Domov / Čitalniki / Ekey Uno pametna ključavnica za odklepanje domačih vrat

Ekey Uno pametna ključavnica za odklepanje domačih vrat
(ID artikla: 3186)

ODLIČNA ZA DOM
Pametno ključavnico ekey uno se enostavno namesti na obstoječi ključavniški cilinder in odklepa ali odpira vrata namesto vas. Montaža modula z električnim pogonom equiva je izjemno preprosta (vse skupaj vam vzame vam max 15 minut) in ne zahteva vrtanja v vrata. Za odpiranje vrat se uporablja čitalnik prstnih odtisov ekey, ki brezžično komunicira z elektronsko ključavnico. Čitalnik prstnih odtisov se pritrdi na zunanji okvir od vrat ali drugo priročno mesto. Pametna ključavnica ekey uno je odlična rešitev za odklepanje domačih vrat.
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:

OPIS

Obvestilo: Pametna ključavnica ekey je sedaj na razpolago z še bolj izpopoljenim modulom za odklepanje vrat znamke Nuki in novim strankam predlagamo nakup te naprave.

Obiščite spodnjo povezavo in si oglejte številne možnosti za elektronsko odklepanje vaših vrat:

https://www.mave.si/citalniki/nuki-smart-lock-2-0-pametna-kljucavnica-za-odpiranje-vrat.html

Pametna ključavnica ekey uno je nagrajen produkt priznanega avstrijskega proizvajalca ekey, ki je prepoznaven po zanesljivih rešitvah za odpiranje vrat s prstnimi odtisi in nudi kar 5 letno garancijo.

Rešitev sestavljata dva modula in sicer modul z električnim pogonom za odklepanje vrat in modul s prstnim odtisom.

Predstavitveni video si lahko ogledate tukaj: https://youtu.be/bVNygsK_95U

Modul z električnim pogonom eqiva se namesti na ključavnico na notranji strani vrat. V cilinder se vstavi ključ, modul objame cilinder in na vrata se ga pritrdi z dvema samoreznima vijakoma. Modul z električnim pogonom napajajo tri 1,5 V baterije AA, ki so del seta.

Uporaba električnega pogona je primerna le za ključavnice, ki se lepo odklepajo. Če se že s ključem ključavnica težko zaklepa ali je potrebno vrata malo privzdigniti, je potrebno najprej odpraviti te napake in šele nato namestiti ključavnico na električni pogon.

Če želite uporabiti obstoječi cilinder, preverite, če omogoča da sta naenkrat vstavljena dva ključa in da je možno vrata odkleniti z obema ključema. Če tega ne omogoča, lahko daste obstoječi cilinder predelati strokovnjakom ali pa kupite novega. Pametna ključavnica na električni pogon zahteva, da je en kjuč vedno vstavljen. 

Modul s čitalnikom prstnih odtisov ekey se namesti na zunanjo stran vhoda. Modula medseboj komunicirata brezžično in ne zahtevata nobene dodatne žičnate napeljave. Modul s prstnim odtisom vsebuje akumulator in polnilnik.

Po namestitvi mehanskih delov je potrebno namestiti aplikacijo ekey uno na mobilni telefon in dodati uporabnike ter opraviti želene nastavitve.

Povezavi do aplikacije:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=ekey.uno.app

Apple Store https://itunes.apple.com/at/app/ekey-uno/id1454365446?mt=8

Uporabnik lahko odklepa ključavnico tudi z mobilnim telefonom na razdalji 5-10 m (preko Bluetooth tehnologije)

Čitalniki prstnih odtisov ekey so eni izmed najboljših in zanesljivih čitalnikov in so primerni tudi za otroške prste.

Rešitev ekey uno je samostojna rešitev za odpiranje vrat s prstnimi odtisi in ne omogoča uporabe RFID medijev.

Izpostavljene prednosti:

- najvišja stopnja varnosti s patentirano avstrijsko tehnologijo vodilnega podjetja na tem segmentu
- izjemno lahka montaža, brez vrtanja, ali nameščanja dodatnih kablov
- možnost upravljanja uporabnikov in odpiranja vrat preko aplikacije ekey uno
- shranjevanje do 200 prstnih odtisov
- možnost odklepanja z obstoječim ključem
- 5 letna garancija

Če vam predstavla montaža sistema prevelik izziv, nas pokličite. Sodelujemo z monterji iz cele Slovenije. Montaža ni vključena v ceni in bo obračunana naknadno.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
25
2021
Digitalna vizitka - poslovno darilo, ki ga lahko pošiljate tudi po pošti
V tem članku vam predstavljamo idejo za uporabno poslovno darilo - Digitalno poslovno vizitko.  Z digitalno vizitko hitro in brezstično prenesemo svoje kontaktne podatke v telefonski imenik svojih novih prijateljev ali poslovnih partnerjev. 

Digitalna vizitka je plastična kartica, ki vsebuje NFC čip v katerega prejemnik s telefonom vpiše svoje kontaktne podatke in ko spozna novega prijatelja ali poslovnega partnerja, lahko brezstično in hitro prenese svoje kontaktne podatke v prijateljev telefon. 
Beri dalje
Sep
07
2021
Najpogostejši RFID / NFC čipi za varno identifikacijo uporabnikov in plačevanje
Ali načrtujete NFC  aplikacije, ki zahtevajo varne izmenjavo podatkov? Želite uporabiti NFC čip za plačevanje ali zbiranje točk? Spoznajte najbolj priljubljene NFC čipe tipa 4 in v katerih oblikah so na voljo?

V tem članku vam bomo predstavili različne oblike RFID / NFC transponderjev s čipom MIFARE DESFire ter razlike med tremi generacijami čipov MIFARE DESFire EV1, EV2 in EV3.
Beri dalje
Avg
09
2021
Najboljša zamenjava za zelo priljubljeni NFC čitalnik ACR122U
NFC čitalnik ACR122U od proizvajalca ACS (Advanced Card Systems Ltd.) je zelo priljubljen brezkontaktni bralnik in se še vedno uporablja v številnih aplikacijah po vsem svetu. Podpira standard ISO 14443 A/B in je primeren za delo s čipi, MIFARE Classic®, MIFARE Ultralight®, MIFARE® DESFire®, NTAG, FeliCa in drugimi NFC čipi.
Prepoznaven je po svojem belem ohišju in modrem napisu NFC. Ker so se na trgu pojavili številni navidez identični ponaredki čitalnika ACR122U, proizvajalec ACS tega modela čitalnikov ne proizvaja več in številni dobavitelji so že razprodali originalne čitalnike. V tem članku boste izvedeli, katere so najboljše alternative originalnemu čitalniku ACR122U, da bo prehod na novo opremo kar se da enostaven.
 
Beri dalje
Jul
21
2021
Kako izbrati najprimernejši NFC čip za svojo aplikacijo?
NFC transponderji, kot so NFC nalepke, obeski, oznake, kartice in zapestnice, vsebujejo NFC čip in anteno v različnih vrstah ohišij. Obstaja kar pet tipov brezstičnih NFC čipov, ki so skladni z NFC protokol, imajo pa svoje posebne lastnosti. V tem članku bomo pojasnili razlike med NFC čipi, da boste lahko izbrali najprimernejšega za vašo aplikacijo.
 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?