Domov / Izbrana ponudba / NUKI SMART LOCK 3.0 Pametna ključavnica za odklepanje in odpiranje vrat

NUKI SMART LOCK 3.0 Pametna ključavnica za odklepanje in odpiranje vrat
(ID artikla: 3369)

ZA VAŠ DOM ALI APARTMA
Nova generacija pametnih ključavnic NUKI SMART LOCK 3.0 s katero lahko odprete ali odklenete katerakoli vrata s pomočjo mobilnega telefona, PIN kode ali prstnega odtisa.

Montaža je neverjetno preprosta in ne zahteva vrtanja ter nobenih žic.

Iz notranje strani lahko vrata vedno odklenite ali zaklenite ročno, tako, da zavrtite okrogli gum na pametni ključavnici.

Pametne ključavnice Nuki so plod enega izmed najbolj inovativnih avstrijskih podjetij in se ponašajo s številnimi nagradami in najvišjimi certifikati varnosti in kvalitete.

Nuki Smart Lock 3.0 vsebuje elektromotorni mehanizem za vrtenje ključa in se namesti na notranjo stran vrat, na ključavniški cilinder. Ko aktiviramo ključavnico, le ta samodejno zavrti ključ in nam dovoli vstop.

Ta pametna ključavnica je primerna tako za vrata s kljuko, kot tudi za vrata s potegalom ali bunko na zunanji strani.

Pri vratih s potegalom ali bunko so lahko vrata čez dan odklenjena in pametna ključavnica bo zavrtela ključ ravno toliko, da se bo sprostil jeziček od kljuke.

Od vpisa PIN kode ali identifikacije preko telefona pa do odprtih vrat običajno ne mine več kot 5 sekund.

Smart lock 3.0. je osnovni modul, ki vam omogoča elektronsko odklepanje vrat s pomočjo mobilnega telefona v bližini ključavnice (preko Bluetooth).

Če želite vstopati tudi s PIN kodo, obeskom, prstnim odtisom ali odklepati vrata na daljavo preko interneta, potem morate dokupiti tudi poljubne dodatne module.

Našim strankam brezplačno pomagamo, če imajo kakšno težavo z nastavitvami ter poskrbimo za nadomestitev ključavnice v primeru okvare.

Za naročilo ali ponudbo pišite na info@mave.si ali pokličite 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

Možen je tudi osebni prevzem pri nas na naslovu Pod jezom 40, Ljubljana (Vrhovci nasproti gostilne Pečarič)
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:

OPIS

Pametna ključavnica Nuki Smart Lock 3.0. je osnovni modul, ki vam omogoča elektronsko odklepanje vrat s pomočjo mobilnega telefona v bližini ključavnice (preko tehnologije Bluetooth).

Če si želite omogočiti vstop s prstnimi odtisi, PIN kodo, obeskom, ali odkleniti vrata na daljavo preko interneta, potem morate dokupiti tudi poljubne dodatne module, ki so opisani spodaj.


Nuki Smart Lock 3.0 je modul z električnim pogonom za vrtenje ključa, ki se namesti na navadno ključavnico iz notranje strani vrat. V cilinder se vstavi ključ, modul objame cilinder in se nanj čvrsto pritrdi.

Montaža je izjemno preprosta saj ne zahteva vrtanja in nobenih dodatnih električnih povezav. V primeru, demontaže te rešitve, se na vratih in okvirju nič ne pozna.

Smart Lock pogon napajajo štiri 1,5 V baterije tipa AA, ki so del seta. Življenjska doba baterij je odvisna od frekvence uporabe in tipa ključavnice in običajno traja 6 mesecev do 1 leta. Aplikacija nas samodejno opozori preden zmanjka baterije in jih tako lahko pravočasno zamenjamo.

Uporaba električnega pogona je primerna le za ključavnice, ki se lepo odklepajo. Če se že s ključem ključavnica težko zaklepa ali je potrebno vrata malo privzdigniti, je potrebno najprej odpraviti te napake in šele nato namestiti ključavnico na električni pogon.

Če želite uporabiti obstoječi cilinder, preverite, če omogoča da sta naenkrat vstavljena dva ključa in da je možno vrata odkleniti z obema ključema. Če tega ne omogoča, lahko daste obstoječi cilinder predelati strokovnjakom ali pa kupite novega. Pametna ključavnica na električni pogon zahteva, da je en ključ vedno vstavljen. 

Ta električna ključavnica lahko deluje samostojno z uporabo aplikacije na mobilnem telefonu ali v povezavi z drugimi moduli, kot so čitalnik prstnih odtisov, PIN tipkovnica ali Nuki obesek. 

Z dodatnim modulom Nuki Bridge povežemo ključavnico na internet in vrata lahko odklepamo iz poljubne lokacije.

Prednosti:

- električni pogon se lahko namesti na večino standardnih cilindrov
- izjemno lahka montaža, brez vrtanja, ali nameščanja dodatnih kablov
- kvalitetni produkt prepoznavnega avstrijskega proizvajalca (številne nagrade in certifikati) 
- možnost naknadne razširitve z drugimi moduli (čitalnik prstnih odtisov, PIN tipkovnica, obesek, modul za priklop na obstoječi domofon, modul za upravljanje iz oddaljene lokacije preko interneta)
- aplikacija podpira večino pametnih telefonov z Bluetooth povezavo (Android in iPhone)
- dela tudi z Apple Homekit in pametno uro Apple Watch
- primeren je tako za vrata z navadno kljuko kot tudi tista s potegalom ali bunko
- uporabnike in delovanje upravljamo z intuitivno mobilno aplikacijo

Izpostavljene funkcionalnosti:

- samodejno zaklepanje vrat ponoči
- samodejno odklepanje vrat zjutraj
- preprosto dodajanje uporabnikov in deljene virtualnih ključev
- možnost nastavljanja termina veljavnosti ključa
- možnost nastavitve, da PIN tipkovnica deluje le čez dan 

Programska oprema:

Povezava do aplikacije za Apple naprave: https://apps.apple.com/app/id1044998081

Povezava do aplikacije za Android naprave: https://play.google.com/store/apps/details?id=io.nuki&hl=en

Koristni nasveti:

Za pritrditev na cilinder mora le ta gledati iz vrat na notranji strani vsaj 5 mm. Če cilinder ne sega ven, lahko namestite pametno ključavnico s pomočjo adapterja, ki se nalepi na notranjo stran vrat.  

Elektromotorni mehanizem je primeren le za ključavnice, ki brezhibno delujejo. Če se vaša ključavnica zatika ali če je potrebno vrata vsakič malo privzdigniti, sistem ne bo deloval pravilno.

Priporočljiva je uporaba takega cilindra, ki omogoča vstavljanje istočasno ključa iz obeh strani. En ključ bo vedno v ključavnici in ga bo uporabljal elektromotorni mehanizem. Možnost uporabe drugega ključa je priporočljiva, če bi slučajno kaj bilo narobe z elektronskim sistemom. 

Pred nakupom novega cilindra, morate obstoječega sneti in ga izmeriti, ter upoštevati, da mora cilinder gledati na notranji strani cca. 5 mm ven, da lahko nanj pritrdimo Nuki mehanizem. Po potrebi vam lahko priskrbimo tudi ustrezni cilinder.

Pomislite, če vam pride v poštev tudi menjava zunanje kljuke z bunko, da bodo vrata vedno varno zaprta, tudi če ne bodo zaklenjena. Če so vrata odklenjena elektronska ključavnica odpre le jeziček od kljuke (seveda je pogoj, da vaša ključavnica to omogoča tudi z navadnim ključem).

V primeru vprašanj nas lahko pokličete na 041 884 124 ali pišete na info@mave.si

Dodatni moduli:

Mehanizem Nuki Smart Lock 3.0. je osnovni modul, ki vam omogoča elektronsko odklepanje vrat s pomočjo mobilnega telefona v bližini ključavnice (preko Bluetooth).

Povezave do Nuki komponent, ki tvorijo celovito rešitev za kontrolo dostopa po vaši meri:

NUKI SMART LOCK 3.0 (osnovni model pametne ključavnice Nuki)

NUKI SMART LOCK 3.0 PRO (verzija ključavnice, ki vsebuje modul za priklop na internet in polnilno baterijo)

NUKI OPENER Vmesnik za daljinsko odklepanje vrat z obstoječim domofonom

NUKI BRIDGE Modul za priklop navadne verzije ključavnice na internet

NUKI FOB Pametni obesek s tipko za odklepanje vrat

NUKI KEYPAD Osnovna verzija brezžične PIN tipkovnice, brez čitalnika prstnih odtisov

NUKI KEYPAD 2.0 Tipkovnica za PIN kodo s čitalnikom prstnih odtisov

NUKI POWER PACK Polnilna baterija za pametno ključavnico Nuki Smart Lock

NUKI DOOR SENSOR Modul, ki nam sporoči, če so vrata odprta

Montaža je izjemno preprosta, a kot vsaka zadeva, ki se je lotimo prvič, vseeno zahteva da v to vložimo vsa malo truda in napravo spoznamo in nastavimo. 

Oglejte si ta video posnetek, ki vas vodi skozi celotni postopek montaže:
https://www.youtube.com/watch?v=rzG-G9zsQms 

Če želite, da vam to opravi strokovnjak, nas pokličite in vam bomo poslali ponudbo. Sodelujemo z monterji iz cele Slovenije. Montaža ni vključena v ceni in bo obračunana naknadno.

Za naročilo ali ponudbo pišite na info@mave.si ali pokličite 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

Možen je tudi osebni prevzem pri nas na naslovu Pod jezom 40, Ljubljana (Vrhovci nasproti gostilne Pečarič)

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Dec
29
2022
Digitalizacija poslovanja z NFC čipi in čitalnikom SYRIS RD300-H1-G
Ko delamo digitalizacijo poslovanja, potrebujemo mehanizme za hitro identifikacijo predmetov ali oseb in to lahko naredimo z uporabo brezstične tehnologije RFID ali NFC. Brezstični čipi vsebujejo ID številko in nekaj spomina, čitalniki lahko preberejo identifikacijsko številko čipa ali vpis vsebine v spominu čipa in izvedejo določeno funkcijo.

Najbolj preprost način delovanja čitalnika je ta, da preberejo ID številko čipa in jo prikažejo na zaslonu računalnika ali druge naprave. Če ste v Excelovi tabeli, se bo ID številka čipa pojavila v določeni celici in po branju se bo pozicija samodejno prestavila na naslednjo celico. Tak način delovanja imenujemo simulacija tipkovnice ali Keyboard Emulator, obstajajo pa še drugi načini delovanja čitalnikov in so opisani v nadaljevanju.
Beri dalje
Okt
18
2022
Čitalniki in napotki za aktivacijo nove elektronske osebne izkaznice
Kot številni državljani, ki so po 28. marcu prejeli novo elektronsko osebno izkaznico, sem tudi sam pred kratkim prejel pismo z geslom za aktivacijo osebne izkaznice in preveril delovanje novega sistema. V nadaljevanju opisujem postopek aktivacije, kompatibilnost s čitalniki ter možnosti uporabe nove osebne izkaznice…
Beri dalje
Sep
15
2022
Formati branja ID kod RFID čipov in nasveti za pretvorbo
Za potrebe identifikacije oseb ali predmetov, zelo pogosto uporabljamo identifikacijske številke, ki so zapisane v RFID čipu. Te kode so shranjene v dvojiški oz. binarni obliki (BIN), torej v obliki enic in ničel. Ko čip preberemo, običajno vidimo na zaslonu desetiško (DEC) ali šestnajstiško (HEX) vrednost. Čitalniki lahko isti zapis interpretirajo na različne načine oziroma, ga pred prikazom na zaslonu še dodatno obdelajo, tako, da obrnejo zaporedje bitov ali bajtov ali obrnejo hkrati zaporedje bitov ter bajtov.  V tem članku razlagamo o tem kako si lahko pomagate, če se prikazana vrednost, ki jo poda čitalnik ne ujema s kodami, v sistemu ali tabeli, in podajamo razlago kako berejo ID kodo Mifare, NFC in 125kHz čitalniki.
Beri dalje
Avg
20
2022
Vse kar morate vedeti o NFC nalepkah
Vas zanima kaj so NFC nalepke, katere čipe lahko vsebujejo in zakaj se uporabljajo? Se sprašujete, če lahko kupite NFC nalepko in z njo plačujete v trgovini? Vas zanima, če jo lahko NFC nalepite na telefon, se jo da skopirati? Vse to smo povzeli v spodnjem članku...
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?