Domov / Čitalniki / NFC Razvojni komplet s čitalnikom ACR1252U

NFC Razvojni komplet s čitalnikom ACR1252U
(ID artikla: 1683)

Prenos dokumentov:
Ta razvojni komplet je namenjen programerjem, ki želijo uporabljati NFC tehnologijo v svojih inovativnih aplikacijah. S pomočjo tega kompleta boste najhitreje spoznali ukaze za pisanje in branje čipov ter dobili potrebna znanja za integracijo NFC tehnologije v svojih aplikacijah.

Komplet sestavljajo NFC čitalnik / zapisovalnik ACR1252-M1, različne vzorčne kartice ter koda za dostop do številnih programskih orodij ter vzorčnih kod za pisanje na čipe v različnih programskih jezikih.

ACR1252U-M1 je namizni USB čitalnik /zapisovalnik, ki lahko deluje v 3 načinih: zna brati in pisati v NFC čipe, lahko simulira delovanje NFC čipa, lahko dinamično komunicira z drugimi NFC napravami, kot so mobilni telefoni in tablice.

Primeren je za branje ID kode čipov, branje zaklenjene vsebine iz spomina, zapisovanje vsebine na čip (url naslovi, vCard vizitke, povezave do Videov), primeren je za izmenjavo informacij z NFC telefoni... Komunikacija med ACR1252U in drugimi mediji je lahko tudi šifrirana s pomočjo dodatne mikroprocesorske kartice, ki se vstavi v SAM modul v motranjosti čitalnika.

Čitalnike ACR1252 proizvaja podjetje Advanced Card Systems Ltd (ACS), ki je med tremi največjimi dobavitelji čitalnikov pametnih kartic in njihovi izdelki se uporabljajo v bančništvu in v različnih drugih kartičnih aplikacijah v več kot 100 državah po vsem svetu.

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate kakšno vprašanje nam pišite na info@mave.si ali pokličite na številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.
Cena/kos: 149,00 EUR (z DDV 181,78 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni
ID artikla: 1683

Količina:

Skupaj:
149,00 EUR

Skupaj z DDV:
181,78 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

OPIS

Razvojni komplet z ACR1252U je odlično orodje, ki vam bo pomagalo hitro spoznati principe delovanja tega popularnega NFC čitalnika / zapisovalnika ter vam omogočilo izvedbo inovativnih NFC aplikacij. 

Poleg čitalnika ACR1252U-M1 dobite tudi kodo za dostop do številnih programskih orodij in vzorčne medije: 5 kartic s čipom Mifare Classic 1k, 5 kartic z mikroprocesorskim čipom ACOS3 in eno SAM kartico za kriptiranje podatkov (ACOS6-SAM Secure Access Module card).

Za razvijalce, ki želijo uporabljati tudi NFC nalepke smo pripravili posebni dodatni paket vzorcev, ki so na razpolago na strani: 

ACR1252U-M1 je certificirani NFC čitalnik /zapisovalnik, ki podpira PC/SC in CCID protokole in  se priklopi na računalnik preko USB povezave. 

Deluje lahko v treh načinih: 

kot NFC čitalnik /zapisovalnik: zna prebrati UID kodo čipa, vsebino spomina, zapisati vsebino v čip... 
- kot emulator kartic: obnaša se lahko kot standardni NFC medij in simulira njegovo delovanje  
- kot peer-to-peer naprava: podpira dinamično komunikacijo z drugimi NFC napravami, kot so mobilni telefoni in tablice.


Čitalnik ACR1252U-M1 deluje na frekvenci 13,56 MHZ in podpira ISO 14443 Type A in B, MIFARE®, FeliCa ter ISO 18092 NFC medije. 

Primeren je za delo s čipi: MIFARE Classic®, NTAG213, NTAG215, NTAG216, DESFire®, Fudan F08, FeliCa, in drugimi NFC čipi ISO/IEC 18092. 

Uporabljate ga lahko na različnih platformah, kot so Windows® CE, Windows®, Linux®, MAC OS®, Solaris, Android™.

Obstajata dve različici čitalnika in sicer:
ACR1252U-M1, s SAM modulom, ki poskrbi za dodatno varnost transakcij
ACR1252U-M2, ki ne vsebuje SAM modula, sicer pa se obnaša enako kot ACR1252U-M1

Če želite kupiti zgolj čitalnike obiščite:
https://www.mave.si/citalniki/nfc-citalnik-acr-1252u.html

V primeru nakupa le čitalnika ni priložene nobene programske opreme ali vzočnih medijev. 

Programski del razvojnega kompleta vsebujeje naslednje programe: 
PCSC Learning Tool, QuickView, Script Tool 4, Smart Card and Reader Tool, NDEF Tool for Peer-to-Peer and Card Emulation Mode.
 
Vzorčne kode za delo s čitalnikom so napisane v programskih jezikih:

Java, MS Visual Basic.NET 2008, MS Visual C#.NET 2008, MS Visual C++.NET 2008 (64-bit only), MS Visual C++ 6.0 (32-bit only).

Čitalnik ACR1252U dosega NFC medijih z večjo anteno velike razdalje branja, kar za NFC tehnologijo pomeni tja do 7,5 cm in dobro bere tudi NFC medije z manjhno anteno, a je v tem primeru razdalja branja krajša.

Spodnja tabela informativno podaja razdalje branja v primeru različnih medijev:
 
NFC / RFID medij  Razdalja branja
NFC nalepka v velikosti bančne kartice  7,5 cm
Kartice MIFARE Classic® 1K NXP      6 cm
NFC nalepka premera 25 mm  3,5 cm
Silikonske RFID zapestnice MIFARE® Classic EV1 1K   2,5 cm
NFC nalepka dimenzije 19x12 mm s čipom NTAG213   1,5 cm
NFC disk premera 13 mm s čipom NTAG213     1 cm

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate kakšno vprašanje nam pišite na info@mave.si ali pokličite na številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali. 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?