Domov / Čitalniki / NUKI SMART LOCK 2.0 Pametna ključavnica za odpiranje vrat

NUKI SMART LOCK 2.0 Pametna ključavnica za odpiranje vrat
(ID artikla: 3282)

PONOVNO NA ZALOGI
Pametna ključavnica NUKI SMART LOCK 2.0 vsebuje elektromotorni mehanizem za vrtenje ključa, ki se namesti na obstoječi ključavniški cilinder in služi odpiranju in odklepanju vrat. Ta električna ključavnica lahko deluje samostojno z uporabo aplikacije na mobilnem telefonu ali v povezavi z drugimi moduli, kot so čitalnik prstnih odtisov, PIN tipkovnica ali Nuki obesek. Z dodatnim modulom Nuki Bridge povežemo ključavnico na internet in vrata lahko odklepamo iz poljubne lokacije.
Cena/kos: 178,00 EUR (z DDV 217,16 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni
ID artikla: 3282

Količina:

Skupaj:
178,00 EUR

Skupaj z DDV:
217,16 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

OPIS

Nuki je avstrijski proizvajalec modulov za elektronsko odklepanje vhodnih vrat, ki je prepoznaven po zanesljivih električnih ključavnica Nuki Smartlock, ki jih lahko odklepamo s pomočjo mobilnega telefona, obeskov, PIN tipkovnice in tudi s prstnimi odtisi. 

Modul z električnim pogonom Nuki Smartlock se namesti na navadno ključavnico iz notranje strani vrat. V cilinder se vstavi ključ, modul objame cilinder in se nan čvrsto pritrdi. Montaža ne zahteva vrtanja niti ene luknje in nobenih dodatnih električnih povezav. V primeru, demontaže te rešitve, se na vratih in okvirju čisto nič ne pozna.

Modul z električnim pogonom napajajo štiri 1,5 V baterije AA, ki so del seta. Aplikacija nas opozori preden zmanjka baterij in jih tako lahko pravočasno zamenjamo.

Uporaba električnega pogona je primerna le za ključavnice, ki se lepo odklepajo. Če se že s ključem ključavnica težko zaklepa ali je potrebno vrata malo privzdigniti, je potrebno najprej odpraviti te napake in šele nato namestiti ključavnico na električni pogon.

Če želite uporabiti obstoječi cilinder, preverite, če omogoča da sta naenkrat vstavljena dva ključa in da je možno vrata odkleniti z obema ključema. Če tega ne omogoča, lahko daste obstoječi cilinder predelati strokovnjakom ali pa kupite novega. Pametna ključavnica na električni pogon zahteva, da je en kjuč vedno vstavljen. 

Prednosti:
 
- električni pogon se lahko namesti na večino standardnih cilindrov
- izjemno lahka montaža, brez vrtanja, ali nameščanja dodatnih kablov
- kvalitetni produkt prepoznavnega avstrijskega proizvajalca (številne nagrade in certifikati) 
- možnost naknadne razširitve z drugimi moduli (čitalnik prstnih odtisov, PIN tipkovnica, obesek, modul z apriklop na obstoječi domofon, modul za upravljanje iz oddaljene lokacije preko interneta)
- aplikacija podpira večino pametnih telefonov z Bluetooth povezavo (Android in iPhone)
- dela tudi z Applet Homekit in pametno uro Apple Watch
- primeren je tako za vrata z navadno kljuko kot tudi tista s potegalom ali bunko
- uporabnike in delovanje upravljamo z intuitivno mobilno aplikacijo
 
Programska oprema:
 
Povezava do aplikacije za Apple naprave: https://apps.apple.com/app/id1044998081
 
Povezava do aplikacije za Android naprave: https://play.google.com/store/apps/details?id=io.nuki&hl=en

Koristni nasveti:

Za pritrditev mora cilinder gledati iz vrat na notranji strani vsaj 5 mm.
 
Elektromotorni mehanizem je primeren le za ključavnice, ki brezhibno delujejo. Če se vaša ključavnica zatika ali če je potrebno vrata vsakič malo privzdigniti, sistem ne bo deloval pravilno.
 
Priporočljiva je uporaba takega cilindra, ki omogoča vstavljanje istočasno ključa iz obeh strani. En ključ bo vedno v ključavnici in ga bo uporabljal elektromotorni mehanizem. Možnost uporabe drugega ključa je priporočljiva, če bi slučajno kaj bilo narobe z elektronskim sistemom. 

Pred nakupom novega cilindra, morate obstoječega sneti in ga izmeriti, ter upoštevati, da mora cilinder gledati na notranji strani cca. 5 mm ven, da lahko nanj pritrdimo Nuki mehanizem. 

Pomislite, če vam pride v poštev tudi zamenjava zunanje kljuke z bunko, da bodo vrata vedno varno zaprta, tudi če ne bodo zaklenjena. Če so vrata odklenjena elektronska ključavnica odpre le jeziček od kljuke (seveda je pogoj, da vaša ključavnica to omogoča tudi z navadnim ključem).

V primeru vprašanj nas lahko pokličete na 041 884 124 ali pišete na info@mave.si

Dodatni moduli:

Pametna ključavnica Nuki Smartlock 2.0.  je osnovni modul, ki vam omogoča elektronsko odklepanje vrat s pomočjo mobilnega telefona v bližini ključavnice (preko Bluetooth).

Če si želite omogočiti vstop s prstnimi odtisi, PIN kodo, obeskom, ali odklepati vrata na daljavo preko interneta, potem morate dokupiti tudi poljubne dodatne module: 

NUKI BRIDGE vmesnik za priklop pametne ključavnice Nuki na internet

Brezžični čitalnik prstnih odtisov ekey Uno z akumulatorjem

Brezžični čitalnik prstnih odtisov ekey Uno brez akumulatorja

NUKI KEYPAD tipkovnica za PIN kodo

NUKI FOB Pametni obesek za odpiranje vrat


Montaža je izjemno preprosta, a kot vsaka zadeva, ki se je lotimo prvič, vseeno zahteva da v to vložimo vsa malo truda in napravo spoznamo in nastavimo. 

Če želite, da vam to opravi strokovnjak, nas pokličite in vam bomo poslali ponudbo. Sodelujemo z monterji iz cele Slovenije. Montaža ni vključena v ceni in bo obračunana naknadno.

Dosegljivi smo na 041 884 124 ali info@mave.si

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Sep
07
2021
Najpogostejši RFID / NFC čipi za varno identifikacijo uporabnikov in plačevanje
Ali načrtujete NFC  aplikacije, ki zahtevajo varne izmenjavo podatkov? Želite uporabiti NFC čip za plačevanje ali zbiranje točk? Spoznajte najbolj priljubljene NFC čipe tipa 4 in v katerih oblikah so na voljo?

V tem članku vam bomo predstavili različne oblike RFID / NFC transponderjev s čipom MIFARE DESFire ter razlike med tremi generacijami čipov MIFARE DESFire EV1, EV2 in EV3.
Beri dalje
Avg
09
2021
Najboljša zamenjava za zelo priljubljeni NFC čitalnik ACR122U
NFC čitalnik ACR122U od proizvajalca ACS (Advanced Card Systems Ltd.) je zelo priljubljen brezkontaktni bralnik in se še vedno uporablja v številnih aplikacijah po vsem svetu. Podpira standard ISO 14443 A/B in je primeren za delo s čipi, MIFARE Classic®, MIFARE Ultralight®, MIFARE® DESFire®, NTAG, FeliCa in drugimi NFC čipi.
Prepoznaven je po svojem belem ohišju in modrem napisu NFC. Ker so se na trgu pojavili številni navidez identični ponaredki čitalnika ACR122U, proizvajalec ACS tega modela čitalnikov ne proizvaja več in številni dobavitelji so že razprodali originalne čitalnike. V tem članku boste izvedeli, katere so najboljše alternative originalnemu čitalniku ACR122U, da bo prehod na novo opremo kar se da enostaven.
 
Beri dalje
Jul
21
2021
Kako izbrati najprimernejši NFC čip za svojo aplikacijo?
NFC transponderji, kot so NFC nalepke, obeski, oznake, kartice in zapestnice, vsebujejo NFC čip in anteno v različnih vrstah ohišij. Obstaja kar pet tipov brezstičnih NFC čipov, ki so skladni z NFC protokol, imajo pa svoje posebne lastnosti. V tem članku bomo pojasnili razlike med NFC čipi, da boste lahko izbrali najprimernejšega za vašo aplikacijo.
 
Beri dalje
Jun
02
2021
Tipi RFID čitalnikov, pregled protokolov in komunikacijskih vmesnikov
Mnogi uporabljajo izraz RFID čitalnik, vendar iščejo različne vrste bližinskih naprav, kot so namizni čitalniki pametnih kartic, stenski čitalniki brezstičnih kartic, mobilni čitalniki, NFC kodirniki, NFC bralniki, naprave za nadzor dostopa, rešitve za spremljanje delovnega časa ali celo pametne ključavnice.

Za izbiro primerne naprave je potrebno poznati različne vrste RFID naprav in razlike v delovanju. Velikokrat ima naprava identično ohišje, majhna razlika v oznaki modela naprave pa pomeni, popolnoma drugačen princip delovanja in posledično primernost ali neprimernost za uporabo v želeni aplikaciji. 

Za lažje razumevanje in pomoč pri izbiri ustrezne naprave preberite spodnji članek ali stopite v stik z nami. Pomagali vam bomo razjasniti, katera najbolje ustreza vašim potrebam. Za bolj zapletene projekte ponujamo tudi svetovalne storitve.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?