitalnikov in drugih komponent sistema za kontrolo dostopa ni zagotovilo za cenovno ugoden sistem, saj lahko pride rešitev z uporabo poceni komponent po opravljeni montaži in nakupu potrebnih dodatkov dražja, kot na rešitev z uporabo dražjih naprav, ki delujejo brezžično in ne zahtevajo dodatnih inštalacij.

Poglejmo si 3 praktične primere za boljše razumevanje in lažjo izbiro primernega sistema za odpiranje ali odklepanje domačih vrat...
Beri dalje
Apr
12
2021
Test razdalje branja NFC medijev z majhno anteno z različnimi NFC čitalniki
Na zahtevo stranke smo preverili kako naši NFC čitalniki berejo naše najmanjše NFC medije in smo ugotovili naslednje...

 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?