Domov / Izbrana ponudba / 125 kHz RFID kartice TK4100

125 kHz RFID kartice TK4100
(ID artikla: 1182)

UGODNA CENA
Bele RFID kartice s 125 kHz čipom TK4100 so kartice z vnaprej kodirano ID številko in so primerne za identifikacijo uporabnikov v sistemih za beleženje delovnega časa, za plačilo na prodajnih avtomatih, za plačilo na koncertih, odklepanje vrat ter v številnih drugih aplikacijah.

Brezstična tehnologija s čipi, ki delujejo na frekvenci 125kHz obstaja že veliko desetletij in uporaba te tehnologije je še vedno zelo razširjena in pogosta.

RFID kartica je eden najbolj priljubljenih RFID medije in jo lahko enostavno nosite v denarnici ali pritrdite na ovratni trak, jojo obesek ali drugo priponko.

Dobra lastnost kartice RFID je, da jo je mogoče enostavno potiskati z logotipom podjetja, imeni oseb, serijskimi številkami ali celo fotografijami zaposlenih. Na ta način ponuja poleg digitalne identifikacije tudi vizualno identifikacijo s prostim očesom.

Obstaja več vrst 125 kHz čipov, ki delujejo na enak način in eden od njih je TK4100, ki je znan kot poceni, a zanesljiv čip.

Če želite z obstoječim sistemom uporabljati novo 125 kHz kartico, jo morate v sistem prijaviti oz. vpisati novo identifikacijsko številko kartice.

Kartice so svetlo bele, brez numeracije ali drugih potiskanih elementov, z zgornjim slojem, ki ima premaz, ki omogoča naknadno tiskanje na vse vrste kartičnih tiskalnikov (termo transfer ali termo retransfer tiskalniki).

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate vprašanje, pošljite e-mail na naslov: info@mave.si z želeno količinokartic in druge specifikacije ali pokličite številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

Cena/kos: 0,65 EUR (z DDV 0,79 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Velikost:

(ID artikla: P0-1, P1-4, S1, nad D1, A6)
ID artikla: 1182

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
65,00 EUR

Skupaj z DDV:
79,30 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 0,82 EUR
≥ 10 0,77 EUR
≥ 25 0,73 EUR
≥ 50 0,69 EUR
≥ 100 0,65 EUR
≥ 200 0,55 EUR
≥ 300 0,49 EUR
≥ 500 0,39 EUR
≥ 1000 0,35 EUR
≥ 2000 0,33 EUR

OPIS

RFID kartice s čipom TK4100 so plastične kartice s standardno dimenzijo kreditne kartice (86 x 54 x 0,85 mm). Delujejo na frekvenci 125kHz, kar je zelo priljubljeno frekvenčno območje za bližinske kartice, ki delujejo na razdalji do 10 cm. Dejanska razdalja je odvisna od čitalnika in okolja v katerem se čip uporablja.

Čip je read-only in ima vnaprej programirano ID številko, ki je ni mogoče spremeniti.

Vabimo vas, da kupite bele RFID kartice iz zaloge ali nam pošljete povpraševanje za prilagojene kartice. Glede na količino in rok vam lahko ponudimo več možnosti prilagoditve.

Možnosti za potisk in personalizacijo (za cene nam pošljite povpraševanje)

Poleg kartic, naše stranke zelo pogosto naročajo tudi storitve tiska in personalizacije.

Pri naročanju manjših količin natisnjenih kartic (od 1 do 500 kosov) običajno uporabljamo visokokakovostne kartične tiskalnike, ki za potisk uporabljajo tehnologijo termo retransfer in tiskajo barve CMYK v osupljivi ločljivosti 600 dpi.

Prednost termo transfernih tiskalnikov je, da natisnejo eno kartico naenkrat in nam omogočajo, da po potrebi natisnemo celo eno kartico. Pomanjkljivosti tovrstnega tiska so visoki stroški barvnih trakov in počasna hitrost, zato je stroškovno manj učinkovit za večje količine.

500 kartic RFID in več se natisne med proizvodnim procesom kartic RFID z ofsetno tehnologijo. Te karte običajno natisnemo z digitalnim tiskom (barve CMYK), po potrebi pa tisk kombiniramo s sitotiskom in drugimi tehnologijami tiska. Na ta način tiskamo zlate, srebrne in številne druge barve Pantone.

Naše druge storitve prilagajanja vključujejo:
-    Številčenje ali personalizacija obrazca - Excel tabela
-    Tiskanje različnih vrst črtnih kod in QR kod
-    Branje in tiskanje ID številk čipa v različnih formatih
-    Kodiranje čipov - pisanje podatkov po meri, menjava ključev.

125 kHz kartice s čipom TK4100 imajo vnaprej programiran ID številko, ki jo čitalniki lahko interpretirajo v različnih formatih. Najpogosteje formati branja so 8-mestna ID številka v šestnajstiškem formatu ali 10-mestna decimalna številka, vendar pogosto moramo paziti tudi na pravi način branja (Reverse Byte, Lead Zero Remove) in druge posebnosti.

Pri branju in tiskanju ID številk čipov na kartice še posebej pazimo, da je format branja pravilen za želeno aplikacijo.

Preizkus branja za bele RFID kartice s 125 kHz TK4100 čipom

Te kartice smo testirali z različnimi vrstami čitalcev in merili razdalje branja. To ni uradni test, ampak je bil narejen zato, da vas obvesti, kakšne razdalje branja lahko pričakujete s svojo aplikacijo.

RFID čitalnik    Razdalja branja
Syris RD200-LF    7 cm
R80D    5 cm
Promag PCR 300AU-02     4 cm
Promag PCR-330A-00     3 cm

Na razdaljo branja med kartico RFID in čitalnikom vpliva veliko različnih dejavnikov, kot so velikost anten in kakovost čipov, motnje kovine in elektromagnetni signali itd.

Tehnične specifikacije

Čip: TK4100
Kompatibilen z: EM4100, EM4102, EM4200
Frekvenca: 125 kHz
Razdalja branja: do 10 cm (običajno do 5 cm)
Dimenzija: CR80 (85.60 x 53.98 mm)
Debelina: 0.84 mm
Material: PVC
Možnosti tiska: ofsetni tisk, termo retransfer, termo transfer

Če potrebujete večje količine ali personalizirane 125 kHz kartice, nam pošljite povpraševanje z vašimi specifikacijami.

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate vprašanje, pošljite e-mail na naslov: info@mave.si z želeno količino izkaznic in druge specifikacije ali pokličite številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Avg
20
2022
Vse kar morate vedeti o NFC nalepkah
Vas zanima kaj so NFC nalepke, katere čipe lahko vsebujejo in zakaj se uporabljajo? Se sprašujete, če lahko kupite NFC nalepko in z njo plačujete v trgovini? Vas zanima, če jo lahko NFC nalepite na telefon, se jo da skopirati? Vse to smo povzeli v spodnjem članku...
Beri dalje
Jul
07
2022
Kako izdelujemo ovratne trakove in nasveti glede izbire materiala in tiska
Potrebujete hitro izdelavo ovratnih trakov za vašo konferenco, promocijo na sejmu ali enostavno želite, povečati ugled svoje organizacije z uporabo brendiranih ovratnih trakov? Preberite kaj vam svetujemo glede izdelave ovratnih trakov, nasvete glede grafične podobe trakov ter kakšni so dobavni roki in kaj vpliva na ceno.
Beri dalje
Jun
03
2022
Plastične kartice za označevanje prtljage - lepo in uporabno darilo za vaše kupce
Kartice za označevanje prtljage so odlično marketinško orodje in zelo uporabno darilo. S tako kartico bo imetnik hitreje prepoznal svojo prtljago na letališču, v primeru izgube prtljage bo le ta hitreje našla svojega lastnika, za vaše podjetje pa so brendirane kartice odlična priložnost za dodatno promocijo vašega podjetja ali vaše blagovne znamke. Izdelamo lahko že od 1 kartice dalje. Oglejte si različne možnosti izvedbe, okvirne dobavne roke ter cene...
Beri dalje
Maj
26
2022
Kako delujejo digitalne poslovne vizitke z NFC čipom in QR kodo in s katerimi telefoni jih lahko uporabimo?
Digitalne poslovne vizitke so plastične kartice v dimenziji bančnih kartic in služijo za hitro izmenjavo vaših kontaktnih podatkov z vašimi novimi kupci, poslovnimi partnerji ali prijatelji.
Vsebina vizitke je lahko shranjena v NFC čipu, QR kodi ali na internetni povezavi. Kako pa je z delovanjem take vizitke in na katerih mobilnih telefonih delujejo?
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?