Domov / Izbrana ponudba / 125 kHz RFID kartice TK4100

125 kHz RFID kartice TK4100
(ID artikla: 1182)

UGODNA CENA
Bele RFID kartice s 125 kHz čipom TK4100 so kartice z vnaprej kodirano ID številko in so primerne za identifikacijo uporabnikov v sistemih za beleženje delovnega časa, za plačilo na prodajnih avtomatih, za plačilo na koncertih, odklepanje vrat ter v številnih drugih aplikacijah.

Brezstična tehnologija s čipi, ki delujejo na frekvenci 125kHz obstaja že veliko desetletij in uporaba te tehnologije je še vedno zelo razširjena in pogosta.

RFID kartica je eden najbolj priljubljenih RFID medije in jo lahko enostavno nosite v denarnici ali pritrdite na ovratni trak, jojo obesek ali drugo priponko.

Dobra lastnost kartice RFID je, da jo je mogoče enostavno potiskati z logotipom podjetja, imeni oseb, serijskimi številkami ali celo fotografijami zaposlenih. Na ta način ponuja poleg digitalne identifikacije tudi vizualno identifikacijo s prostim očesom.

Obstaja več vrst 125 kHz čipov, ki delujejo na enak način in eden od njih je TK4100, ki je znan kot poceni, a zanesljiv čip.

Če želite z obstoječim sistemom uporabljati novo 125 kHz kartico, jo morate v sistem prijaviti oz. vpisati novo identifikacijsko številko kartice.

Kartice so svetlo bele, brez numeracije ali drugih potiskanih elementov, z zgornjim slojem, ki ima premaz, ki omogoča naknadno tiskanje na vse vrste kartičnih tiskalnikov (termo transfer ali termo retransfer tiskalniki).

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate vprašanje, pošljite e-mail na naslov: info@mave.si z želeno količinokartic in druge specifikacije ali pokličite številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

Cena/kos: 0,74 EUR (z DDV 0,90 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Velikost:

(ID artikla: P0-1, P1-4, S1, nad D1, A6)
ID artikla: 1182

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
74,00 EUR

Skupaj z DDV:
90,28 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 0,84 EUR
≥ 10 0,82 EUR
≥ 25 0,80 EUR
≥ 50 0,78 EUR
≥ 75 0,76 EUR
≥ 100 0,74 EUR
≥ 150 0,67 EUR
≥ 200 0,63 EUR
≥ 300 0,57 EUR
≥ 500 0,50 EUR

OPIS

RFID kartice s čipom TK4100 so plastične kartice s standardno dimenzijo kreditne kartice (86 x 54 x 0,85 mm). Delujejo na frekvenci 125kHz, kar je zelo priljubljeno frekvenčno območje za bližinske kartice, ki delujejo na razdalji do 10 cm. Dejanska razdalja je odvisna od čitalnika in okolja v katerem se čip uporablja.

Čip je read-only in ima vnaprej programirano ID številko, ki je ni mogoče spremeniti.

Vabimo vas, da kupite bele RFID kartice iz zaloge ali nam pošljete povpraševanje za prilagojene kartice. Glede na količino in rok vam lahko ponudimo več možnosti prilagoditve.

Možnosti za potisk in personalizacijo (za cene nam pošljite povpraševanje)

Poleg kartic, naše stranke zelo pogosto naročajo tudi storitve tiska in personalizacije.

Pri naročanju manjših količin natisnjenih kartic (od 1 do 500 kosov) običajno uporabljamo visokokakovostne kartične tiskalnike, ki za potisk uporabljajo tehnologijo termo retransfer in tiskajo barve CMYK v osupljivi ločljivosti 600 dpi.

Prednost termo transfernih tiskalnikov je, da natisnejo eno kartico naenkrat in nam omogočajo, da po potrebi natisnemo celo eno kartico. Pomanjkljivosti tovrstnega tiska so visoki stroški barvnih trakov in počasna hitrost, zato je stroškovno manj učinkovit za večje količine.

500 kartic RFID in več se natisne med proizvodnim procesom kartic RFID z ofsetno tehnologijo. Te karte običajno natisnemo z digitalnim tiskom (barve CMYK), po potrebi pa tisk kombiniramo s sitotiskom in drugimi tehnologijami tiska. Na ta način tiskamo zlate, srebrne in številne druge barve Pantone.

Naše druge storitve prilagajanja vključujejo:
-    Številčenje ali personalizacija obrazca - Excel tabela
-    Tiskanje različnih vrst črtnih kod in QR kod
-    Branje in tiskanje ID številk čipa v različnih formatih
-    Kodiranje čipov - pisanje podatkov po meri, menjava ključev.

125 kHz kartice s čipom TK4100 imajo vnaprej programiran ID številko, ki jo čitalniki lahko interpretirajo v različnih formatih. Najpogosteje formati branja so 8-mestna ID številka v šestnajstiškem formatu ali 10-mestna decimalna številka, vendar pogosto moramo paziti tudi na pravi način branja (Reverse Byte, Lead Zero Remove) in druge posebnosti.

Pri branju in tiskanju ID številk čipov na kartice še posebej pazimo, da je format branja pravilen za želeno aplikacijo.

Preizkus branja za bele RFID kartice s 125 kHz TK4100 čipom

Te kartice smo testirali z različnimi vrstami čitalcev in merili razdalje branja. To ni uradni test, ampak je bil narejen zato, da vas obvesti, kakšne razdalje branja lahko pričakujete s svojo aplikacijo.

RFID čitalnik    Razdalja branja
Syris RD200-LF    7 cm
R80D    5 cm
Promag PCR 300AU-02     4 cm
Promag PCR-330A-00     3 cm

Na razdaljo branja med kartico RFID in čitalnikom vpliva veliko različnih dejavnikov, kot so velikost anten in kakovost čipov, motnje kovine in elektromagnetni signali itd.

Tehnične specifikacije

Čip: TK4100
Kompatibilen z: EM4100, EM4102, EM4200
Frekvenca: 125 kHz
Razdalja branja: do 10 cm (običajno do 5 cm)
Dimenzija: CR80 (85.60 x 53.98 mm)
Debelina: 0.84 mm
Material: PVC
Možnosti tiska: ofsetni tisk, termo retransfer, termo transfer

Če potrebujete večje količine ali personalizirane 125 kHz kartice, nam pošljite povpraševanje z vašimi specifikacijami.

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate vprašanje, pošljite e-mail na naslov: info@mave.si z želeno količino izkaznic in druge specifikacije ali pokličite številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Dec
29
2022
Digitalizacija poslovanja z NFC čipi in čitalnikom SYRIS RD300-H1-G
Ko delamo digitalizacijo poslovanja, potrebujemo mehanizme za hitro identifikacijo predmetov ali oseb in to lahko naredimo z uporabo brezstične tehnologije RFID ali NFC. Brezstični čipi vsebujejo ID številko in nekaj spomina, čitalniki lahko preberejo identifikacijsko številko čipa ali vpis vsebine v spominu čipa in izvedejo določeno funkcijo.

Najbolj preprost način delovanja čitalnika je ta, da preberejo ID številko čipa in jo prikažejo na zaslonu računalnika ali druge naprave. Če ste v Excelovi tabeli, se bo ID številka čipa pojavila v določeni celici in po branju se bo pozicija samodejno prestavila na naslednjo celico. Tak način delovanja imenujemo simulacija tipkovnice ali Keyboard Emulator, obstajajo pa še drugi načini delovanja čitalnikov in so opisani v nadaljevanju.
Beri dalje
Okt
18
2022
Čitalniki in napotki za aktivacijo nove elektronske osebne izkaznice
Kot številni državljani, ki so po 28. marcu prejeli novo elektronsko osebno izkaznico, sem tudi sam pred kratkim prejel pismo z geslom za aktivacijo osebne izkaznice in preveril delovanje novega sistema. V nadaljevanju opisujem postopek aktivacije, kompatibilnost s čitalniki ter možnosti uporabe nove osebne izkaznice…
Beri dalje
Sep
15
2022
Formati branja ID kod RFID čipov in nasveti za pretvorbo
Za potrebe identifikacije oseb ali predmetov, zelo pogosto uporabljamo identifikacijske številke, ki so zapisane v RFID čipu. Te kode so shranjene v dvojiški oz. binarni obliki (BIN), torej v obliki enic in ničel. Ko čip preberemo, običajno vidimo na zaslonu desetiško (DEC) ali šestnajstiško (HEX) vrednost. Čitalniki lahko isti zapis interpretirajo na različne načine oziroma, ga pred prikazom na zaslonu še dodatno obdelajo, tako, da obrnejo zaporedje bitov ali bajtov ali obrnejo hkrati zaporedje bitov ter bajtov.  V tem članku razlagamo o tem kako si lahko pomagate, če se prikazana vrednost, ki jo poda čitalnik ne ujema s kodami, v sistemu ali tabeli, in podajamo razlago kako berejo ID kodo Mifare, NFC in 125kHz čitalniki.
Beri dalje
Avg
20
2022
Vse kar morate vedeti o NFC nalepkah
Vas zanima kaj so NFC nalepke, katere čipe lahko vsebujejo in zakaj se uporabljajo? Se sprašujete, če lahko kupite NFC nalepko in z njo plačujete v trgovini? Vas zanima, če jo lahko NFC nalepite na telefon, se jo da skopirati? Vse to smo povzeli v spodnjem članku...
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?