Domov / RFID in NFC mediji / Digitalne poslovne vizitke z NFC čipom in QR kodo

Digitalne poslovne vizitke z NFC čipom in QR kodo
(ID artikla: 1015)

ŽE OD 1 KOS
Digitalne poslovne vizitke so plastične kartice v dimenziji bančnih kartic in služijo za hitro izmenjavo vaših kontaktnih podatkov z vašimi novimi kupci, poslovnimi partnerji ali prijatelji.

Vsebina vizitke je lahko shranjena v NFC čipu, QR kodi ali na internetni povezavi.

Digitalne poslovne vizitke ne izročite drugi osebi ampak jih uporabite le za prenos kontaktnih podatkov v telefonski imenik prejemnik in isto vizitko lahko uporabljate tudi več let.

Digitalna vizitka je zelo uporabna tudi za posameznike in manjša podjetja, še posebej pa jih imajo radi v podjetjih z veliko komercialisti, saj jim investicija v nekaj digitalnih vizitk precej zmanjša stroške, ki bi jih sicer imeli s ponatisi navadnih papirnatih vizitk.

Za ponudbo nam pošljite povpraševanje z želeno količino vizitk ter koliko bo variacij podobe, torej za koliko različnih oseb in z veseljem vam bomo pomagali.

Dosegljivi smo tudi na telefonu 041 884 124 ter preko e-pošte info@mave.si
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:OPIS


Digitalna vizitka je plastična vizitka v obliki bančne kartice, ki vsebuje NFC čip ter QR kodo, v katero vpišemo vaše kontaktne podatke.

S tako vizitko boste hitro in brezstično prenesli svoje kontaktne podatke v telefonski imenik svojih novih prijateljev ali poslovnih partnerjev.

NFC čip omogoča hranjenje vsebine vizitke v elektronski obliki (vCard) ali hrani url povezavo do strežnika, kjer se nahaja vsebina vizitke.

Če prejemnik nima NFC telefona ali telefon ne podpira direktnega prenosa vizitke iz čipa, lahko skenira QR kodo na vizitki, ki vsebuje identične kontaktne podatke, kot so v čipu.

Generiranje datoteke vCard v obliki QR kode in kodiranje NFC čipa običajno opravimo mi, včasih pa želijo stranke vsebino svojih digitalnih vizitk objaviti na določenem portalu in v tem primeru zakodiramo v čip zgolj url naslov.

Glavna razlika med navadno in digitalno vizitko je ta, da digitalna vizitka po prenosu kontaktnih podatkov ostane pri vas in jo lahko uporabite še mnogokrat, navadne vizitke pa običajno izročimo in vsako lahko uporabimo le enkrat.

Cena plastične digitalne vizitke je neprimerljivo višja kot znaša cena papirnate vizitke ampak z nekaj digitalnimi vizitkami boste nadomestili potrebo po več tisoč papirnatih vizitk in investicija se vam bo zelo hitro povrnila.

Svetujemo nakup 3-5 kosov digitalnih vizitk za posamezno osebo, saj je dobro, da jih imate vedno pri roki (na primer v torbici, torbi od prenosnika, v denarnici, v avtomobilu in še kakšno za rezervo). 

Podoba digitalne vizitke je poljubna in narejena skladno s celostno grafično podobo vašega podjetja.

NFC vizitke tiskamo s posebnimi kartičnimi tiskalniki in izdelamo lahko že od 1 kos dalje. 

Pri kodiranju vizitke smo še posebej pozorni, da so digitalne vizitke komptibilne z različnimi mobilnimi napravami in to je včasih velik izziv, saj ne podpirajo vsi ponudniki enakih tehnologij.

Tako lahko na primer uporabniki Android telefonov enostavno poskenirajo NFC čip in pridobijo kontaktne podatke iz NFC čipa, Apple pa takega delovanja še ne podpira in uporabniki iPhonov lahko sprejmejo podatke iz QR kode ali povezave, ki je shranjena v NFC čipu.
   
Za NFC vizitke priporočamo uporabo NFC čipov tipa 2 in sicer čipa NTAG215 ali NTAG216. Ta dva čipa imata večji spomin kot zelo razširjen NFC čip NTAG213. Čip NTAG213 ima le 144 bajtov spomina, kar omogoča zapis 136 znakov in to je le dovolj, če hranimo vsebino vizitke na spletni povezavi, ni pa dovolj za zapis vsebine vizitke v čip.

Čip z vsebino NFC vizitke se lahko nahaja tudi znotraj identifikacijskih kartic, ki jih uporabljamo na sejmu, znotraj raznih članskih izkaznic ter znotraj obeskov ali nalepk.

V primeru dodatnih vprašanj smo na razpolago na info@mave.si ali na telefonski številki 041 884 124.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Jun
03
2022
Plastične kartice za označevanje prtljage - lepo in uporabno darilo za vaše kupce
Kartice za označevanje prtljage so odlično marketinško orodje in zelo uporabno darilo. S tako kartico bo imetnik hitreje prepoznal svojo prtljago na letališču, v primeru izgube prtljage bo le ta hitreje našla svojega lastnika, za vaše podjetje pa so brendirane kartice odlična priložnost za dodatno promocijo vašega podjetja ali vaše blagovne znamke. Izdelamo lahko že od 1 kartice dalje. Oglejte si različne možnosti izvedbe, okvirne dobavne roke ter cene...
Beri dalje
Maj
26
2022
Kako delujejo digitalne poslovne vizitke z NFC čipom in QR kodo in s katerimi telefoni jih lahko uporabimo?
Digitalne poslovne vizitke so plastične kartice v dimenziji bančnih kartic in služijo za hitro izmenjavo vaših kontaktnih podatkov z vašimi novimi kupci, poslovnimi partnerji ali prijatelji.
Vsebina vizitke je lahko shranjena v NFC čipu, QR kodi ali na internetni povezavi. Kako pa je z delovanjem take vizitke in na katerih mobilnih telefonih delujejo?
Beri dalje
Apr
22
2022
SYRIS RD200-LF Čitalnik za 125 kHz RFID čipe, ki deluje kot simulator tipkovnice, Virtual COM čitalnik in še mnogo več
Potrebujete nov USB čitalnik za vaše 125 kHz kartice pa ne veste katerega izbrati? Sploh veste, da ti čitalniki lahko berejo isto kartico na več načinov in da morate paziti, da bo novi čitalnik bral kartice na enak način kot stari čitalnik? V tem članku bomo podali nekaj nasvetov za lažjo izbiro novega čitalnika, podali test delovanja in možnosti za nastavitev čitalnika RD200-LF ter izpostavili par posebnosti na katere morate biti pozorni.
Beri dalje
Mar
30
2022
Vse kar morate vedeti o NFC karticah
Vas zanima katere NFC čipe lahko vgradimo v NFC kartice, kakšne so razlike med njimi in na kaj morate biti pozorni? Preverite katere so možnosti za potisk NFC kartic in kdaj je smiselno uporabiti določeno tehnologijo in nenazadnje čemu lahko vse uporabite tovrstne brezstične kartice…  
 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?