Domov / Čitalniki / Komplet Nuki Smart Lock 3.0 Pro in tipkovnica Nuki Keypad

Komplet Nuki Smart Lock 3.0 Pro in tipkovnica Nuki Keypad
(ID artikla: 3513)

Pametne ključavnice Nuki verzije 3.0. so zamenjale ključavnice verzije 4.0. in za ponudbo nam pošljite povpraševanje.

V primeru naročila kompleta s tipkovnico ali drugimi dodatki vam bomo pripravili posebno ponudbo.

Našim strankam brezplačno pomagamo, če imajo kakšno težavo z nastavitvami aplikacije ter poskrbimo za hitro nadomestitev ključavnice v primeru okvare.

Povpraševanje lahko oddate preko spletnega obrazca, na info@mave.si ali pa nas pokličite na 041 884 124.

Možen je tudi osebni prevzem pri nas na naslovu Pod jezom 40, Ljubljana (Vrhovci nasproti gostilne Pečarič)
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:

OPIS

Pametne ključavnice Nuki verzije 3.0. niso več dobavljive in sedaj so na voljo le še pametne ključavnice nove generacije:

https://www.mave.si/citalniki/pametna-kljucavnica-nuki-smart-lock-4-0.html


Pametna ključavnica Nuki Smart Lock 3.0. Pro vsebuje elektromotorni mehanizem, ki se ga namesti na cilinder, na notranji strani vrat in vam omogoča elektronsko odklepanje, odpiranje ali zaklepanje vrat. 

Primerna je namestitev na večino vrat s standardnim euro cilindrom, vključno v najbolj varnimi vrati z večtočkovnim zaklepanjem, ter za uporabo z vrati, ki imajo na zunanji strani potegalo ali bunko. 

Pogoj za dobro delovanje pametne ključavnice je le ta, da poteka odklepanje in zaklepanje vrat lepo gladko in ne zahteva privzdiganja kljuke ali vrat.

Brezžična PIN tipkovnica Nuki Keypad omogoča hitri vstop s 6-mestno PIN kodo in zaklepanje vrat, ko greste ven brez ključa ali telefona.

Montaža pametne ključavnice in tipkovnice je izjemno preprosta in ne zahteva vrtanja in nobenih dodatnih električnih povezav. V primeru, demontaže te rešitve, se na vratih in okvirju nič ne pozna.

Ena izmed prednosti proizvajalca Nuki je ta, da ponuja številne module, s katerimi lahko vašo uporabniško izkušnjo še izpopolnite.

Zanimiv je modul Door Sensor, ki nam pove, če so vrata slučajno ostala odprta, Nuki Fob, ki je ključ v obliki obeska in še mnogo drugih. 

Vse Nuki komponente si lahko ogledate tukaj:
https://www.mave.si/citalniki.html#p=417

Nekaj praktičnih nasvetov za montažo pametne ključavnice Nuki

Pred nakupom pametne ključavnice predlagamo, da preverite, če vaša cilindrična ključavnica omogoča odklepanje vrat iz zunanje strani, ko je iz notranje strani vstavljen ključ.

Če vaš cilinder to omogoča, boste imeli zagotovljeno možnost zasilnega vstopa v primeru okvare, sicer pa vam lahko pomagamo pri dobavi ustreznega cilindra in zamenjavi.

Priporočamo, da pametno ključavnico privijačite na cilinder. Uporaba samolepilne ploščice je primerna le če z nečim podložite pametno ključavnico, da dobite čim večjo stično površino. Površina okoli okrogle rozete je običajno zelo majhna in taka rešitev ni dolgoročna.  

Celotni postopek namestitve je lepo prikazan tukaj:
https://www.youtube.com/watch?v=rzG-G9zsQms


Pametne ključavnice Nuki verzije 3.0. niso več dobavljive in sedaj so na voljo le še pametne ključavnice nove generacije:

https://www.mave.si/citalniki/pametna-kljucavnica-nuki-smart-lock-4-0.html

Za naročilo ali ponudbo pišite na info@mave.si ali pokličite 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?