Domov / Čitalniki / Ekey Uno pametna ključavnica za odklepanje domačih vrat

Ekey Uno pametna ključavnica za odklepanje domačih vrat
(ID artikla: 3186)

ODLIČNA ZA DOM
Pametno ključavnico ekey uno se enostavno namesti na obstoječi ključavniški cilinder in odklepa ali odpira vrata namesto vas. Montaža modula z električnim pogonom equiva je izjemno preprosta (vse skupaj vam vzame vam max 15 minut) in ne zahteva vrtanja v vrata. Za odpiranje vrat se uporablja čitalnik prstnih odtisov ekey, ki brezžično komunicira z elektronsko ključavnico. Čitalnik prstnih odtisov se pritrdi na zunanji okvir od vrat ali drugo priročno mesto. Pametna ključavnica ekey uno je odlična rešitev za odklepanje domačih vrat.
Cena/kos: 271,00 EUR (z DDV 330,62 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Variacije:

(ID artikla: )
ID artikla: 3186

Količina:

Skupaj:
271,00 EUR

Skupaj z DDV:
330,62 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

OPIS

Pametna ključavnica ekey uno je nagrajen produkt priznanega avstrijskega proizvajalca ekey, ki je prepoznaven po zanesljivih rešitvah za odpiranje vrat s prstnimi odtisi in nudi kar 5 letno garancijo.

Rešitev sestavljata dva modula in sicer modul z električnim pogonom za odklepanje vrat in modul s prstnim odtisom.

Predstavitveni video si lahko ogledate tukaj: https://youtu.be/bVNygsK_95U

Modul z električnim pogonom eqiva se namesti na ključavnico na notranji strani vrat. V cilinder se vstavi ključ, modul objame cilinder in na vrata se ga pritrdi z dvema samoreznima vijakoma. Modul z električnim pogonom napajajo tri 1,5 V baterije AA, ki so del seta.

Uporaba električnega pogona je primerna le za ključavnice, ki se lepo odklepajo. Če se že s ključem ključavnica težko zaklepa ali je potrebno vrata malo privzdigniti, je potrebno najprej odpraviti te napake in šele nato namestiti ključavnico na električni pogon.

Če želite uporabiti obstoječi cilinder, preverite, če omogoča da sta naenkrat vstavljena dva ključa in da je možno vrata odkleniti z obema ključema. Če tega ne omogoča, lahko daste obstoječi cilinder predelati strokovnjakom ali pa kupite novega. Pametna ključavnica na električni pogon zahteva, da je en kjuč vedno vstavljen. 

Modul s čitalnikom prstnih odtisov ekey se namesti na zunanjo stran vhoda. Modula medseboj komunicirata brezžično in ne zahtevata nobene dodatne žičnate napeljave. Modul s prstnim odtisom vsebuje akumulator in polnilnik.

Po namestitvi mehanskih delov je potrebno namestiti aplikacijo ekey uno na mobilni telefon in dodati uporabnike ter opraviti želene nastavitve.

Povezavi do aplikacije:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=ekey.uno.app

Apple Store https://itunes.apple.com/at/app/ekey-uno/id1454365446?mt=8

Uporabnik lahko odklepa ključavnico tudi z mobilnim telefonom na razdalji 5-10 m (preko Bluetooth tehnologije)

Čitalniki prstnih odtisov ekey so eni izmed najboljših in zanesljivih čitalnikov in so primerni tudi za otroške prste.

Rešitev ekey uno je samostojna rešitev za odpiranje vrat s prstnimi odtisi in ne omogoča uporabe RFID medijev.

Izpostavljene prednosti:

- najvišja stopnja varnosti s patentirano avstrijsko tehnologijo vodilnega podjetja na tem segmentu
- izjemno lahka montaža, brez vrtanja, ali nameščanja dodatnih kablov
- možnost upravljanja uporabnikov in odpiranja vrat preko aplikacije ekey uno
- shranjevanje do 200 prstnih odtisov
- možnost odklepanja z obstoječim ključem
- 5 letna garancija

Če vam predstavla montaža sistema prevelik izziv, nas pokličite. Sodelujemo z monterji iz cele Slovenije. Montaža ni vključena v ceni in bo obračunana naknadno.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Jan
18
2021
Potrebujete potisk plastičnih kartic z brezstičnim čipom?
Tisk na plastične kartice in kartice z brezstičnimi čipi (RFID in NFC) spada v posebno kategorijo in običajne tiskarne niso specializirane za tovrstni potisk. Za potisk kartic, lahko kupite kartični tiskalnik ali pa to nalogo zaupate specializiranemu podjetju. Spodaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo koristili v obeh primerih. 

 
Beri dalje
Dec
10
2020
7 primerov za pravo izbiro naprav za kontrolo dostopa
Klasične ključe in ključavnice postopoma zamenjujejo elektronski ključi, ki jih hranimo v obliki RFID kartice, obeska, v mobilnih telefonih, prstnih odtisih...

Za dobro izbiro primerne rešitve za elektronsko kontrolo dostopa je potrebno dobro poznavanje računalniškega področja, kartičnih tehnologij in ključavničarskega področja. V tem članku smo pripravili nekaj konkretnih predlogov rešitev za različna področja uporabe.

 
Beri dalje
Nov
12
2020
7 najpogostejših razlogov zakaj RFID čitalnik ne bere čipov
V preko 10 letih delovanja na področju RFID tehnologije smo svojim strankam pomagali rešiti številne težave in spodaj je opisanih 7 napogostejših razlogov za nedelovanje RFID  čipov ali čitalnikov. Če potrebujete strokovni nasvet, smo na razpolago na info@mave.si ali na telefonu 041 884 124.

 
Beri dalje
Okt
19
2020
Kaj so brezstične ali RFID kartice?
RFID kartice so plastične kartice standardnih dimenzij, kot bančne kartice (86x54x0,85 mm) ter v notranjosti vsebujejo brezstični RFID čip in anteno. RFID tehnologija (Radio-frequency identification) se nenehno razvija in vsako leto se pojavljajo nove vrste čipov...
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?