Domov / Čitalniki / Stenski čitalec za kartice MIFARE® Promag MF700

Stenski čitalec za kartice MIFARE® Promag MF700
(ID artikla: 1117)

MF700-10 je Wiegand oz. RS232 čitalnik znamke Promag, ki omogoča branje podatkov zapisanih v spominu čipov MIFARE®. Z njim lahko preberete sektorje MAD1 in MAD2 ter uporabniško definirane sektorje. Primeren je za branje čipov Mifare® Classic 1k ali 4k. Pred uporabo je potrebno čitalnik sprogramirati in mu nastaviti področje branja in ključ za dostop do podatkov.
Cena/kos: 89,00 EUR (z DDV 108,58 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni
ID artikla: 1117

Količina:

Skupaj:
89,00 EUR

Skupaj z DDV:
108,58 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

OPIS

MF700-10 čitalnik je stenski Wiegand čitalnik namenjen branju podatkov, ki so zapisani na RFID kartici s čipom MIFARE Classic® 1K/4K.

Če želite brati zgolj UID kodo, iz spomina, je bolj primeren čitalnik Promag MF7-20,
če pa potrebujete branje iz spomina od čipov Mifare Desfire, morate uporabiti čitalnik Promag DF700

Ohišje od čitalca Promag MF700 je plastično, kabel je fiksno pritjen znotraj ohišja, elektronika je zalita s posebno plastično maso.

Pred uporabo je potrebno čitalnik sprogramirati in mu nastaviti lokacijo podatkov, ki jih želimo prebrati ter geslo za dostop do teh podatkov. Konfiguracijo se naredi tako, da se ga prilopi na serijska vrata od osebnega računalnika z operacijskim sistemom Windows in požene programska orodja.

Za prilop lahko uporabite poseben konektor (MF700KIT), ki ga lahko kupite v sklopu razvojnega kompleta MF700SK, ki vsebuje: čitalnik MF700, konektor MF700KIT, kodirnik PCR310U, programsko opremo za izdajanje kartic in 9V napajalnik.

Druga možnost je, da si sami izdelate konektor po specifikaciji iz uporabniških navodil, programsko opremo pa vam pošljemo mi.
 
Naziv: Promag MF700
Model: MF700-10
Ohišje: plastično, ABS material
Frekvenca delovanja: 13,56 MHz
Primeren za čipe: MIFARE Classic® 1k ali 4k
Vmesnik: Wiegand 26 bits ~ 128bits Selectable, RS232, MSR ABA TK2
Razdalja branja: do 5 cm
Dimenzije: 47 x 83 x 16 mm (Š/V/D)
Pogoji za okolje: Temperatura 0 °C ~ +60 °C
Relativna vlaga 10~90%
Napajanje: 7,5 - 24 V DC
Primeren za namestitev  
na kovinsko podlago:
DA

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Nov
22
2021
13 tipičnih primerov uporabe NFC tehnologije
NFC tehnologija je na trgu že nekaj desetletij in se ne razlikuje veliko od drugih RFID tehnologij. Načelo delovanja je zelo podobno. Ko majhen brezkontaktni čip z anteno sprejme signal od čitalnika, sporoči nazaj nekaj informacij. Ta tehnologija je v zadnjih letih pridobila še večjo prepoznavnost in uporabnost, saj jo zdaj v pametne telefone vgrajujejo verjetno že vsi proizvajalci telefonov. Ti telefoni lahko varno komunicirajo s POS terminali med bančnimi transakcijami, lahko kodirajo NFC čipe, berejo NFC oznake in komunicirajo tudi z drugimi NFC telefoni.

Ta tehnologija temelji na bližini, kar pomeni, da običajno deluje le nekaj centimetrov od čitalnika ali pa se morate dejansko dotakniti NFC oznak ali druge NFC naprave.

NFC čipe lahko vgradimo v različne izdelke, da jih lahko prepoznamo in preverimo njihovo pristnost. Ljudje lahko uporabljajo NFC ključke za odklepanje vrat, beleženje prisotnosti na delovnem mestu itd. NFC lahko zažene spletne strani, odpre video predstavitve, zadnja leta pa je ta tehnologija vse bolj prisotna v rešitvah za mobilno plačevanje.

Ker so možnosti uporabe tako rekoč neomejene, smo povzeli 13 tipičnih primerov uporabe NFC tehnologije.
Beri dalje
Okt
25
2021
Digitalna vizitka - poslovno darilo, ki ga lahko pošiljate tudi po pošti
V tem članku vam predstavljamo idejo za uporabno poslovno darilo - Digitalno poslovno vizitko.  Z digitalno vizitko hitro in brezstično prenesemo svoje kontaktne podatke v telefonski imenik svojih novih prijateljev ali poslovnih partnerjev. 

Digitalna vizitka je plastična kartica, ki vsebuje NFC čip v katerega prejemnik s telefonom vpiše svoje kontaktne podatke in ko spozna novega prijatelja ali poslovnega partnerja, lahko brezstično in hitro prenese svoje kontaktne podatke v prijateljev telefon. 
Beri dalje
Sep
07
2021
Najpogostejši RFID / NFC čipi za varno identifikacijo uporabnikov in plačevanje
Ali načrtujete NFC  aplikacije, ki zahtevajo varne izmenjavo podatkov? Želite uporabiti NFC čip za plačevanje ali zbiranje točk? Spoznajte najbolj priljubljene NFC čipe tipa 4 in v katerih oblikah so na voljo?

V tem članku vam bomo predstavili različne oblike RFID / NFC transponderjev s čipom MIFARE DESFire ter razlike med tremi generacijami čipov MIFARE DESFire EV1, EV2 in EV3.
Beri dalje
Avg
09
2021
Najboljša zamenjava za zelo priljubljeni NFC čitalnik ACR122U
NFC čitalnik ACR122U od proizvajalca ACS (Advanced Card Systems Ltd.) je zelo priljubljen brezkontaktni bralnik in se še vedno uporablja v številnih aplikacijah po vsem svetu. Podpira standard ISO 14443 A/B in je primeren za delo s čipi, MIFARE Classic®, MIFARE Ultralight®, MIFARE® DESFire®, NTAG, FeliCa in drugimi NFC čipi.
Prepoznaven je po svojem belem ohišju in modrem napisu NFC. Ker so se na trgu pojavili številni navidez identični ponaredki čitalnika ACR122U, proizvajalec ACS tega modela čitalnikov ne proizvaja več in številni dobavitelji so že razprodali originalne čitalnike. V tem članku boste izvedeli, katere so najboljše alternative originalnemu čitalniku ACR122U, da bo prehod na novo opremo kar se da enostaven.
 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA



1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?