Domov / Izbrana ponudba / 125 kHz RFID kartice TK4100

125 kHz RFID kartice TK4100
(ID artikla: 1182)

UGODNA CENA
Bele RFID kartice s 125 kHz čipom TK4100 so kartice z vnaprej kodirano ID številko in so primerne za identifikacijo uporabnikov v sistemih za beleženje delovnega časa, za plačilo na prodajnih avtomatih, za plačilo na koncertih, odklepanje vrat ter v številnih drugih aplikacijah.

Brezstična tehnologija s čipi, ki delujejo na frekvenci 125kHz obstaja že veliko desetletij in uporaba te tehnologije je še vedno zelo razširjena in pogosta.

RFID kartica je eden najbolj priljubljenih RFID medije in jo lahko enostavno nosite v denarnici ali pritrdite na ovratni trak, jojo obesek ali drugo priponko.

Dobra lastnost kartice RFID je, da jo je mogoče enostavno potiskati z logotipom podjetja, imeni oseb, serijskimi številkami ali celo fotografijami zaposlenih. Na ta način ponuja poleg digitalne identifikacije tudi vizualno identifikacijo s prostim očesom.

Obstaja več vrst 125 kHz čipov, ki delujejo na enak način in eden od njih je TK4100, ki je znan kot poceni, a zanesljiv čip.

Če želite z obstoječim sistemom uporabljati novo 125 kHz kartico, jo morate v sistem prijaviti oz. vpisati novo identifikacijsko številko kartice.

Kartice so svetlo bele, brez numeracije ali drugih potiskanih elementov, z zgornjim slojem, ki ima premaz, ki omogoča naknadno tiskanje na vse vrste kartičnih tiskalnikov (termo transfer ali termo retransfer tiskalniki).

Vabimo vas, da kupite bele RFID kartice iz zaloge ali nam pošljete povpraševanje za prilagojene kartice z vašim logotipom, serijsko številko ali drugimi natisnjenimi elementi.
Cena/kos: 0,65 EUR (z DDV 0,79 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Velikost:

(ID artikla: P0-1, P1-4, S1, nad D1, A6)
ID artikla: 1182

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
65,00 EUR

Skupaj z DDV:
79,30 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 0,82 EUR
≥ 10 0,77 EUR
≥ 25 0,73 EUR
≥ 50 0,69 EUR
≥ 100 0,65 EUR
≥ 200 0,55 EUR
≥ 300 0,49 EUR
≥ 500 0,39 EUR
≥ 1000 0,35 EUR
≥ 2000 0,33 EUR

OPIS

RFID kartice s čipom TK4100 so plastične kartice s standardno dimenzijo kreditne kartice (86 x 54 x 0,85 mm). Delujejo na frekvenci 125kHz, kar je zelo priljubljeno frekvenčno območje za bližinske kartice, ki delujejo na razdalji do 10 cm. Dejanska razdalja je odvisna od čitalnika in okolja v katerem se čip uporablja.

Čip je read-only in ima vnaprej programirano ID številko, ki je ni mogoče spremeniti.

Vabimo vas, da kupite bele RFID kartice iz zaloge ali nam pošljete povpraševanje za prilagojene kartice. Glede na količino in rok vam lahko ponudimo več možnosti prilagoditve.


Možnosti za potisk in personalizacijo (za cene nam pošljite povpraševanje)

Poleg kartic, naše stranke zelo pogosto naročajo tudi storitve tiska in personalizacije.

Pri naročanju manjših količin natisnjenih kartic (od 1 do 500 kosov) običajno uporabljamo visokokakovostne kartične tiskalnike, ki za potisk uporabljajo tehnologijo termo retransfer in tiskajo barve CMYK v osupljivi ločljivosti 600 dpi.

Prednost termo transfernih tiskalnikov je, da natisnejo eno kartico naenkrat in nam omogočajo, da po potrebi natisnemo celo eno kartico. Pomanjkljivosti tovrstnega tiska so visoki stroški barvnih trakov in počasna hitrost, zato je stroškovno manj učinkovit za večje količine.

500 kartic RFID in več se natisne med proizvodnim procesom kartic RFID z ofsetno tehnologijo. Te karte običajno natisnemo z digitalnim tiskom (barve CMYK), po potrebi pa tisk kombiniramo s sitotiskom in drugimi tehnologijami tiska. Na ta način tiskamo zlate, srebrne in številne druge barve Pantone.

Naše druge storitve prilagajanja vključujejo:
-    Številčenje ali personalizacija obrazca - Excel tabela
-    Tiskanje različnih vrst črtnih kod in QR kod
-    Branje in tiskanje ID številk čipa v različnih formatih
-    Kodiranje čipov - pisanje podatkov po meri, menjava ključev.

125 kHz kartice s čipom TK4100 imajo vnaprej programiran ID številko, ki jo čitalniki lahko interpretirajo v različnih formatih. Najpogosteje formati branja so 8-mestna ID številka v šestnajstiškem formatu ali 10-mestna decimalna številka, vendar pogosto moramo paziti tudi na pravi način branja (Reverse Byte, Lead Zero Remove) in druge posebnosti.

Pri branju in tiskanju ID številk čipov na kartice še posebej pazimo, da je format branja pravilen za želeno aplikacijo.


Preizkus branja za bele RFID kartice s 125 kHz TK4100 čipom

Te kartice smo testirali z različnimi vrstami čitalcev in merili razdalje branja. To ni uradni test, ampak je bil narejen zato, da vas obvesti, kakšne razdalje branja lahko pričakujete s svojo aplikacijo.
 
RFID čitalnik Razdalja branja
Syris RD200-LF 7 cm
R80D 5 cm
Promag PCR 300AU-02  4 cm
Promag PCR-330A-00  3 cm

Na razdaljo branja med kartico RFID in čitalnikom vpliva veliko različnih dejavnikov, kot so velikost anten in kakovost čipov, motnje kovine in elektromagnetni signali itd.


Tehnične specifikacije

Čip: TK4100
Kompatibilen z: EM4100, EM4102, EM4200
Frekvenca: 125 kHz
Razdalja branja: do 10 cm (običajno do 5 cm)
Dimenzija: CR80 (85.60 x 53.98 mm)
Debelina: 0.84 mm
Material: PVC
Možnosti tiska: ofsetni tisk, termo retransfer, termo transfer

Če potrebujete večje količine ali personalizirane 125 kHz kartice, nam pošljite povpraševanje z vašimi specifikacijami.

Pišite na info@mave.si ali pokličite na 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Mar
30
2022
Vse kar morate vedeti o NFC karticah
Vas zanima katere NFC čipe lahko vgradimo v NFC kartice, kakšne so razlike med njimi in na kaj morate biti pozorni? Preverite katere so možnosti za potisk NFC kartic in kdaj je smiselno uporabiti določeno tehnologijo in nenazadnje čemu lahko vse uporabite tovrstne brezstične kartice…  
 
Beri dalje
Feb
21
2022
Modul za obstoječi domofon, ki omogoča odpiranje vrat z mobilnim telefonom
Odpirate vrata z domofonom in želite, da bi to lahko opravili kar s telefonom? Vam gre na živce, da daljinec za garažna vrata ali rampo ne prime dobro in vsakič znova iščete RFID obeske ali kartico? Potem je ta preprosta in cenovno ugodna rešitev idealna za vas...
Beri dalje
Jan
27
2022
So čitalniki s PIN tipkovnico dovolj varni za odklepanje domačih vrat?
Identifikacija uporabnikov v sodobnih sistemih za kontrolo dostopa temelji na tem kar nekdo ima (ključ, kartica, prstni odtis) ali na tem kar nekodo ve (geslo, PIN koda...).

Na prvi pogled bi lahko predpostavljali, da čitalniki s PIN kodo niso dovolj varni ampak z uporabo inteligentnih algoritmov postanejo tudi ti čitalniki povsem varni in primerni za odklepanje domačih vrat...
Beri dalje
Dec
20
2021
Kartični čitalniki z USB-C priklopom
USB-C je najnovejša različica USB priključka, ki se je najprej pojavila na mobilnih telefonih, sedaj pa se čedalje pogosteje pojavlja tudi pri prenosnih računalnikih in tablicah. Če imate čitalnik z navadnim USB priključkom in ga želite uporabiti z novim računalnikom, potrebujete USB-A na USB-C pretvornik ali pa nov primerni kabel (na primer kabel z mini USB na USB-C). Če kupujete nov čitalnik in si želite izogniti uporabi USB pretvornikov, si oglejte našo ponudbo čitalnikov z USB-C priklopom.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?