Domov / Čitalniki / Komplet Nuki Smart Lock 3.0 Pro in tipkovnica Nuki Keypad

Komplet Nuki Smart Lock 3.0 Pro in tipkovnica Nuki Keypad
(ID artikla: 3513)

POSEBNA PONUDBA
Za vas smo pripravili posebno ponudbo, ki zajema pametno ključavnico in brezžično tipkovnico enega izmeh vodilnih proizvajalcev pametnih ključavnic z možnostno naknadne vgradnje, avstijskega podjetja Nuki.

Nuki Smart Lock 3.0. pro je zadnja generacija pametne ključavnice, ki se namesti na notranjo stran vrat in z vrtenjem ključa odklepa ali zaklepa vrata.

Primerna je za uporabo z vrati, ki imajo kljuko na obeh straneh, z vrati, ki imajo zunaj bunko ali potegalo ter z vrati, ki imajo bolj dovršene mehanizme z večtočkovnim odklepanjem. 

Pametne ključavnice Nuki so zelo pogosta izbira ponudnikov nastavnitvenih kapacitet, kot so apartmaji, manjši hoteli, sobe in omogočajo integracijo z AirBnB in drugimi platformami.

Idealne so tudi za domačo uporabo in bodo poskrbele, da bo vaš dom vedno varno zaklenjen, da vaši otroci ne bodo nikoli izgubili ključa pa tudi, da se sami ne boste nikoli več zaklenili ven.

Ta pametna ključavnica se napaja preko baterijskega akumulatorja, ki ob normalni uporabi zdrži približno 6 mesecev, vsebuje pa tudi napredni mehanizem, ki vas pravočasno opozori, da je potrebno akumulator napolniti.

Ta komplet vsebuje tudi brezžično tipkovnico za vpis PIN kode Nuki Keypad, ki vam omogoči hitri vstop s 6-mestno PIN kodo in zaklepanje vrat, ko greste ven brez ključa ali telefona.

Montaža pametne ključavnice in tipkovnice ne zahteva vrtanja in vse povezave med moduli so brezžične.

Pametne ključavnice Nuki Smart Lock 3.0 Pro so na voljo v črni ali beli barvi, brezžične tipkovnice Nuki Keypad pa le v črni barvi.

Podjetje Nuki odlikuje izjemno intuitivna in dovršena mobilna aplikacija s katero lahko odklepamo in zaklepamo vrata, upravljamo delovanje ključavnice, dodajamo nove uporabnike, kreiramo PIN kode, imamo vpogled nad obiski in še marsikaj.

Nuki aplikacijo lahko uporabljate na vseh vodilnih platformah (iPhone, Android, Huawei) in omogoča integracijo s sistemi pametnega doma, kot je Apple Homekit, Amazon Alexa, Google Asistant in še mnogo drugih.

Oglejte si tudi nekaj praktičnih nasvetov za namestitev ključavnice, ki jih podajamo v nadaljevanju...

Našim strankam brezplačno pomagamo, če imajo kakšno težavo z nastavitvami ter poskrbimo za nadomestitev ključavnice v primeru okvare.

Za naročilo ali ponudbo pišite na info@mave.si ali pokličite 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

Možen je tudi osebni prevzem pri nas na naslovu Pod jezom 40, Ljubljana (Vrhovci nasproti gostilne Pečarič)
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:

OPIS

Pametna ključavnica Nuki Smart Lock 3.0. Pro vsebuje elektromotorni mehanizem, ki se ga namesti na cilinder, na notranji strani vrat in vam omogoča elektronsko odklepanje, odpiranje ali zaklepanje vrat. 

Primerna je namestitev na večino vrat s standardnim euro cilindrom, vključno v najbolj varnimi vrati z večtočkovnim zaklepanjem, ter za uporabo z vrati, ki imajo na zunanji strani potegalo ali bunko. 

Pogoj za dobro delovanje pametne ključavnice je le ta, da poteka odklepanje in zaklepanje vrat lepo gladko in ne zahteva privzdiganja kljuke ali vrat.

Brezžična PIN tipkovnica Nuki Keypad omogoča hitri vstop s 6-mestno PIN kodo in zaklepanje vrat, ko greste ven brez ključa ali telefona.

Montaža pametne ključavnice in tipkovnice je izjemno preprosta in ne zahteva vrtanja in nobenih dodatnih električnih povezav. V primeru, demontaže te rešitve, se na vratih in okvirju nič ne pozna.

Ena izmed prednosti proizvajalca Nuki je ta, da ponuja številne module, s katerimi lahko vašo uporabniško izkušnjo še izpopolnite.

Zanimiv je modul Door Sensor, ki nam pove, če so vrata slučajno ostala odprta, Nuki Fob, ki je ključ v obliki obeska in še mnogo drugih. 

Vse Nuki komponente si lahko ogledate tukaj:
https://www.mave.si/citalniki.html#p=417

Nekaj praktičnih nasvetov za montažo pametne ključavnice Nuki

Pred nakupom pametne ključavnice predlagamo, da preverite, če vaša cilindrična ključavnica omogoča odklepanje vrat iz zunanje strani, ko je iz notranje strani vstavljen ključ.

Če vaš cilinder to omogoča, boste imeli zagotovljeno možnost zasilnega vstopa v primeru okvare, sicer pa vam lahko pomagamo pri dobavi ustreznega cilindra in zamenjavi.

Priporočamo, da pametno ključavnico privijačite na cilinder. Uporaba samolepilne ploščice je primerna le če z nečim podložite pametno ključavnico, da dobite čim večjo stično površino. Površina okoli okrogle rozete je običajno zelo majhna in taka rešitev ni dolgoročna.  

Celotni postopek namestitve je lepo prikazan tukaj:
https://www.youtube.com/watch?v=rzG-G9zsQms

Za naročilo ali ponudbo pišite na info@mave.si ali pokličite 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

Možen je tudi osebni prevzem pri nas na naslovu Pod jezom 40, Ljubljana (Vrhovci nasproti gostilne Pečarič)

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje
Dec
29
2022
Digitalizacija poslovanja z NFC čipi in čitalnikom SYRIS RD300-H1-G
Ko delamo digitalizacijo poslovanja, potrebujemo mehanizme za hitro identifikacijo predmetov ali oseb in to lahko naredimo z uporabo brezstične tehnologije RFID ali NFC. Brezstični čipi vsebujejo ID številko in nekaj spomina, čitalniki lahko preberejo identifikacijsko številko čipa ali vpis vsebine v spominu čipa in izvedejo določeno funkcijo.

Najbolj preprost način delovanja čitalnika je ta, da preberejo ID številko čipa in jo prikažejo na zaslonu računalnika ali druge naprave. Če ste v Excelovi tabeli, se bo ID številka čipa pojavila v določeni celici in po branju se bo pozicija samodejno prestavila na naslednjo celico. Tak način delovanja imenujemo simulacija tipkovnice ali Keyboard Emulator, obstajajo pa še drugi načini delovanja čitalnikov in so opisani v nadaljevanju.
Beri dalje
Okt
18
2022
Čitalniki in napotki za aktivacijo nove elektronske osebne izkaznice
Kot številni državljani, ki so po 28. marcu prejeli novo elektronsko osebno izkaznico, sem tudi sam pred kratkim prejel pismo z geslom za aktivacijo osebne izkaznice in preveril delovanje novega sistema. V nadaljevanju opisujem postopek aktivacije, kompatibilnost s čitalniki ter možnosti uporabe nove osebne izkaznice…
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?