Domov / Čitalniki / Čitalnik pametnih kartic ACR39U

Čitalnik pametnih kartic ACR39U
(ID artikla: 1113)

Prenos dokumentov:
ACR39U je čitalnik za pametne kartice s kontaktnim čipom, kot so kartice za cerifikate, bančne kartice in druge. Ti čitallniki podpirajo PC/SC in CCID protokole in so primerne za uporabo na operacijskih sistemih Windows, Linux, Android in Mac. Na razpolago je model s standardnim USB priključkom za na računalnik ali model z USB-C priključkom za na tablice in telefone.
Cena/kos: 28,00 EUR (z DDV 34,16 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Model:

(ID artikla: A3)
ID artikla: 1113

Količina:

Skupaj:
28,00 EUR

Skupaj z DDV:
34,16 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

OPIS

Čitalnik ACR39U je preprost USB čitalnik kartic s kontaktnim čipom.


Odlikuje ga priročno ohišje, LED dioda in preprosta uporaba. Ima dolgo življensko dobo (100.000 ciklov vstavljanja kartic).

Certificiran je tudi za EMV 2000 Level 1, PBOC in zato je še posebej primeren za uporabo v aplikacijah kot so e-Uprava, e-Banking, za kriptiranje podatkov, ipd.

Bere večino mikroprocesorskih kartic in spominske kartice kompatibilne s standardom ISO 7816 (A,B,C).  
 
 Proizvajalec:   ACS
 Naziv izdelka:  ACR39U-U1 z USB priključkom
ACR39U-UF z USB-C priključkom
 RF protokol: Podpira ISO 7816 Class A, B, and C (5 V, 3 V, 1.8 V)
Podpira CAC
Podpira SIPRNET Card
Podpira J-LIS Card
Podpira microprocessorske kartice z T=0 or T=1 protokomol
Podpira spominske kartice
Podpira PPS (Protocol and Parameters Selection)
Vsebuje zaščito pred kratkim stikom
 CLK Frekvenca:  4.8 MHz
 Vmesnik:  USB 2.0
 Dimenzije:
72 x 69 x 14,5 mm        


Gonilniki se nahajajo na straneh od proizvajalca: https://www.acs.com.hk/en/products/302/acr39u-smart-card-reader/

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Sep
07
2021
Najpogostejši RFID / NFC čipi za varno identifikacijo uporabnikov in plačevanje
Ali načrtujete NFC  aplikacije, ki zahtevajo varne izmenjavo podatkov? Želite uporabiti NFC čip za plačevanje ali zbiranje točk? Spoznajte najbolj priljubljene NFC čipe tipa 4 in v katerih oblikah so na voljo?

V tem članku vam bomo predstavili različne oblike RFID / NFC transponderjev s čipom MIFARE DESFire ter razlike med tremi generacijami čipov MIFARE DESFire EV1, EV2 in EV3.
Beri dalje
Avg
09
2021
Najboljša zamenjava za zelo priljubljeni NFC čitalnik ACR122U
NFC čitalnik ACR122U od proizvajalca ACS (Advanced Card Systems Ltd.) je zelo priljubljen brezkontaktni bralnik in se še vedno uporablja v številnih aplikacijah po vsem svetu. Podpira standard ISO 14443 A/B in je primeren za delo s čipi, MIFARE Classic®, MIFARE Ultralight®, MIFARE® DESFire®, NTAG, FeliCa in drugimi NFC čipi.
Prepoznaven je po svojem belem ohišju in modrem napisu NFC. Ker so se na trgu pojavili številni navidez identični ponaredki čitalnika ACR122U, proizvajalec ACS tega modela čitalnikov ne proizvaja več in številni dobavitelji so že razprodali originalne čitalnike. V tem članku boste izvedeli, katere so najboljše alternative originalnemu čitalniku ACR122U, da bo prehod na novo opremo kar se da enostaven.
 
Beri dalje
Jul
21
2021
Kako izbrati najprimernejši NFC čip za svojo aplikacijo?
NFC transponderji, kot so NFC nalepke, obeski, oznake, kartice in zapestnice, vsebujejo NFC čip in anteno v različnih vrstah ohišij. Obstaja kar pet tipov brezstičnih NFC čipov, ki so skladni z NFC protokol, imajo pa svoje posebne lastnosti. V tem članku bomo pojasnili razlike med NFC čipi, da boste lahko izbrali najprimernejšega za vašo aplikacijo.
 
Beri dalje
Jun
02
2021
Tipi RFID čitalnikov, pregled protokolov in komunikacijskih vmesnikov
Mnogi uporabljajo izraz RFID čitalnik, vendar iščejo različne vrste bližinskih naprav, kot so namizni čitalniki pametnih kartic, stenski čitalniki brezstičnih kartic, mobilni čitalniki, NFC kodirniki, NFC bralniki, naprave za nadzor dostopa, rešitve za spremljanje delovnega časa ali celo pametne ključavnice.

Za izbiro primerne naprave je potrebno poznati različne vrste RFID naprav in razlike v delovanju. Velikokrat ima naprava identično ohišje, majhna razlika v oznaki modela naprave pa pomeni, popolnoma drugačen princip delovanja in posledično primernost ali neprimernost za uporabo v želeni aplikaciji. 

Za lažje razumevanje in pomoč pri izbiri ustrezne naprave preberite spodnji članek ali stopite v stik z nami. Pomagali vam bomo razjasniti, katera najbolje ustreza vašim potrebam. Za bolj zapletene projekte ponujamo tudi svetovalne storitve.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?