Domov / Čitalniki / NFC Razvojni komplet s čitalnikom ACR1252U

NFC Razvojni komplet s čitalnikom ACR1252U
(ID artikla: 1683)

Prenos dokumentov:
Ta razvojni komplet je namenjen programerjem, ki želijo uporabljati NFC tehnologijo v svojih inovativnih aplikacijah. S pomočjo tega kompleta boste najhitreje spoznali ukaze za pisanje in branje čipov ter dobili potrebna znanja za integracijo NFC tehnologije v svojih aplikacijah.

Komplet sestavljajo NFC čitalnik / zapisovalnik ACR1252-M1, različne vzorčne kartice ter koda za dostop do številnih programskih orodij ter vzorčnih kod za pisanje na čipe v različnih programskih jezikih.

ACR1252U-M1 je namizni USB čitalnik /zapisovalnik, ki lahko deluje v 3 načinih: zna brati in pisati v NFC čipe, lahko simulira delovanje NFC čipa, lahko dinamično komunicira z drugimi NFC napravami, kot so mobilni telefoni in tablice.

Primeren je za branje ID kode čipov, branje zaklenjene vsebine iz spomina, zapisovanje vsebine na čip (url naslovi, vCard vizitke, povezave do Videov), primeren je za izmenjavo informacij z NFC telefoni... Komunikacija med ACR1252U in drugimi mediji je lahko tudi šifrirana s pomočjo dodatne mikroprocesorske kartice, ki se vstavi v SAM modul v motranjosti čitalnika.

Čitalnike ACR1252 proizvaja podjetje Advanced Card Systems Ltd (ACS), ki je med tremi največjimi dobavitelji čitalnikov pametnih kartic in njihovi izdelki se uporabljajo v bančništvu in v različnih drugih kartičnih aplikacijah v več kot 100 državah po vsem svetu.
Cena/kos: 125,00 EUR (z DDV 152,50 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni
ID artikla: 1683

Količina:

Skupaj:
125,00 EUR

Skupaj z DDV:
152,50 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

OPIS

Razvojni komplet z ACR1252U je odlično orodje, ki vam bo pomagalo hitro spoznati principe delovanja tega popularnega NFC čitalnika / zapisovalnika ter vam omogočilo izvedbo inovativnih NFC aplikacij. 

Poleg čitalnika ACR1252U-M1 dobite tudi kodo za dostop do številnih programskih orodij in vzorčne medije: 5 kartic s čipom Mifare Classic 1k, 5 kartic z mikroprocesorskim čipom ACOS3 in eno SAM kartico za kriptiranje podatkov (ACOS6-SAM Secure Access Module card).

Za razvijalce, ki želijo uporabljati tudi NFC nalepke smo pripravili posebni dodatni paket vzorcev, ki so na razpolago na strani: 

ACR1252U-M1 je certificirani NFC čitalnik /zapisovalnik, ki podpira PC/SC in CCID protokole in  se priklopi na računalnik preko USB povezave. 

Deluje lahko v treh načinih: 

kot NFC čitalnik /zapisovalnik: zna prebrati UID kodo čipa, vsebino spomina, zapisati vsebino v čip... 
- kot emulator kartic: obnaša se lahko kot standardni NFC medij in simulira njegovo delovanje  
- kot peer-to-peer naprava: podpira dinamično komunikacijo z drugimi NFC napravami, kot so mobilni telefoni in tablice.


Čitalnik ACR1252U-M1 deluje na frekvenci 13,56 MHZ in podpira ISO 14443 Type A in B, MIFARE®, FeliCa ter ISO 18092 NFC medije. 

Primeren je za delo s čipi: MIFARE Classic®, NTAG213, NTAG215, NTAG216, DESFire®, Fudan F08, FeliCa, in drugimi NFC čipi ISO/IEC 18092. 

Uporabljate ga lahko na različnih platformah, kot so Windows® CE, Windows®, Linux®, MAC OS®, Solaris, Android™.

Obstajata dve različici čitalnika in sicer:
ACR1252U-M1, s SAM modulom, ki poskrbi za dodatno varnost transakcij
ACR1252U-M2, ki ne vsebuje SAM modula, sicer pa se obnaša enako kot ACR1252U-M1

Če želite kupiti zgolj čitalnike obiščite:
https://www.mave.si/citalniki/nfc-citalnik-acr-1252u.html

V primeru nakupa le čitalnika ni priložene nobene programske opreme ali vzočnih medijev. 

Programski del razvojnega kompleta vsebujeje naslednje programe: 
PCSC Learning Tool, QuickView, Script Tool 4, Smart Card and Reader Tool, NDEF Tool for Peer-to-Peer and Card Emulation Mode.
 
Vzorčne kode za delo s čitalnikom so napisane v programskih jezikih:
Java, MS Visual Basic.NET 2008, MS Visual C#.NET 2008, MS Visual C++.NET 2008 (64-bit only), MS Visual C++ 6.0 (32-bit only).

Čitalnik ACR1252U dosega NFC medijih z večjo anteno velike razdalje branja, kar za NFC tehnologijo pomeni tja do 7,5 cm in dobro bere tudi NFC medije z manjhno anteno, a je v tem primeru razdalja branja krajša.

Spodnja tabela informativno podaja razdalje branja v primeru različnih medijev:
 
NFC / RFID medij Razdalja branja
NFC nalepka v velikosti bančne kartice 7,5 cm
Kartice MIFARE Classic® 1K NXP 6 cm
NFC nalepka premera 25 mm 3,5 cm
Silikonske RFID zapestnice MIFARE® Classic EV1 1K 2,5 cm
NFC nalepka dimenzije 19x12 mm s čipom NTAG213 1,5 cm
NFC disk premera 13 mm s čipom NTAG213 1 cm

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Mar
30
2022
Vse kar morate vedeti o NFC karticah
Vas zanima katere NFC čipe lahko vgradimo v NFC kartice, kakšne so razlike med njimi in na kaj morate biti pozorni? Preverite katere so možnosti za potisk NFC kartic in kdaj je smiselno uporabiti določeno tehnologijo in nenazadnje čemu lahko vse uporabite tovrstne brezstične kartice…  
 
Beri dalje
Feb
21
2022
Modul za obstoječi domofon, ki omogoča odpiranje vrat z mobilnim telefonom
Odpirate vrata z domofonom in želite, da bi to lahko opravili kar s telefonom? Vam gre na živce, da daljinec za garažna vrata ali rampo ne prime dobro in vsakič znova iščete RFID obeske ali kartico? Potem je ta preprosta in cenovno ugodna rešitev idealna za vas...
Beri dalje
Jan
27
2022
So čitalniki s PIN tipkovnico dovolj varni za odklepanje domačih vrat?
Identifikacija uporabnikov v sodobnih sistemih za kontrolo dostopa temelji na tem kar nekdo ima (ključ, kartica, prstni odtis) ali na tem kar nekodo ve (geslo, PIN koda...).

Na prvi pogled bi lahko predpostavljali, da čitalniki s PIN kodo niso dovolj varni ampak z uporabo inteligentnih algoritmov postanejo tudi ti čitalniki povsem varni in primerni za odklepanje domačih vrat...
Beri dalje
Dec
20
2021
Kartični čitalniki z USB-C priklopom
USB-C je najnovejša različica USB priključka, ki se je najprej pojavila na mobilnih telefonih, sedaj pa se čedalje pogosteje pojavlja tudi pri prenosnih računalnikih in tablicah. Če imate čitalnik z navadnim USB priključkom in ga želite uporabiti z novim računalnikom, potrebujete USB-A na USB-C pretvornik ali pa nov primerni kabel (na primer kabel z mini USB na USB-C). Če kupujete nov čitalnik in si želite izogniti uporabi USB pretvornikov, si oglejte našo ponudbo čitalnikov z USB-C priklopom.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?