Domov / Čitalniki / SDC-8TEW Samostojna naprava za odpiranje vrat z mobilno aplikacijo RFID čipom ali PIN kodo

SDC-8TEW Samostojna naprava za odpiranje vrat z mobilno aplikacijo RFID čipom ali PIN kodo
(ID artikla: 3488)

ODLIČNA ZA APARTMAJE
Samostojna naprava za nadzor dostopa in odpiranje vrat s pomočjo brezstičnih kartic, obeskov ali PIN kode.

Ko vpišete PIN kodo ali prislonite registrirani čip ali pritisnete gum v mobilni aplikaciji, se sproži impulz, ki odpre elektronsko ključavnico ali elektromagnetni odmikač in vam omogoči vstop v objekt.

Različica SDC-8TEW s 125 kHz čitalnikom ima vgajen tudi posebni modul, ki omogoča povezavo naprave z mobilno aplikacijo Tuya, ki združuje upravljanje številnih naprav različnih proizvajalcev in jih povezuje v infrastrukturo pametnega doma.

Ko povežete to napravo na svoje WiFi omrežje, lahko dodajate PIN kode z omejeno veljavnostjo tudi na daljavo in to je nepogrešljiva funkcionalnost, če svoje stanovanje oddajate v najem.

Povezava na internet in uporaba mobilne aplikacije ni obvezna, saj lahko napravo upravljate in uporabljate v offline načinu.

V tem primeru vpišete uporabnike s pomočjo administratorskih kartic, vse nastavitve pa lahko nastavite s pomočjo tipk.

Naprave SDC-8TEW imajo zelo kvalitetno izdelano kovinsko ohišje, so vodooporne (IP86) in s svojim elegantnim izgledom so primerne tudi za najbolj prestižne objekte.

Zaslon na dotik z osvetljenimi tipkami, vam bo omogočil enostaven vpis PIN kode tudi ponoči.

SDC-8TEW deluje z RFID čipi EM4200, TK4100 ter sprogramirani čipi T5577, ki delujejo na frekvenci 125 kHz. Vpišete lahko do 2000 uporabnikov in uporabnike je možno prenesti tudi na novo napravo.

Napravo je možno nastaviti, da deluje kot čitalnik, po protokolu Wiegand 26 in s tem lahko uporabljate enako napravo za vhod in izhod oziroma za odpiranje več vrat..

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate kakšno vprašanje nam lahko pišete na info@mave.si ali pa pokličete na številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.
Cena/kos: 85,00 EUR (z DDV 103,70 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni
ID artikla: 3488

Količina:

Skupaj:
85,00 EUR

Skupaj z DDV:
103,70 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

OPIS

SDC-8TEW je posebna izvedba zelo kvalitetne naprave za odpiranje elektromagnetnih ključavnic, saj nam omogoča poleg klasičnega offline delovanja tudi priklop na Wi-Fi omrežje in uporabo ter upravljanje preko mobilne aplikacije Tuya.

Za svoje goste lahko registrirate PIN kodo na daljavo ter omejite veljavnost kode za čas njihovega bivanja. Torej iz vašega doma lahko kreirate PIN kodo za vstop v apartma, ki velja na primer en teden in to kodo enostavno pošljete svojim gostom preko SMS sporočila ali emaila.

Po vpisu PIN kode se sproži impulz, ki odpre vrata in omogoči vstop v objekt, vi pa vidite na mobilni aplikaciji, da so goste prišli. 

Snažilke ali drugo osebje lahko za vstop uporabljajo tudi RFID obeske in s tem hitro vstopajo v različne apartmaje. 

SDC-8TEW deluje z RFID čipi EM4200, TK4100 ter sprogramirani čipi T5577, ki delujejo na frekvenci 125 kHz. Vpišete lahko do 2000 uporabnikov in uporabnike je možno prenesti tudi na novo napravo.

Povezava na internet in uporaba mobilne aplikacije ni obvezna, saj lahko napravo upravljate in uporabljate v offline načinu.

Napravo je možno nastaviti, da deluje kot čitalnik, po protokolu Wiegand 26 in s tem lahko uporabljate enako napravo za vhod in izhod oziroma za odpiranje več vrat..  Tehnična specifikacija

Model: SDC-8TEW
Dimenzija: 86x86x20 mm
Napajanje: 12-24 V
Frekvenca: 125 kHz
Podprti čipi: TK4100, EM4200, sprogramirani T5577
Ohišje: Kovinsko, vodotesno, IP68
Max število uprabnikov: 2000
Čas impulza na releju: 0-99 sekund
Max obremenite releja: 1A
Indikatorji: Led, piskač
Delovna temperatura: -40°C do 60°C
Vlaga: 10% do 90 %
Doseg branja čitalca: 2-5 cm
Razširitev: možnost priklopa dodatnega Wiegand čitalnika (ali Wiegand izhod)
Neto teža naprave: 300 g
Bruto teža našrave: 400 g


Za povpraševanje, ponudbo ali če imate kakšno vprašanje nam lahko pišete na info@mave.si ali pa pokličete na številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Dec
29
2022
Digitalizacija poslovanja z NFC čipi in čitalnikom SYRIS RD300-H1-G
Ko delamo digitalizacijo poslovanja, potrebujemo mehanizme za hitro identifikacijo predmetov ali oseb in to lahko naredimo z uporabo brezstične tehnologije RFID ali NFC. Brezstični čipi vsebujejo ID številko in nekaj spomina, čitalniki lahko preberejo identifikacijsko številko čipa ali vpis vsebine v spominu čipa in izvedejo določeno funkcijo.

Najbolj preprost način delovanja čitalnika je ta, da preberejo ID številko čipa in jo prikažejo na zaslonu računalnika ali druge naprave. Če ste v Excelovi tabeli, se bo ID številka čipa pojavila v določeni celici in po branju se bo pozicija samodejno prestavila na naslednjo celico. Tak način delovanja imenujemo simulacija tipkovnice ali Keyboard Emulator, obstajajo pa še drugi načini delovanja čitalnikov in so opisani v nadaljevanju.
Beri dalje
Okt
18
2022
Čitalniki in napotki za aktivacijo nove elektronske osebne izkaznice
Kot številni državljani, ki so po 28. marcu prejeli novo elektronsko osebno izkaznico, sem tudi sam pred kratkim prejel pismo z geslom za aktivacijo osebne izkaznice in preveril delovanje novega sistema. V nadaljevanju opisujem postopek aktivacije, kompatibilnost s čitalniki ter možnosti uporabe nove osebne izkaznice…
Beri dalje
Sep
15
2022
Formati branja ID kod RFID čipov in nasveti za pretvorbo
Za potrebe identifikacije oseb ali predmetov, zelo pogosto uporabljamo identifikacijske številke, ki so zapisane v RFID čipu. Te kode so shranjene v dvojiški oz. binarni obliki (BIN), torej v obliki enic in ničel. Ko čip preberemo, običajno vidimo na zaslonu desetiško (DEC) ali šestnajstiško (HEX) vrednost. Čitalniki lahko isti zapis interpretirajo na različne načine oziroma, ga pred prikazom na zaslonu še dodatno obdelajo, tako, da obrnejo zaporedje bitov ali bajtov ali obrnejo hkrati zaporedje bitov ter bajtov.  V tem članku razlagamo o tem kako si lahko pomagate, če se prikazana vrednost, ki jo poda čitalnik ne ujema s kodami, v sistemu ali tabeli, in podajamo razlago kako berejo ID kodo Mifare, NFC in 125kHz čitalniki.
Beri dalje
Avg
20
2022
Vse kar morate vedeti o NFC nalepkah
Vas zanima kaj so NFC nalepke, katere čipe lahko vsebujejo in zakaj se uporabljajo? Se sprašujete, če lahko kupite NFC nalepko in z njo plačujete v trgovini? Vas zanima, če jo lahko NFC nalepite na telefon, se jo da skopirati? Vse to smo povzeli v spodnjem članku...
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?