Domov / Čitalniki / NUKI SMART LOCK 2.0 Pametna ključavnica za odpiranje vrat

NUKI SMART LOCK 2.0 Pametna ključavnica za odpiranje vrat
(ID artikla: 3282)

Pametna ključavnica NUKI SMART LOCK 2.0 vsebuje elektromotorni mehanizem za vrtenje ključa, ki se namesti na obstoječi ključavniški cilinder in služi odpiranju in odklepanju vrat.

Ta električna ključavnica lahko deluje samostojno z uporabo aplikacije na mobilnem telefonu ali v povezavi z drugimi moduli, kot so čitalnik prstnih odtisov, PIN tipkovnica ali Nuki obesek.

Z dodatnim modulom Nuki Bridge povežemo ključavnico na internet in vrata lahko odklepamo iz poljubne lokacije.

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate vprašanje  ali pokličite številko 041 884 124 ali pišite na info@mave.si.
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:

OPIS

Nova generacija pametnih ključavnic Nuki Smart Lock 3.0 je že na razpolago.

Več na: preberi tukaj.

Nuki je avstrijski proizvajalec modulov za elektronsko odklepanje vhodnih vrat, ki je prepoznaven po zanesljivih električnih ključavnica Nuki Smartlock, ki jih lahko odklepamo s pomočjo mobilnega telefona, obeskov, PIN tipkovnice in tudi s prstnimi odtisi.

Modul z električnim pogonom Nuki Smartlock se namesti na navadno ključavnico iz notranje strani vrat. V cilinder se vstavi ključ, modul objame cilinder in se nan čvrsto pritrdi. Montaža ne zahteva vrtanja niti ene luknje in nobenih dodatnih električnih povezav. V primeru, demontaže te rešitve, se na vratih in okvirju čisto nič ne pozna. Modul z električnim pogonom napajajo štiri 1,5 V baterije AA, ki so del seta.

Aplikacija nas opozori preden zmanjka baterij in jih tako lahko pravočasno zamenjamo.

Uporaba električnega pogona je primerna le za ključavnice, ki se lepo odklepajo.

Če se že s ključem ključavnica težko zaklepa ali je potrebno vrata malo privzdigniti, je potrebno najprej odpraviti te napake in šele nato namestiti ključavnico na električni pogon.

Če želite uporabiti obstoječi cilinder, preverite, če omogoča da sta naenkrat vstavljena dva ključa in da je možno vrata odkleniti z obema ključema.

Če tega ne omogoča, lahko daste obstoječi cilinder predelati strokovnjakom ali pa kupite novega. Pametna ključavnica na električni pogon zahteva, da je en kjuč vedno vstavljen.

Prednosti:

-električni pogon se lahko namesti na večino standardnih cilindrov
- izjemno lahka montaža, brez vrtanja, ali nameščanja dodatnih kablov
- kvalitetni produkt prepoznavnega avstrijskega proizvajalca (številne nagrade in certifikati) - možnost naknadne razširitve z drugimi moduli (čitalnik prstnih odtisov, PIN tipkovnica, obesek, modul z apriklop na obstoječi domofon, modul za upravljanje iz oddaljene lokacije preko interneta)
- aplikacija podpira večino pametnih telefonov z Bluetooth povezavo (Android in iPhone)
- dela tudi z Applet Homekit in pametno uro Apple Watch
- primeren je tako za vrata z navadno kljuko kot tudi tista s potegalom ali bunko
- uporabnike in delovanje upravljamo z intuitivno mobilno aplikacijo

Programska oprema:

Povezava do aplikacije za Apple naprave: tukaj.
Povezava do aplikacije za Android naprave:tukaj.Koristni nasveti: Za pritrditev mora cilinder gledati iz vrat na notranji strani vsaj 5 mm. Elektromotorni mehanizem je primeren le za ključavnice, ki brezhibno delujejo. Če se vaša ključavnica zatika ali če je potrebno vrata vsakič malo privzdigniti, sistem ne bo deloval pravilno.

Priporočljiva je uporaba takega cilindra, ki omogoča vstavljanje istočasno ključa iz obeh strani. En ključ bo vedno v ključavnici in ga bo uporabljal elektromotorni mehanizem.

Možnost uporabe drugega ključa je priporočljiva, če bi slučajno kaj bilo narobe z elektronskim sistemom. Pred nakupom novega cilindra, morate obstoječega sneti in ga izmeriti, ter upoštevati, da mora cilinder gledati na notranji strani cca. 5 mm ven, da lahko nanj pritrdimo Nuki mehanizem.

Pomislite, če vam pride v poštev tudi zamenjava zunanje kljuke z bunko, da bodo vrata vedno varno zaprta, tudi če ne bodo zaklenjena. Če so vrata odklenjena elektronska ključavnica odpre le jeziček od kljuke (seveda je pogoj, da vaša ključavnica to omogoča tudi z navadnim ključem). 

Dodatni moduli:

Pametna ključavnica Nuki Smartlock 2.0.  je osnovni modul, ki vam omogoča elektronsko odklepanje vrat s pomočjo mobilnega telefona v bližini ključavnice (preko Bluetooth).

Če si želite omogočiti vstop s prstnimi odtisi, PIN kodo, obeskom, ali odklepati vrata na daljavo preko interneta, potem morate dokupiti tudi poljubne dodatne module:

NUKI BRIDGE vmesnik za priklop pametne ključavnice Nuki na internet
Brezžični čitalnik prstnih odtisov ekey Uno z akumulatorjem
Brezžični čitalnik prstnih odtisov ekey Uno brez akumulatorja
NUKI KEYPAD tipkovnica za PIN kodo
NUKI FOB Pametni obesek za odpiranje vrat

Montaža je izjemno preprosta, a kot vsaka zadeva, ki se je lotimo prvič, vseeno zahteva da v to vložimo vsa malo truda in napravo spoznamo in nastavimo. Če želite, da vam to opravi strokovnjak, nas pokličite in vam bomo poslali ponudbo.

Sodelujemo z monterji iz cele Slovenije. Montaža ni vključena v ceni in bo obračunana naknadno.

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate vprašanje  ali pokličite številko 041 884 124 ali pišite na info@mave.si.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Avg
20
2022
Vse kar morate vedeti o NFC nalepkah
Vas zanima kaj so NFC nalepke, katere čipe lahko vsebujejo in zakaj se uporabljajo? Se sprašujete, če lahko kupite NFC nalepko in z njo plačujete v trgovini? Vas zanima, če jo lahko NFC nalepite na telefon, se jo da skopirati? Vse to smo povzeli v spodnjem članku...
Beri dalje
Jul
07
2022
Kako izdelujemo ovratne trakove in nasveti glede izbire materiala in tiska
Potrebujete hitro izdelavo ovratnih trakov za vašo konferenco, promocijo na sejmu ali enostavno želite, povečati ugled svoje organizacije z uporabo brendiranih ovratnih trakov? Preberite kaj vam svetujemo glede izdelave ovratnih trakov, nasvete glede grafične podobe trakov ter kakšni so dobavni roki in kaj vpliva na ceno.
Beri dalje
Jun
03
2022
Plastične kartice za označevanje prtljage - lepo in uporabno darilo za vaše kupce
Kartice za označevanje prtljage so odlično marketinško orodje in zelo uporabno darilo. S tako kartico bo imetnik hitreje prepoznal svojo prtljago na letališču, v primeru izgube prtljage bo le ta hitreje našla svojega lastnika, za vaše podjetje pa so brendirane kartice odlična priložnost za dodatno promocijo vašega podjetja ali vaše blagovne znamke. Izdelamo lahko že od 1 kartice dalje. Oglejte si različne možnosti izvedbe, okvirne dobavne roke ter cene...
Beri dalje
Maj
26
2022
Kako delujejo digitalne poslovne vizitke z NFC čipom in QR kodo in s katerimi telefoni jih lahko uporabimo?
Digitalne poslovne vizitke so plastične kartice v dimenziji bančnih kartic in služijo za hitro izmenjavo vaših kontaktnih podatkov z vašimi novimi kupci, poslovnimi partnerji ali prijatelji.
Vsebina vizitke je lahko shranjena v NFC čipu, QR kodi ali na internetni povezavi. Kako pa je z delovanjem take vizitke in na katerih mobilnih telefonih delujejo?
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?