Domov / Čitalniki / Brezžični čitalnik prstnih odtisov ekey Uno brez akumulatorja

Brezžični čitalnik prstnih odtisov ekey Uno brez akumulatorja
(ID artikla: 3287)

Čitalnik prstnih odtisov ekey Uno se uporablja skupaj z elektronsko ključavnico Nuki Smartlock 2.0 in izbranimi Nuki dodatki, kot je tipkovnica za PIN kodo, pametni obeskek Nuki Fob ter vmesnikom Nuki Bridge za povezavo na internet.
Cena/kos: 166,39 EUR (z DDV 203,00 EUR)
Status: Ni na zalogi
Dobava: 2-3 dni
ID artikla: 3287

Količina:

Skupaj:
166,39 EUR

Skupaj z DDV:
203,00 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

OPIS

Čitalnik prstnih odtisov ekey Uno je prava izbira za odklepanje vrat s prstnimi odtisi. S tem postanejo skrbi glede ključev odveč, saj imamo svoj ključ vedno pri sebi. 

Ta čitalnik prstnih odtisov se napaja preko priloženega 12 V napajalnika in običajno je nameščen na zunanji strani vhoda. 

Čitalnik prstnih odtisov ekey je plod avstrijskega podjetja in ga odlikuje zanesljivo delovanje ter dolga življenska doba. Primeren je tako za odrasle in otroške prstne odtise.

Nastavitve čitalnika in povezavo z drugimi moduli se izvede preko mobilne aplikacije na pametnem telefonu z Bluetooth.

Čitalnik prstnih odtisov deluje v kombinaciji z izbrano opremo in je sestavni del celovite rešitve za elektronsko odklepanje vrat.

NUKI SMART LOCK 2.0 Pametna ključavnica za odpiranje vrat

Nuki Bridge Vmesnik za povezavo ključavnice na internet in odklepanje vrat na daljavo

Nuki FOB - Pametni obesek s tipko za enostavno odklepanje

Nuki KEYPAD tipkovnica za PIN kodo

Če nimate v bližini 220 V napajanja, lahko izberete čitalnik prstnih odtisov, ki se napaja preko akumulatorja:

Čitalnik prstnih odtisov ekey Uno z akumulatorjem

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Sep
07
2021
Najpogostejši RFID / NFC čipi za varno identifikacijo uporabnikov in plačevanje
Ali načrtujete NFC  aplikacije, ki zahtevajo varne izmenjavo podatkov? Želite uporabiti NFC čip za plačevanje ali zbiranje točk? Spoznajte najbolj priljubljene NFC čipe tipa 4 in v katerih oblikah so na voljo?

V tem članku vam bomo predstavili različne oblike RFID / NFC transponderjev s čipom MIFARE DESFire ter razlike med tremi generacijami čipov MIFARE DESFire EV1, EV2 in EV3.
Beri dalje
Avg
09
2021
Najboljša zamenjava za zelo priljubljeni NFC čitalnik ACR122U
NFC čitalnik ACR122U od proizvajalca ACS (Advanced Card Systems Ltd.) je zelo priljubljen brezkontaktni bralnik in se še vedno uporablja v številnih aplikacijah po vsem svetu. Podpira standard ISO 14443 A/B in je primeren za delo s čipi, MIFARE Classic®, MIFARE Ultralight®, MIFARE® DESFire®, NTAG, FeliCa in drugimi NFC čipi.
Prepoznaven je po svojem belem ohišju in modrem napisu NFC. Ker so se na trgu pojavili številni navidez identični ponaredki čitalnika ACR122U, proizvajalec ACS tega modela čitalnikov ne proizvaja več in številni dobavitelji so že razprodali originalne čitalnike. V tem članku boste izvedeli, katere so najboljše alternative originalnemu čitalniku ACR122U, da bo prehod na novo opremo kar se da enostaven.
 
Beri dalje
Jul
21
2021
Kako izbrati najprimernejši NFC čip za svojo aplikacijo?
NFC transponderji, kot so NFC nalepke, obeski, oznake, kartice in zapestnice, vsebujejo NFC čip in anteno v različnih vrstah ohišij. Obstaja kar pet tipov brezstičnih NFC čipov, ki so skladni z NFC protokol, imajo pa svoje posebne lastnosti. V tem članku bomo pojasnili razlike med NFC čipi, da boste lahko izbrali najprimernejšega za vašo aplikacijo.
 
Beri dalje
Jun
02
2021
Tipi RFID čitalnikov, pregled protokolov in komunikacijskih vmesnikov
Mnogi uporabljajo izraz RFID čitalnik, vendar iščejo različne vrste bližinskih naprav, kot so namizni čitalniki pametnih kartic, stenski čitalniki brezstičnih kartic, mobilni čitalniki, NFC kodirniki, NFC bralniki, naprave za nadzor dostopa, rešitve za spremljanje delovnega časa ali celo pametne ključavnice.

Za izbiro primerne naprave je potrebno poznati različne vrste RFID naprav in razlike v delovanju. Velikokrat ima naprava identično ohišje, majhna razlika v oznaki modela naprave pa pomeni, popolnoma drugačen princip delovanja in posledično primernost ali neprimernost za uporabo v želeni aplikaciji. 

Za lažje razumevanje in pomoč pri izbiri ustrezne naprave preberite spodnji članek ali stopite v stik z nami. Pomagali vam bomo razjasniti, katera najbolje ustreza vašim potrebam. Za bolj zapletene projekte ponujamo tudi svetovalne storitve.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?