Domov / Čitalniki / Brezžični čitalnik prstnih odtisov ekey Uno z akumulatorjem

Brezžični čitalnik prstnih odtisov ekey Uno z akumulatorjem
(ID artikla: 3288)

Ta brezžični čitalnik prstnih odtisov se uporablja skupaj z elektronsko ključavnico Nuki Smart lock 3.0 in izbranimi Nuki moduli (PIN tipkovnico, pametnim obeskom, vmesnikom za povezavo na internet)
Cena/kos: 207,38 EUR (z DDV 253,00 EUR)
Status: Ni na zalogi
Dobava: 2-3 dni
ID artikla: 3288

Količina:

Skupaj:
207,38 EUR

Skupaj z DDV:
253,00 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

OPIS

Čitalnik ekey Uno je prava izbira, ko želimo za odklepanje vrat uporabiti namesto navadnih ključev prstne odtise in s tem imamo svoj ključ vedno pri sebi.

Ta čitalnik prstnih odtisov vsebuje akumulator, ki ob redni uporabi zdrži cca. 6 mesecev, polni pa se preko priloženega napajalnika.

Konfiguracija čitalnika se izvede s pomočjo mobilne aplikacije.

Namesti se na zunanjo stran vrat. Na željeno mesto ga lahko prilepite ali privijačite.

Primeren je tako za odrasle prste, kot tudi otroške in jim omogoča brezskrbno igranje brez možnosti, da bi ključ izgubili.  

Čitalnik prstnih odtisov deluje le v kombinaciji z izbrano opremo in je sestavni del celovite rešitve za elektronsko odklepanje vrat.

NUKI SMART LOCK 3.0 Pametna ključavnica za odpiranje vrat

Nuki Bridge Vmesnik za povezavo ključavnice na internet in odklepanje vrat na daljavo

Nuki FOB - Pametni obesek s tipko za enostavno odklepanje

Nuki KEYPAD tipkovnica za PIN kodo

Če imate v bližini 220 V napajanje, lahko izberete tudi čitalnik prstnih odtisov, ki se napaja preko 12 V napajalnika in ne potrebuje akumulatorja.

Čitalnik prstnih odtisov ekey Uno brez akumulatorja

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Jun
03
2022
Plastične kartice za označevanje prtljage - lepo in uporabno darilo za vaše kupce
Kartice za označevanje prtljage so odlično marketinško orodje in zelo uporabno darilo. S tako kartico bo imetnik hitreje prepoznal svojo prtljago na letališču, v primeru izgube prtljage bo le ta hitreje našla svojega lastnika, za vaše podjetje pa so brendirane kartice odlična priložnost za dodatno promocijo vašega podjetja ali vaše blagovne znamke. Izdelamo lahko že od 1 kartice dalje. Oglejte si različne možnosti izvedbe, okvirne dobavne roke ter cene...
Beri dalje
Maj
26
2022
Kako delujejo digitalne poslovne vizitke z NFC čipom in QR kodo in s katerimi telefoni jih lahko uporabimo?
Digitalne poslovne vizitke so plastične kartice v dimenziji bančnih kartic in služijo za hitro izmenjavo vaših kontaktnih podatkov z vašimi novimi kupci, poslovnimi partnerji ali prijatelji.
Vsebina vizitke je lahko shranjena v NFC čipu, QR kodi ali na internetni povezavi. Kako pa je z delovanjem take vizitke in na katerih mobilnih telefonih delujejo?
Beri dalje
Apr
22
2022
SYRIS RD200-LF Čitalnik za 125 kHz RFID čipe, ki deluje kot simulator tipkovnice, Virtual COM čitalnik in še mnogo več
Potrebujete nov USB čitalnik za vaše 125 kHz kartice pa ne veste katerega izbrati? Sploh veste, da ti čitalniki lahko berejo isto kartico na več načinov in da morate paziti, da bo novi čitalnik bral kartice na enak način kot stari čitalnik? V tem članku bomo podali nekaj nasvetov za lažjo izbiro novega čitalnika, podali test delovanja in možnosti za nastavitev čitalnika RD200-LF ter izpostavili par posebnosti na katere morate biti pozorni.
Beri dalje
Mar
30
2022
Vse kar morate vedeti o NFC karticah
Vas zanima katere NFC čipe lahko vgradimo v NFC kartice, kakšne so razlike med njimi in na kaj morate biti pozorni? Preverite katere so možnosti za potisk NFC kartic in kdaj je smiselno uporabiti določeno tehnologijo in nenazadnje čemu lahko vse uporabite tovrstne brezstične kartice…  
 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?