Domov / Čitalniki / Ekey Uno pametna ključavnica za odklepanje domačih vrat

Ekey Uno pametna ključavnica za odklepanje domačih vrat
(ID artikla: 3186)

AKCIJSKA CENA
Pametno ključavnico ekey uno se enostavno namesti na obstoječi ključavniški cilinder in odklepa ali odpira vrata namesto vas. Montaža modula z električnim pogonom equiva je izjemno preprosta (vse skupaj vam vzame vam max 15 minut) in ne zahteva vrtanja v vrata. Za odpiranje vrat se uporablja čitalnik prstnih odtisov ekey, ki brezžično komunicira z elektronsko ključavnico. Čitalnik prstnih odtisov se pritrdi na zunanji okvir od vrat ali drugo priročno mesto. Pametna ključavnica ekey uno je odlična rešitev za odklepanje domačih vrat.
Cena/kos: 271,00 EUR (z DDV 330,62 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni
ID artikla: 3186

Količina:

Skupaj:
271,00 EUR

Skupaj z DDV:
330,62 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

OPIS

Pametna ključavnica ekey uno je nagrajen produkt priznanega avstrijskega proizvajalca ekey, ki je prepoznaven po zanesljivih rešitvah za odpiranje vrat s prstnimi odtisi in nudi kar 5 letno garancijo.

Rešitev sestavljata dva modula in sicer modul z električnim pogonom za odklepanje vrat in modul s prstnim odtisom.

Modul z električnim pogonom eqiva se namesti na ključavnico na notranji strani vrat. V cilinder se vstavi ključ, modul objame cilinder in na vrata se ga pritrdi z dvema samoreznima vijakoma. Modul z električnim pogonom napajajo tri 1,5 V baterije AA, ki so del seta.

Uporaba električnega pogona je primerna le za ključavnice, ki se lepo odklepajo. Če se že s ključem ključavnica težko zaklepa ali je potrebno vrata malo privzdigniti, je potrebno najprej odpraviti te napake in šele nato namestiti ključavnico na električni pogon.

Če želite uporabiti obstoječi cilinder, preverite, če omogoča da sta naenkrat vstavljena dva ključa in da je možno vrata odkleniti z obema ključema. Če tega ne omogoča, lahko daste obstoječi cilinder predelati strokovnjakom ali pa kupite novega. Pametna ključavnica na električni pogon zahteva, da je en kjuč vedno vstavljen. 

Modul s čitalnikom prstnih odtisov ekey se namesti na zunanjo stran vhoda. Modula medseboj komunicirata brezžično in ne zahtevata nobene dodatne žičnate napeljave. Modul s prstnim odtisom vsebuje akumulator in polnilnik.

Po namestitvi mehanskih delov je potrebno namestiti aplikacijo ekey uno na mobilni telefon in dodati uporabnike ter opraviti želene nastavitve.

Povezavi do aplikacije:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=ekey.uno.app

Apple Store https://itunes.apple.com/at/app/ekey-uno/id1454365446?mt=8

Uporabnik lahko odklepa ključavnico tudi z mobilnim telefonom na razdalji 5-10 m (preko Bluetooth tehnologije)

Čitalniki prstnih odtisov ekey so eni izmed najboljših in zanesljivih čitalnikov in so primerni tudi za otroške prste.

Rešitev ekey uno je samostojna rešitev za odpiranje vrat s prstnimi odtisi in ne omogoča uporabe RFID medijev.

Izpostavljene prednosti:

- najvišja stopnja varnosti s patentirano avstrijsko tehnologijo vodilnega podjetja na tem segmentu
- izjemno lahka montaža, brez vrtanja, ali nameščanja dodatnih kablov
- možnost upravljanja uporabnikov in odpiranja vrat preko aplikacije ekey uno
- shranjevanje do 200 prstnih odtisov
- možnost odklepanja z obstoječim ključem
- 5 letna garancija

 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
19
2020
Kaj so brezstične ali RFID kartice?
RFID kartice so plastične kartice standardnih dimenzij, kot bančne kartice (86x54x0,85 mm) ter v notranjosti vsebujejo brezstični RFID čip in anteno. RFID tehnologija (Radio-frequency identification) se nenehno razvija in vsako leto se pojavljajo nove vrste čipov...
Beri dalje
Sep
16
2020
Ali lahko mobilni telefon simulira ali skopira RFID ali NFC čip?
Številni kupci nas sprašujejo, če lahko telefon, ki ima NFC tehnologijo simulira čip v kartici in če lahko s telefonom skopirajo vsebino kartice in uporabljajo telefon namesto kartice, a zadeva je žal malo bolj kompleksna kot se zdi na prvi pogled... 
Beri dalje
Avg
10
2020
Kontrola dostopa s čipi, prstnimi odtisi, PIN kodo
Na trgu je na razpolago veliko različnih naprav za kontrolo dostopa, ki se med seboj zelo razlikujejo po ceni in po načinu delovanja. Ene naprave uporabljajo za identifikacijo pametne kartice, druge PIN kodo, tretje prstni odtis...
Beri dalje
Jul
27
2020
RFID oznake oz. RFID tagi in primerjava s QR kodo
RFID oznake (angl. RFID tag) so RFID mediji, ki vsebujejo RFID čip, anteno ter določeno ohišje iz umetne mase. Najpogosteje uporabljeni materiali za RFID oznake so: PVC, ABS, PPS, PCB, silikon, steklo in drugi.

Iz PVC-ja so običajno izdelani RFID diski premera od 13 do 80 mm ter debeline približno 1 mm. RFID Oznake iz ABS in silikona se uporablja...
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?