Domov / Čitalniki / Pametni kontroler vrat AX DOOR 932.051.20

Pametni kontroler vrat AX DOOR 932.051.20
(ID artikla: 1384)

Prenos dokumentov:
izjemno zmogljiv in prilagodljiv kontroler za nadzor in odpiranje vrat, ki se ga namesti v notranjost objekta, zunaj pa pride RFID čitalnik. Z enim kontrolerjem AX Door je možno odpirati vse do 8 vrat. Ta kontroler je produkt od specializiranega italijanskega podjetja in ga odlikuje zanesljivost delovanja.
Cena/kos: 330,00 EUR (z DDV 402,60 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni
ID artikla: 1384

Količina:

Skupaj:
330,00 EUR

Skupaj z DDV:
402,60 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

OPIS

AX DOOR kontroler je zaradi svoje izjemno napredne tehnologije idealna naprava za sisteme nadzora dostopa, kjer je zahtevana varnost, enostavnost uporabe, ter dobro razmerje med ceno in zmogljivostjo same naprave.

Direktno lahko povežemo en čitalec s kontrolerjem, kateri lahko nato upravlja z elektronsko ključavnico oz. vrati. AX DOOR kontroler je popolnoma nastavljiv preko spletnega vmesnika, vsebuje pa tudi mikro SD kartico z 2 GB spomina na katero se lahko shranijo vse nastavitve, baza uporabnikov, beleži pa tudi število dostopov, čas ipd. 

Poleg kontrolerja AX DOOR priporočamo uporabo stenskega čitalnika AXESS RFID/5.


Z enim kontrolerjem lahko odpiramo vse do 8 vrat. Za ena vrata je dovoj uporaba kontrolerja AX Door in čitalnika RFID/5, za vsaka dodatna vrata pa potrebujemo dodatni čitalnik RFID/5 in razširitveno kartico Neomax.

Elektronske ključavnice je potrebno kupiti posebej.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Sep
16
2020
Ali lahko mobilni telefon simulira ali skopira RFID ali NFC čip?
Številni kupci nas sprašujejo, če lahko telefon, ki ima NFC tehnologijo simulira čip v kartici in če lahko s telefonom skopirajo vsebino kartice in uporabljajo telefon namesto kartice, a zadeva je žal malo bolj kompleksna kot se zdi na prvi pogled... 
Beri dalje
Avg
10
2020
Kontrola dostopa s čipi, prstnimi odtisi, PIN kodo
Na trgu je na razpolago veliko različnih naprav za kontrolo dostopa, ki se med seboj zelo razlikujejo po ceni in po načinu delovanja. Ene naprave uporabljajo za identifikacijo pametne kartice, druge PIN kodo, tretje prstni odtis...
Beri dalje
Jul
27
2020
RFID oznake oz. RFID tagi in primerjava s QR kodo
RFID oznake (angl. RFID tag) so RFID mediji, ki vsebujejo RFID čip, anteno ter določeno ohišje iz umetne mase. Najpogosteje uporabljeni materiali za RFID oznake so: PVC, ABS, PPS, PCB, silikon, steklo in drugi.

Iz PVC-ja so običajno izdelani RFID diski premera od 13 do 80 mm ter debeline približno 1 mm. RFID Oznake iz ABS in silikona se uporablja...
Beri dalje
Jun
16
2020
Namestitev pametne kljuke SDC 911 na lesena vrata z obstoječo ključavnico
Pametno kljuko SDC-911 je možno uporabiti na dva načina:
1.    Na lesenih vratih, kjer je že nameščena standardna ključavnica za lesena vrata 
2.    Na vratih z enojnim zapahom (enojni zapah je priložen k pametni kljuki)

Na lesenih vratih, kjer je že nameščena standardna ključavnica je potrebno zamenjati le obstoječo kljuko s pametno, ključavnica in cilindrični vložek za ključ pa ostaneta enaka kot prej. 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?