Domov / Čitalniki / NFC Razvojni komplet s čitalnikom ACR1252U

NFC Razvojni komplet s čitalnikom ACR1252U
(ID artikla: 1683)

Prenos dokumentov:
Ta razvojni komplet je namenjen programerjem, ki želijo uporabljati NFC tehnologijo v svojih inovativnih aplikacijah. S pomočjo tega kompleta boste najhitreje spoznali ukaze za pisanje in branje čipov ter dobili potrebna znanja za integracijo NFC tehnologije v svojih aplikacijah.

Komplet sestavljajo NFC čitalnik / zapisovalnik ACR1252-M1, različne vzorčne kartice ter koda za dostop do številnih programskih orodij ter vzorčnih kod za pisanje na čipe v različnih programskih jezikih.

ACR1252U-M1 je namizni USB čitalnik /zapisovalnik, ki lahko deluje v 3 načinih: zna brati in pisati v NFC čipe, lahko simulira delovanje NFC čipa, lahko dinamično komunicira z drugimi NFC napravami, kot so mobilni telefoni in tablice.

Primeren je za branje ID kode čipov, branje zaklenjene vsebine iz spomina, zapisovanje vsebine na čip (url naslovi, vCard vizitke, povezave do Videov), primeren je za izmenjavo informacij z NFC telefoni... Komunikacija med ACR1252U in drugimi mediji je lahko tudi šifrirana s pomočjo dodatne mikroprocesorske kartice, ki se vstavi v SAM modul v motranjosti čitalnika.

Čitalnike ACR1252 proizvaja podjetje Advanced Card Systems Ltd (ACS), ki je med tremi največjimi dobavitelji čitalnikov pametnih kartic in njihovi izdelki se uporabljajo v bančništvu in v različnih drugih kartičnih aplikacijah v več kot 100 državah po vsem svetu.
Cena/kos: 125,00 EUR (z DDV 152,50 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni
ID artikla: 1683

Količina:

Skupaj:
125,00 EUR

Skupaj z DDV:
152,50 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

OPIS

Razvojni komplet z ACR1252U je odlično orodje, ki vam bo pomagalo hitro spoznati principe delovanja tega popularnega NFC čitalnika / zapisovalnika ter vam omogočilo izvedbo inovativnih NFC aplikacij. 

Poleg čitalnika ACR1252U-M1 dobite tudi kodo za dostop do številnih programskih orodij in vzorčne medije: 5 kartic s čipom Mifare Classic 1k, 5 kartic z mikroprocesorskim čipom ACOS3 in eno SAM kartico za kriptiranje podatkov (ACOS6-SAM Secure Access Module card).

Za razvijalce, ki želijo uporabljati tudi NFC nalepke smo pripravili posebni dodatni paket vzorcev, ki so na razpolago na strani: 

ACR1252U-M1 je certificirani NFC čitalnik /zapisovalnik, ki podpira PC/SC in CCID protokole in  se priklopi na računalnik preko USB povezave. 

Deluje lahko v treh načinih: 

kot NFC čitalnik /zapisovalnik: zna prebrati UID kodo čipa, vsebino spomina, zapisati vsebino v čip... 
- kot emulator kartic: obnaša se lahko kot standardni NFC medij in simulira njegovo delovanje  
- kot peer-to-peer naprava: podpira dinamično komunikacijo z drugimi NFC napravami, kot so mobilni telefoni in tablice.


Čitalnik ACR1252U-M1 deluje na frekvenci 13,56 MHZ in podpira ISO 14443 Type A in B, MIFARE®, FeliCa ter ISO 18092 NFC medije. 

Primeren je za delo s čipi: MIFARE Classic®, NTAG213, NTAG215, NTAG216, DESFire®, Fudan F08, FeliCa, in drugimi NFC čipi ISO/IEC 18092. 

Uporabljate ga lahko na različnih platformah, kot so Windows® CE, Windows®, Linux®, MAC OS®, Solaris, Android™.

Obstajata dve različici čitalnika in sicer:
ACR1252U-M1, s SAM modulom, ki poskrbi za dodatno varnost transakcij
ACR1252U-M2, ki ne vsebuje SAM modula, sicer pa se obnaša enako kot ACR1252U-M1

Če želite kupiti zgolj čitalnike obiščite:
https://www.mave.si/citalniki/nfc-citalnik-acr-1252u.html

V primeru nakupa le čitalnika ni priložene nobene programske opreme ali vzočnih medijev. 

Programski del razvojnega kompleta vsebujeje naslednje programe: 
PCSC Learning Tool, QuickView, Script Tool 4, Smart Card and Reader Tool, NDEF Tool for Peer-to-Peer and Card Emulation Mode.
 
Vzorčne kode za delo s čitalnikom so napisane v programskih jezikih:
Java, MS Visual Basic.NET 2008, MS Visual C#.NET 2008, MS Visual C++.NET 2008 (64-bit only), MS Visual C++ 6.0 (32-bit only).

Čitalnik ACR1252U dosega NFC medijih z večjo anteno velike razdalje branja, kar za NFC tehnologijo pomeni tja do 7,5 cm in dobro bere tudi NFC medije z manjhno anteno, a je v tem primeru razdalja branja krajša.

Spodnja tabela informativno podaja razdalje branja v primeru različnih medijev:
 
NFC / RFID medij Razdalja branja
NFC nalepka v velikosti bančne kartice 7,5 cm
Kartice MIFARE Classic® 1K NXP 6 cm
NFC nalepka premera 25 mm 3,5 cm
Silikonske RFID zapestnice MIFARE® Classic EV1 1K 2,5 cm
NFC nalepka dimenzije 19x12 mm s čipom NTAG213 1,5 cm
NFC disk premera 13 mm s čipom NTAG213 1 cm

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
25
2021
Digitalna vizitka - poslovno darilo, ki ga lahko pošiljate tudi po pošti
V tem članku vam predstavljamo idejo za uporabno poslovno darilo - Digitalno poslovno vizitko.  Z digitalno vizitko hitro in brezstično prenesemo svoje kontaktne podatke v telefonski imenik svojih novih prijateljev ali poslovnih partnerjev. 

Digitalna vizitka je plastična kartica, ki vsebuje NFC čip v katerega prejemnik s telefonom vpiše svoje kontaktne podatke in ko spozna novega prijatelja ali poslovnega partnerja, lahko brezstično in hitro prenese svoje kontaktne podatke v prijateljev telefon. 
Beri dalje
Sep
07
2021
Najpogostejši RFID / NFC čipi za varno identifikacijo uporabnikov in plačevanje
Ali načrtujete NFC  aplikacije, ki zahtevajo varne izmenjavo podatkov? Želite uporabiti NFC čip za plačevanje ali zbiranje točk? Spoznajte najbolj priljubljene NFC čipe tipa 4 in v katerih oblikah so na voljo?

V tem članku vam bomo predstavili različne oblike RFID / NFC transponderjev s čipom MIFARE DESFire ter razlike med tremi generacijami čipov MIFARE DESFire EV1, EV2 in EV3.
Beri dalje
Avg
09
2021
Najboljša zamenjava za zelo priljubljeni NFC čitalnik ACR122U
NFC čitalnik ACR122U od proizvajalca ACS (Advanced Card Systems Ltd.) je zelo priljubljen brezkontaktni bralnik in se še vedno uporablja v številnih aplikacijah po vsem svetu. Podpira standard ISO 14443 A/B in je primeren za delo s čipi, MIFARE Classic®, MIFARE Ultralight®, MIFARE® DESFire®, NTAG, FeliCa in drugimi NFC čipi.
Prepoznaven je po svojem belem ohišju in modrem napisu NFC. Ker so se na trgu pojavili številni navidez identični ponaredki čitalnika ACR122U, proizvajalec ACS tega modela čitalnikov ne proizvaja več in številni dobavitelji so že razprodali originalne čitalnike. V tem članku boste izvedeli, katere so najboljše alternative originalnemu čitalniku ACR122U, da bo prehod na novo opremo kar se da enostaven.
 
Beri dalje
Jul
21
2021
Kako izbrati najprimernejši NFC čip za svojo aplikacijo?
NFC transponderji, kot so NFC nalepke, obeski, oznake, kartice in zapestnice, vsebujejo NFC čip in anteno v različnih vrstah ohišij. Obstaja kar pet tipov brezstičnih NFC čipov, ki so skladni z NFC protokol, imajo pa svoje posebne lastnosti. V tem članku bomo pojasnili razlike med NFC čipi, da boste lahko izbrali najprimernejšega za vašo aplikacijo.
 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?