Domov / Izbrana ponudba / NFC nalepka premera 25 mm, PET material, močno 3M lepilo

NFC nalepka premera 25 mm, PET material, močno 3M lepilo
(ID artikla: 1611)

UGODNA CENA
Prenos dokumentov:
To je ena izmed najbolj priljubljenih vrst nalepk NFC in se lahko uporablja na steklu, lesu, steni ali plastični podlagi.

Idealne so za odpiranje URL povezav, video povezav, lahko zaženejo vašo navigacijo do ciljnega naslova, uporabljajo se za Bluetooth povezavo, konfiguracijo Wi-Fi in drugo.

V notranjosti nalepk je čip NTAG213, ki deluje po protokolu ISO 14443 in vsebuje 7 bajtov dolgo identifikacijsko številko in 144 bajtov uporabniškeha pomnilnika.

Za programiranje nalepk lahko uporabite svoj mobilni telefon in brezplačno aplikacije, kot so NFC Tools, NXP TagWriter ali druge.

Vabimo vas, da kupite bele NFC nalepke iz zaloge ali nam pošljete povpraševanje za tiskane NFC nalepke z logotipom vašega podjetja, promocijsko vsebino, identifikacijskimi številkami itd.

Glede na količino in rok vam bomo pomagali izbrati najboljšo možnost za tisk.

Če potrebujete večjo količino nalepk ali želite uporabiti to tehnologijo v svoji aplikaciji, nam pišite na info@mave.si ali pokličite na 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.
Cena/kos: 0,88 EUR (z DDV 1,07 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Velikost:

(ID artikla: P2-10, A5)
ID artikla: 1611

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
88,00 EUR

Skupaj z DDV:
107,36 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 1,00 EUR
≥ 10 0,98 EUR
≥ 25 0,95 EUR
≥ 50 0,93 EUR
≥ 75 0,90 EUR
≥ 100 0,88 EUR
≥ 150 0,80 EUR
≥ 200 0,75 EUR
≥ 300 0,68 EUR
≥ 500 0,60 EUR

OPIS

Te NFC nalepke lahko prilepite na steklo, les, steno ali plastično podlago. Če nalepko prilepite za običajnim papirnatim plakatom, boste naredili plakat na tem področju interaktiven.

S takšnim pametnim plakatom NFC lahko:

-    usmerite stranko na vaš YouTube kanal ali druge video predstavitve,
-    sprožite navigacijo s ciljnim naslovom (na primer do vaše nove kavarne, trgovine, ipd.),
-    odprete URL povezavo z nagradno igro ali predstavitev vaše spletne strani
-    prikaže nekaj besedila na odjemalskem mobilnem telefonu
-    odprite mobilno aplikacijo ali povezavo za prenos aplikacije iz Google Play ali druge trgovine za aplikacije
-    samodejno pokličite telefonsko številko ali odprite vnaprej napisan SMS
-    sporočite lokacijo (zemljepisna širina in dolžina)
-    odprite zemljevid na določenih koordinatah
-    dodajte svoje kontaktne podatke v telefon vaše stranke
-    konfigurirajte omrežje Wi-Fi ali povezavo Bluetooth
-    dodajte povezavo do družbenega omrežja (Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat, Twitter, Telegram, Slack, Skype, Reddit ...)
-    sprožite iskanje izdelkov na Amazon, AOL, Baidu, eBay, Google, IMDb, Wikipedia, YouTube…
-    dodajte Bitcoin naslov za donacije ali druga plačila
-    ali samo uporabite ID kodo čipa, da sprožite nekatera prilagojena dejanja (Taske)


Zgornji sloj nalepke je izdelan iz bele plastike (PET). Med sloji je plast s čipom, spodaj pa lepilna plast z močnim 3M lepilom tip 467MP 200MP. To zelo viskozno lepilo je odporno na visoke temperature in vlago ter bo poskrbelo, da bo ta nalepka ostala na mestu dlje časa.

Nalepke vsebujejo NTAG213 NFC čip, ki je cenovno ugoden čip za masovno uporabo in se ga zelo pogosto uporablja. Ta NFC čip podpira branje ter pisanje in je združljiv s standardom ISO/IEC 14443-3A. Čip NTAG213 ima 7 bajtov dolgo edinstveno ID številko, ki jo kodira proizvajalec čipa, in pomnilnik EEPROM za shranjevanje do 144 bajtov podatkov, kar je enako 136-znakovnemu naslovu URL ali nizu drugih podatkov. NFC naprave preberejo ID kodo kot 14-mestno heksadecimalno številko.

Pomnilnik je mogoče nastaviti kot "samo za branje" in ga je mogoče zakleniti pred prihodnjimi spremembami.

Če nalepka NFC vsebuje naslov URL, bo večina naprav NFC ob skeniranju samodejno odprla URL s svojim privzetim internetnim brskalnikom. Pri zapisovanju podatkov po meri v čip NFC lahko uporabite ključ po meri in vsebina bo skrita nepooblaščenim uporabnikom.

ID številka čipa je vedno berljiva in preberete jo lahko s številnimi mobilnimi aplikacijami ali čitalniki, ki delujejo kot simulatorji tipkovnice. To identifikacijsko številko se običajno uporablja kot identifikator, ki povezuje uporabnika z drugimi informacijami znotraj baze podatkov aplikacije.


Test branja za nalepke NFC s čipom NTAG213 in močnim 3M lepilom

Te nalepke smo preizkusili z različnimi vrstami čitalcev in izmerili razdalje branja. To ni uradni test, vendar je bil narejen zato, da vas obvesti, kakšne razdalje branja lahko pričakujete s svojo aplikacijo.

Osnovne informacije o RFID čitalniku:

RFID čitalnik    Razdalja branja
z 25 mm nalepko    Razdalja branja
z 35 mm nalepko
ACR1252U-M1    3.5 cm    6.5 cm
SYRIS RD300-H1-G    2 cm    
Syris RD200-M1    2 cm    
R80UF NFC čitalnik    2 cm    


Tehnične specifikacije

Proizvajalec: NXP Semiconductors
Čip: NTAG213 (NFC Type 2)
Protokol: ISO/IEC 14443 Type A.
Frekvenca: 13.56 MHz
Razdalja branja: do 10 cm (realno do 5 cm)
Dimenzija: okrogel, diameter 25 / 30 mm
Debelina: 0.25 ± 0.04mm
Material:
Plastika, PET

Te NFC nalepke niso primerne za montažo na kovinske materiale. Če želite svoje nalepke prilepiti na kovino, preverite naše izdelke z zaščito proti kovinam.

Če potrebujete večjo količino nalepk ali želite uporabiti to tehnologijo v svoji aplikaciji, nam pišite na info@mave.si ali pokličite na 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

MIFARE®, MIFARE CLASSIC®, DESFire®, ICODE® so registrirane blagovne znamke v lasti NXP B.V. Med NXP B.V. in Mave d.o.o. ni nobene povezave.
 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Dec
29
2022
Digitalizacija poslovanja z NFC čipi in čitalnikom SYRIS RD300-H1-G
Ko delamo digitalizacijo poslovanja, potrebujemo mehanizme za hitro identifikacijo predmetov ali oseb in to lahko naredimo z uporabo brezstične tehnologije RFID ali NFC. Brezstični čipi vsebujejo ID številko in nekaj spomina, čitalniki lahko preberejo identifikacijsko številko čipa ali vpis vsebine v spominu čipa in izvedejo določeno funkcijo.

Najbolj preprost način delovanja čitalnika je ta, da preberejo ID številko čipa in jo prikažejo na zaslonu računalnika ali druge naprave. Če ste v Excelovi tabeli, se bo ID številka čipa pojavila v določeni celici in po branju se bo pozicija samodejno prestavila na naslednjo celico. Tak način delovanja imenujemo simulacija tipkovnice ali Keyboard Emulator, obstajajo pa še drugi načini delovanja čitalnikov in so opisani v nadaljevanju.
Beri dalje
Okt
18
2022
Čitalniki in napotki za aktivacijo nove elektronske osebne izkaznice
Kot številni državljani, ki so po 28. marcu prejeli novo elektronsko osebno izkaznico, sem tudi sam pred kratkim prejel pismo z geslom za aktivacijo osebne izkaznice in preveril delovanje novega sistema. V nadaljevanju opisujem postopek aktivacije, kompatibilnost s čitalniki ter možnosti uporabe nove osebne izkaznice…
Beri dalje
Sep
15
2022
Formati branja ID kod RFID čipov in nasveti za pretvorbo
Za potrebe identifikacije oseb ali predmetov, zelo pogosto uporabljamo identifikacijske številke, ki so zapisane v RFID čipu. Te kode so shranjene v dvojiški oz. binarni obliki (BIN), torej v obliki enic in ničel. Ko čip preberemo, običajno vidimo na zaslonu desetiško (DEC) ali šestnajstiško (HEX) vrednost. Čitalniki lahko isti zapis interpretirajo na različne načine oziroma, ga pred prikazom na zaslonu še dodatno obdelajo, tako, da obrnejo zaporedje bitov ali bajtov ali obrnejo hkrati zaporedje bitov ter bajtov.  V tem članku razlagamo o tem kako si lahko pomagate, če se prikazana vrednost, ki jo poda čitalnik ne ujema s kodami, v sistemu ali tabeli, in podajamo razlago kako berejo ID kodo Mifare, NFC in 125kHz čitalniki.
Beri dalje
Avg
20
2022
Vse kar morate vedeti o NFC nalepkah
Vas zanima kaj so NFC nalepke, katere čipe lahko vsebujejo in zakaj se uporabljajo? Se sprašujete, če lahko kupite NFC nalepko in z njo plačujete v trgovini? Vas zanima, če jo lahko NFC nalepite na telefon, se jo da skopirati? Vse to smo povzeli v spodnjem članku...
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?