Domov / Čitalniki / Komplet Nuki Smart Lock 3.0 Pro in tipkovnica Nuki Keypad

Komplet Nuki Smart Lock 3.0 Pro in tipkovnica Nuki Keypad
(ID artikla: 3513)

POSEBNA PONUDBA
Za vas smo pripravili posebno ponudbo, ki zajema pametno ključavnico in brezžično tipkovnico enega izmeh vodilnih proizvajalcev pametnih ključavnic z možnostno naknadne vgradnje, avstijskega podjetja Nuki.

Nuki Smart Lock 3.0. pro je zadnja generacija pametne ključavnice, ki se namesti na notranjo stran vrat in z vrtenjem ključa odklepa ali zaklepa vrata.

Primerna je za uporabo z vrati, ki imajo kljuko na obeh straneh, z vrati, ki imajo zunaj bunko ali potegalo ter z vrati, ki imajo bolj dovršene mehanizme z večtočkovnim odklepanjem. 

Pametne ključavnice Nuki so zelo pogosta izbira ponudnikov nastavnitvenih kapacitet, kot so apartmaji, manjši hoteli, sobe in omogočajo integracijo z AirBnB in drugimi platformami.

Idealne so tudi za domačo uporabo in bodo poskrbele, da bo vaš dom vedno varno zaklenjen, da vaši otroci ne bodo nikoli izgubili ključa pa tudi, da se sami ne boste nikoli več zaklenili ven.

Ta pametna ključavnica se napaja preko baterijskega akumulatorja, ki ob normalni uporabi zdrži približno 6 mesecev, vsebuje pa tudi napredni mehanizem, ki vas pravočasno opozori, da je potrebno akumulator napolniti.

Ta komplet vsebuje tudi brezžično tipkovnico za vpis PIN kode Nuki Keypad, ki vam omogoči hitri vstop s 6-mestno PIN kodo in zaklepanje vrat, ko greste ven brez ključa ali telefona.

Montaža pametne ključavnice in tipkovnice ne zahteva vrtanja in vse povezave med moduli so brezžične.

Pametne ključavnice Nuki Smart Lock 3.0 Pro so na voljo v črni ali beli barvi, brezžične tipkovnice Nuki Keypad pa le v črni barvi.

Podjetje Nuki odlikuje izjemno intuitivna in dovršena mobilna aplikacija s katero lahko odklepamo in zaklepamo vrata, upravljamo delovanje ključavnice, dodajamo nove uporabnike, kreiramo PIN kode, imamo vpogled nad obiski in še marsikaj.

Nuki aplikacijo lahko uporabljate na vseh vodilnih platformah (iPhone, Android, Huawei) in omogoča integracijo s sistemi pametnega doma, kot je Apple Homekit, Amazon Alexa, Google Asistant in še mnogo drugih.

Oglejte si tudi nekaj praktičnih nasvetov za namestitev ključavnice, ki jih podajamo v nadaljevanju...

Našim strankam brezplačno pomagamo, če imajo kakšno težavo z nastavitvami ter poskrbimo za nadomestitev ključavnice v primeru okvare.

Za naročilo ali ponudbo pišite na info@mave.si ali pokličite 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

Možen je tudi osebni prevzem pri nas na naslovu Pod jezom 40, Ljubljana (Vrhovci nasproti gostilne Pečarič)
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:

OPIS

Pametna ključavnica Nuki Smart Lock 3.0. Pro vsebuje elektromotorni mehanizem, ki se ga namesti na cilinder, na notranji strani vrat in vam omogoča elektronsko odklepanje, odpiranje ali zaklepanje vrat. 

Primerna je namestitev na večino vrat s standardnim euro cilindrom, vključno v najbolj varnimi vrati z večtočkovnim zaklepanjem, ter za uporabo z vrati, ki imajo na zunanji strani potegalo ali bunko. 

Pogoj za dobro delovanje pametne ključavnice je le ta, da poteka odklepanje in zaklepanje vrat lepo gladko in ne zahteva privzdiganja kljuke ali vrat.

Brezžična PIN tipkovnica Nuki Keypad omogoča hitri vstop s 6-mestno PIN kodo in zaklepanje vrat, ko greste ven brez ključa ali telefona.

Montaža pametne ključavnice in tipkovnice je izjemno preprosta in ne zahteva vrtanja in nobenih dodatnih električnih povezav. V primeru, demontaže te rešitve, se na vratih in okvirju nič ne pozna.

Ena izmed prednosti proizvajalca Nuki je ta, da ponuja številne module, s katerimi lahko vašo uporabniško izkušnjo še izpopolnite.

Zanimiv je modul Door Sensor, ki nam pove, če so vrata slučajno ostala odprta, Nuki Fob, ki je ključ v obliki obeska in še mnogo drugih. 

Vse Nuki komponente si lahko ogledate tukaj:
https://www.mave.si/citalniki.html#p=417

Nekaj praktičnih nasvetov za montažo pametne ključavnice Nuki

Pred nakupom pametne ključavnice predlagamo, da preverite, če vaša cilindrična ključavnica omogoča odklepanje vrat iz zunanje strani, ko je iz notranje strani vstavljen ključ.

Če vaš cilinder to omogoča, boste imeli zagotovljeno možnost zasilnega vstopa v primeru okvare, sicer pa vam lahko pomagamo pri dobavi ustreznega cilindra in zamenjavi.

Priporočamo, da pametno ključavnico privijačite na cilinder. Uporaba samolepilne ploščice je primerna le če z nečim podložite pametno ključavnico, da dobite čim večjo stično površino. Površina okoli okrogle rozete je običajno zelo majhna in taka rešitev ni dolgoročna.  

Celotni postopek namestitve je lepo prikazan tukaj:
https://www.youtube.com/watch?v=rzG-G9zsQms

Za naročilo ali ponudbo pišite na info@mave.si ali pokličite 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

Možen je tudi osebni prevzem pri nas na naslovu Pod jezom 40, Ljubljana (Vrhovci nasproti gostilne Pečarič)

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Dec
29
2022
Digitalizacija poslovanja z NFC čipi in čitalnikom SYRIS RD300-H1-G
Ko delamo digitalizacijo poslovanja, potrebujemo mehanizme za hitro identifikacijo predmetov ali oseb in to lahko naredimo z uporabo brezstične tehnologije RFID ali NFC. Brezstični čipi vsebujejo ID številko in nekaj spomina, čitalniki lahko preberejo identifikacijsko številko čipa ali vpis vsebine v spominu čipa in izvedejo določeno funkcijo.

Najbolj preprost način delovanja čitalnika je ta, da preberejo ID številko čipa in jo prikažejo na zaslonu računalnika ali druge naprave. Če ste v Excelovi tabeli, se bo ID številka čipa pojavila v določeni celici in po branju se bo pozicija samodejno prestavila na naslednjo celico. Tak način delovanja imenujemo simulacija tipkovnice ali Keyboard Emulator, obstajajo pa še drugi načini delovanja čitalnikov in so opisani v nadaljevanju.
Beri dalje
Okt
18
2022
Čitalniki in napotki za aktivacijo nove elektronske osebne izkaznice
Kot številni državljani, ki so po 28. marcu prejeli novo elektronsko osebno izkaznico, sem tudi sam pred kratkim prejel pismo z geslom za aktivacijo osebne izkaznice in preveril delovanje novega sistema. V nadaljevanju opisujem postopek aktivacije, kompatibilnost s čitalniki ter možnosti uporabe nove osebne izkaznice…
Beri dalje
Sep
15
2022
Formati branja ID kod RFID čipov in nasveti za pretvorbo
Za potrebe identifikacije oseb ali predmetov, zelo pogosto uporabljamo identifikacijske številke, ki so zapisane v RFID čipu. Te kode so shranjene v dvojiški oz. binarni obliki (BIN), torej v obliki enic in ničel. Ko čip preberemo, običajno vidimo na zaslonu desetiško (DEC) ali šestnajstiško (HEX) vrednost. Čitalniki lahko isti zapis interpretirajo na različne načine oziroma, ga pred prikazom na zaslonu še dodatno obdelajo, tako, da obrnejo zaporedje bitov ali bajtov ali obrnejo hkrati zaporedje bitov ter bajtov.  V tem članku razlagamo o tem kako si lahko pomagate, če se prikazana vrednost, ki jo poda čitalnik ne ujema s kodami, v sistemu ali tabeli, in podajamo razlago kako berejo ID kodo Mifare, NFC in 125kHz čitalniki.
Beri dalje
Avg
20
2022
Vse kar morate vedeti o NFC nalepkah
Vas zanima kaj so NFC nalepke, katere čipe lahko vsebujejo in zakaj se uporabljajo? Se sprašujete, če lahko kupite NFC nalepko in z njo plačujete v trgovini? Vas zanima, če jo lahko NFC nalepite na telefon, se jo da skopirati? Vse to smo povzeli v spodnjem članku...
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?