Domov / Čitalniki / Komplet Ekey Uno in Nuki Combo 2.0 za odklepanje vhodnih vrat iz poljubne lokacije

Komplet Ekey Uno in Nuki Combo 2.0 za odklepanje vhodnih vrat iz poljubne lokacije
(ID artikla: 3259)

ODLIČEN ZA DOM
Sodobna rešitev za odklepanje vrat s prstnimi odtisi, mobilnim telefonom ali pametno uro. Rešitev tvori brezžični modul za zajem prstnih odtisov, elektromotorni mehanizem za odklepanje vrat, vmesnik za povezavo ključavnice na internet in senzor za preverjanje, če so vrata zaprta. Sistem je zelo varen in zanesljiv. Montaža je preprosta, saj je povezava med moduli brezžična. S telefonom in pametno uro lahko odklepate vrata tudi na daljavo iz poljubne lokacije.
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:

OPIS

Komplet Ekey Uno in Nuki Combo 2.0  je primeren za odklepanje domačih vrat in je kompatibilen z večino standardnih ključavnic, tako na navadnih, kot tudi na protivlomnih vratih.

Modul za zajem prstnih odtisov proizvaja priznani avstrijski proizvajalec ekey, elektromotorni mehanizem pa je produkt pravtako avstrijskega podjetja Nuki.

Namestitev kompleta je preprosta. Na zunanjo stran vhoda se pritrdi brezžičnimodul za zajem prstnih odtisov. Elektromotorni mehanizem za odklepanje vrat se namesti na obstoječo ključavnico na notranji strani vrat in vrata odklene tako, da zavrti obstoječi ključ.

Včasih predstavlja še največji izziv dejstvo, da navadne ključavnice ne omogočajo, da sta naenkrat vtaknjena dva ključa in zato predlagamo zamenjavo cilindra s takim, ki to omogoča.  

Rešitev sestavljajo naslednje komponente:
- ekey uno - brezžični modul za branje prstnih odtisov z akumulatorskim napajanjem
- Nuki elektromotorni mehanizem za odklepanje vrat
- Nuki Bridge vmesnik za odklepanje iz poljubne lokacije preko interneta

Prikaz povezave klučavnice in mobilnega telefona pa tukaj: https://youtu.be/vDMCsxA-iFI

Za več informacij nas pokličite ali pišite na info@mave.si

Če vam predstavla montaža sistema prevelik izziv, nas pokličite. Sodelujemo z monterji iz cele Slovenije. Montaža ni vključena v ceni in bo obračunana naknadno.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
25
2021
Digitalna vizitka - poslovno darilo, ki ga lahko pošiljate tudi po pošti
V tem članku vam predstavljamo idejo za uporabno poslovno darilo - Digitalno poslovno vizitko.  Z digitalno vizitko hitro in brezstično prenesemo svoje kontaktne podatke v telefonski imenik svojih novih prijateljev ali poslovnih partnerjev. 

Digitalna vizitka je plastična kartica, ki vsebuje NFC čip v katerega prejemnik s telefonom vpiše svoje kontaktne podatke in ko spozna novega prijatelja ali poslovnega partnerja, lahko brezstično in hitro prenese svoje kontaktne podatke v prijateljev telefon. 
Beri dalje
Sep
07
2021
Najpogostejši RFID / NFC čipi za varno identifikacijo uporabnikov in plačevanje
Ali načrtujete NFC  aplikacije, ki zahtevajo varne izmenjavo podatkov? Želite uporabiti NFC čip za plačevanje ali zbiranje točk? Spoznajte najbolj priljubljene NFC čipe tipa 4 in v katerih oblikah so na voljo?

V tem članku vam bomo predstavili različne oblike RFID / NFC transponderjev s čipom MIFARE DESFire ter razlike med tremi generacijami čipov MIFARE DESFire EV1, EV2 in EV3.
Beri dalje
Avg
09
2021
Najboljša zamenjava za zelo priljubljeni NFC čitalnik ACR122U
NFC čitalnik ACR122U od proizvajalca ACS (Advanced Card Systems Ltd.) je zelo priljubljen brezkontaktni bralnik in se še vedno uporablja v številnih aplikacijah po vsem svetu. Podpira standard ISO 14443 A/B in je primeren za delo s čipi, MIFARE Classic®, MIFARE Ultralight®, MIFARE® DESFire®, NTAG, FeliCa in drugimi NFC čipi.
Prepoznaven je po svojem belem ohišju in modrem napisu NFC. Ker so se na trgu pojavili številni navidez identični ponaredki čitalnika ACR122U, proizvajalec ACS tega modela čitalnikov ne proizvaja več in številni dobavitelji so že razprodali originalne čitalnike. V tem članku boste izvedeli, katere so najboljše alternative originalnemu čitalniku ACR122U, da bo prehod na novo opremo kar se da enostaven.
 
Beri dalje
Jul
21
2021
Kako izbrati najprimernejši NFC čip za svojo aplikacijo?
NFC transponderji, kot so NFC nalepke, obeski, oznake, kartice in zapestnice, vsebujejo NFC čip in anteno v različnih vrstah ohišij. Obstaja kar pet tipov brezstičnih NFC čipov, ki so skladni z NFC protokol, imajo pa svoje posebne lastnosti. V tem članku bomo pojasnili razlike med NFC čipi, da boste lahko izbrali najprimernejšega za vašo aplikacijo.
 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?