Domov / RFID in NFC mediji / Digitalne poslovne vizitke z NFC čipom in QR kodo

Digitalne poslovne vizitke z NFC čipom in QR kodo
(ID artikla: 1015)

PVC vizitke s QR kodo in NFC čipom, ki jih prejemnik le hitro poskenira in prejme vaše kontaktne podatke v svoj mobilnik
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:OPIS

Digitalne poslovne vizitke so narejene iz PVC kartic, ki  vsebujejo NFC čip NTAG216, ki je idealen za hranjenje vaših kontaktnih podatkov v elektronski obliki (vCard).

To omogoča prejemniku enostaven vnos kontaktnih podatkov v svoj telefonski imenik, saj je dovolj, da svoj mobilnik z NFC približa vaši vizitki in podatki se bodo samodejno prenesli k prejemiku. Če prejemnik nima NFC telefona, lahko poskenira QR kodo na vizitki, ki vsebuje identične kontaktne podatke.

Digitalne poslovne vizitke so standardne dimenzije kot bančne kartice, torej 86x54x0,85 mm. Vizitke so obojestransko, barvno potiskane z grafično podobo po vaših željah. Na sprednji strani so natisnjeni osebni podatki imetnika vizitke, na zadnji strani pa želena grafika (npr. logotip podjetja) in QR koda s kontaktnimi podatki.

Običajno je dovolj, če ima imetnik le par digitalnih poslovnih vizitk, saj je namen le teh, da jih prejemniki le "poskenirajo" in jih vrnejo imetniku.

Za izdelavo digitalnih vizitk potrebujemo grafiko s podobo vizitke ter kontaktne podatke. Po potrebi lahko poskrbimo tudi za oblikovanje vizitk.

Generiranje vCard v obliki QR kode in kodiranje NFC čipa opravimo mi.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Jul
21
2021
Kako izbrati najprimernejši NFC čip za svojo aplikacijo?
NFC transponderji, kot so NFC nalepke, obeski, oznake, kartice in zapestnice, vsebujejo NFC čip in anteno v različnih vrstah ohišij. Obstaja kar pet tipov brezstičnih NFC čipov, ki so skladni z NFC protokol, imajo pa svoje posebne lastnosti. V tem članku bomo pojasnili razlike med NFC čipi, da boste lahko izbrali najprimernejšega za vašo aplikacijo.
 
Beri dalje
Jun
02
2021
Tipi RFID čitalnikov, pregled protokolov in komunikacijskih vmesnikov
Mnogi uporabljajo izraz RFID čitalnik, vendar iščejo različne vrste bližinskih naprav, kot so namizni čitalniki pametnih kartic, stenski čitalniki brezstičnih kartic, mobilni čitalniki, NFC kodirniki, NFC bralniki, naprave za nadzor dostopa, rešitve za spremljanje delovnega časa ali celo pametne ključavnice.

Za izbiro primerne naprave je potrebno poznati različne vrste RFID naprav in razlike v delovanju. Velikokrat ima naprava identično ohišje, majhna razlika v oznaki modela naprave pa pomeni, popolnoma drugačen princip delovanja in posledično primernost ali neprimernost za uporabo v želeni aplikaciji. 

Za lažje razumevanje in pomoč pri izbiri ustrezne naprave preberite spodnji članek ali stopite v stik z nami. Pomagali vam bomo razjasniti, katera najbolje ustreza vašim potrebam. Za bolj zapletene projekte ponujamo tudi svetovalne storitve.
Beri dalje
Maj
05
2021
Kako izbrati primerno napravo za elektronsko odklepanje domačih vrat
Ponudba elektronskih naprav za odklepanje vrat in kontrolo dostopa je iz dneva v dan večja in izbira najprimernejših naprav je zelo zahtevna naloga.

Najprej moramo premisliti kateri način elektronskega odklepanja bi nam najbolj koristil in kako bomo novi sistem uporabljali. Potem moramo preveriti obstoječe stanje, torej tip vrat, način odklepanja in zaklepanja, bližino inštalacij, način odpiranja in na koncu moramo upoštevati še cenovne omejitve.

Nizka cena čitalnikov in drugih komponent sistema za kontrolo dostopa ni zagotovilo za cenovno ugoden sistem, saj lahko pride rešitev z uporabo poceni komponent po opravljeni montaži in nakupu potrebnih dodatkov dražja, kot na rešitev z uporabo dražjih naprav, ki delujejo brezžično in ne zahtevajo dodatnih inštalacij.

Poglejmo si 3 praktične primere za boljše razumevanje in lažjo izbiro primernega sistema za odpiranje ali odklepanje domačih vrat...
Beri dalje
Apr
12
2021
Test razdalje branja NFC medijev z majhno anteno z različnimi NFC čitalniki
Na zahtevo stranke smo preverili kako naši NFC čitalniki berejo naše najmanjše NFC medije in smo ugotovili naslednje...

 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?