Domov / Čitalniki / SDC-M60TMF Naprava za odpiranje elektromagnetne ključavnice z RFID čipom

SDC-M60TMF Naprava za odpiranje elektromagnetne ključavnice z RFID čipom
(ID artikla: 3497)

ELEGANTNA IN ROBUSTNA
Samostojna naprava za nadzor dostopa in odpiranje vrat s pomočjo brezstičnih kartic ali obeskov.

Registrirani RFID obesek (ali kartica) sproži impulz, ki odpre elektronsko ključavnico, elektromagnetni odmikač ali vklopi določeno napravo.

Naprave SDC-M60T odlikuje kovinsko ohišje, so vodoodporne, zelo kvalitetno izdelane, vanje lahko registritrate kar 10.000 uporabnikov in uporabnike je možno prenesti tudi na novo napravo.

Primerne so za domačo uporabo, stanovanjski blok ali pisarno.

Pristopne kontrole z oznako SDC-M60TEM delujejo na frekvenci 125 kHz in za vstop lahko uporabite čipe EM4200, TK4100, sprogramirane T5577, EM4102, H4100...

Naprave z oznako SDC-M60TMF podpirajo 13,56 MHz čipe, kot so Mifare Classic in kompatibilni.

Registracijo in brisanje uporabnikov lahko naredite s pomočjo administratorskih kartic, vse nastavitve pa lahko nastavite s pomočjo posebnega daljinčka za programiranje naprave.

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate kakšno vprašanje nam lahko pišete na info@mave.si ali pa pokličete na številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.
Cena/kos: 64,00 EUR (z DDV 78,08 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Model:

(ID artikla: P3-4)
ID artikla: 3497

Količina:

Skupaj:
64,00 EUR

Skupaj z DDV:
78,08 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

OPIS

Čitalniki SDC-M60T so samostojne naprave za nadzor dostopa in odpiranje vrat s pomočjo brezstičnih kartic ali obeskov.

Registrirani RFID čip sproži rele za določen čas (1-99 sekund) in s tem dobi elektronska ključavnica impulz ter vrata lahko odprete.

Na razpolago sta dva modela in sicer SDC-M60TEM deluje na frekvenci 125 kHz in za vstop lahko uporabite čipe EM4200, TK4100, sprogramirane T5577, EM4102, H4100...

Naprava z oznako SDC-M60TMF podpira čipe, ki delujejo na frekvenci 13,56 MHz čipe, kot so Mifare Classic in kompatibilni.

Branje čipov poteka na razdalji 3-6 cm. Za odpiranje vrat lahko uporabite RFID kartice, RFID obeske, zapestnice, ter nalepke in druge medije.

Pristopne kontrole SDC-M60T imajo kovinsko ohišje, so vodoodporne in zelo kvalitetno izdelane. Lahko jih pritrdite tudi na kovinski steber ali drugo kovinsko podlago.

Primerne so za domačo uporabo, stanovanjski blok ali pisarno.  

Registrirate lahko kar 10.000 uporabnikov in le te je možno prenesti iz ene naprave na drugo napravo.

Prenos podatkov se izvede tako, da se medseboj poveže obe napravi in sproži funkcijo za prenos uporabnikov iz stare na novo napravo.

To je še posebej primerno, če uporabljate napravo za odpiranje vhodnih vrat v stanovanjskem bloku in želite naknadno dodati še dodatno napravo naprimer za odpiranje kolesarnice, saj s to funkcijo ni potrebno ponovno pridobiti vseh RFID obeskov od stanovalcev.
 

Relativno veliko ohišje, ki meri 115 x 75 x 23 mm prekrije tudi luknje v fasadi ali električne doze.


Tehnična specifikacija

Model SDC-M60TEM deluje na frekvenci 125 kHz in podpira čipe EM4200, TK4100, sprogramirane T5577, EM4102, H4100...


Model SDC-M60TMF podpira 13,56 MHz čipe, kot so Mifare Classic in kompatibilni.


Dimenzija:115 x 75 x 23 mm
Frekvenca: 125 kHz ali 13,56 MHz (izberite ustrezni model naprave)
Ohišje: Kovinsko, vodotesno,
Način delovanja: Samostojna naprava z vgrajenim kontrolerjem, RFID čitalnikom in relejem
Način identifikacije: RFID čipi
Največje število uprabnikov: 10.000
Indikatorji: Led, piskač
Delovna temperatura: -20°C do 60°C
Vlaga: 0% do 95 %
Doseg branja čitalca: 3-6 cm
Razširitev: možnost priklopa dodatnega Wiegand čitalnika (ali Wiegand izhod) 

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate kakšno vprašanje nam lahko pišete na info@mave.si ali pa pokličete na številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Dec
29
2022
Digitalizacija poslovanja z NFC čipi in čitalnikom SYRIS RD300-H1-G
Ko delamo digitalizacijo poslovanja, potrebujemo mehanizme za hitro identifikacijo predmetov ali oseb in to lahko naredimo z uporabo brezstične tehnologije RFID ali NFC. Brezstični čipi vsebujejo ID številko in nekaj spomina, čitalniki lahko preberejo identifikacijsko številko čipa ali vpis vsebine v spominu čipa in izvedejo določeno funkcijo.

Najbolj preprost način delovanja čitalnika je ta, da preberejo ID številko čipa in jo prikažejo na zaslonu računalnika ali druge naprave. Če ste v Excelovi tabeli, se bo ID številka čipa pojavila v določeni celici in po branju se bo pozicija samodejno prestavila na naslednjo celico. Tak način delovanja imenujemo simulacija tipkovnice ali Keyboard Emulator, obstajajo pa še drugi načini delovanja čitalnikov in so opisani v nadaljevanju.
Beri dalje
Okt
18
2022
Čitalniki in napotki za aktivacijo nove elektronske osebne izkaznice
Kot številni državljani, ki so po 28. marcu prejeli novo elektronsko osebno izkaznico, sem tudi sam pred kratkim prejel pismo z geslom za aktivacijo osebne izkaznice in preveril delovanje novega sistema. V nadaljevanju opisujem postopek aktivacije, kompatibilnost s čitalniki ter možnosti uporabe nove osebne izkaznice…
Beri dalje
Sep
15
2022
Formati branja ID kod RFID čipov in nasveti za pretvorbo
Za potrebe identifikacije oseb ali predmetov, zelo pogosto uporabljamo identifikacijske številke, ki so zapisane v RFID čipu. Te kode so shranjene v dvojiški oz. binarni obliki (BIN), torej v obliki enic in ničel. Ko čip preberemo, običajno vidimo na zaslonu desetiško (DEC) ali šestnajstiško (HEX) vrednost. Čitalniki lahko isti zapis interpretirajo na različne načine oziroma, ga pred prikazom na zaslonu še dodatno obdelajo, tako, da obrnejo zaporedje bitov ali bajtov ali obrnejo hkrati zaporedje bitov ter bajtov.  V tem članku razlagamo o tem kako si lahko pomagate, če se prikazana vrednost, ki jo poda čitalnik ne ujema s kodami, v sistemu ali tabeli, in podajamo razlago kako berejo ID kodo Mifare, NFC in 125kHz čitalniki.
Beri dalje
Avg
20
2022
Vse kar morate vedeti o NFC nalepkah
Vas zanima kaj so NFC nalepke, katere čipe lahko vsebujejo in zakaj se uporabljajo? Se sprašujete, če lahko kupite NFC nalepko in z njo plačujete v trgovini? Vas zanima, če jo lahko NFC nalepite na telefon, se jo da skopirati? Vse to smo povzeli v spodnjem članku...
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?