Domov / Ovratni trakovi, etuiji, priponke / Izdelava okroglih značk

Izdelava okroglih značk
(ID artikla: 3046)

NOVO V PONUDBI
Izdelujemo okrogle značke ali bedže s kovinsko podlago in barvnim potiskom. Na oblačila se pripnejo z iglo in služijo za označevanje pripadnosti k določeni organizaciji, za promocijske namene, zabavo...
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:OPIS

Izdelujemo okrogle značke, imenovane tudi bedži, broške, zaponke, priponke z iglo...

Potiskane  značke so lahko premera 55 mm (velike), premera 37 mm (srednje velike) ali premera 25 mm (majhne). Podlaga značke je kovinska, z iglo za pripenjanje na obleko, v sredini je sloj z barvno potiskano vsebino, na vrhu pa plastični zaščitni sloj.

Velikost 55 mm je primerna tudi za izpis raznih napisov, imen, dolgih  logotipov, velikost 37 mm je primerna za potisk s fotografijo, krajšim napisom, logotipom, najmanjše značke (premera 25 mm) pa so bolj diskretnega videza in primerne za preproste kreative ali le del logotipa.
   
Primeri uporabe:
- značke z zabavno vsebino za dekliščino in fantovščino, novoletne zabave, rojstne dneve...
- značke z bolj resno vsebino za poroke, konference, za spomin na preminulo osebo... 
- značke za identifikacijo uslužbencev (STAFF, CREW, zavarovalniški zastopnik, prodajni svetovalec...)
- značke za podporo določenemu gibanju (proti corona virusu, raku na dojki, globalnemu segrevanju...)
- značke za promocijo volilnih kandidatov
- značke z imeni za novoletne zabave
- promocijske značke za promocijo kraja ali atrakcije
- značke za navijače
...

Podoba značke je lahko poljubna, za potisk potrebujemo kvalitetni logotip. Če vam primankuje idej, si lahko ogledate naš nabor idej za različne priložnosti.
 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
25
2021
Digitalna vizitka - poslovno darilo, ki ga lahko pošiljate tudi po pošti
V tem članku vam predstavljamo idejo za uporabno poslovno darilo - Digitalno poslovno vizitko.  Z digitalno vizitko hitro in brezstično prenesemo svoje kontaktne podatke v telefonski imenik svojih novih prijateljev ali poslovnih partnerjev. 

Digitalna vizitka je plastična kartica, ki vsebuje NFC čip v katerega prejemnik s telefonom vpiše svoje kontaktne podatke in ko spozna novega prijatelja ali poslovnega partnerja, lahko brezstično in hitro prenese svoje kontaktne podatke v prijateljev telefon. 
Beri dalje
Sep
07
2021
Najpogostejši RFID / NFC čipi za varno identifikacijo uporabnikov in plačevanje
Ali načrtujete NFC  aplikacije, ki zahtevajo varne izmenjavo podatkov? Želite uporabiti NFC čip za plačevanje ali zbiranje točk? Spoznajte najbolj priljubljene NFC čipe tipa 4 in v katerih oblikah so na voljo?

V tem članku vam bomo predstavili različne oblike RFID / NFC transponderjev s čipom MIFARE DESFire ter razlike med tremi generacijami čipov MIFARE DESFire EV1, EV2 in EV3.
Beri dalje
Avg
09
2021
Najboljša zamenjava za zelo priljubljeni NFC čitalnik ACR122U
NFC čitalnik ACR122U od proizvajalca ACS (Advanced Card Systems Ltd.) je zelo priljubljen brezkontaktni bralnik in se še vedno uporablja v številnih aplikacijah po vsem svetu. Podpira standard ISO 14443 A/B in je primeren za delo s čipi, MIFARE Classic®, MIFARE Ultralight®, MIFARE® DESFire®, NTAG, FeliCa in drugimi NFC čipi.
Prepoznaven je po svojem belem ohišju in modrem napisu NFC. Ker so se na trgu pojavili številni navidez identični ponaredki čitalnika ACR122U, proizvajalec ACS tega modela čitalnikov ne proizvaja več in številni dobavitelji so že razprodali originalne čitalnike. V tem članku boste izvedeli, katere so najboljše alternative originalnemu čitalniku ACR122U, da bo prehod na novo opremo kar se da enostaven.
 
Beri dalje
Jul
21
2021
Kako izbrati najprimernejši NFC čip za svojo aplikacijo?
NFC transponderji, kot so NFC nalepke, obeski, oznake, kartice in zapestnice, vsebujejo NFC čip in anteno v različnih vrstah ohišij. Obstaja kar pet tipov brezstičnih NFC čipov, ki so skladni z NFC protokol, imajo pa svoje posebne lastnosti. V tem članku bomo pojasnili razlike med NFC čipi, da boste lahko izbrali najprimernejšega za vašo aplikacijo.
 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?